![]() |
Cytat:
|
Cytat:
To jest raczej niemożliwe - ja widziałem szybsze transfery niż możliwości łącza ale przez parę sekund od momentu rozpoczęcia pobierania - i nie aż takie .... ro29 |
Cytat:
|
Cytat:
Ja mam takowe a zobacz na screen powyżej jaki mam transfer w nocy :D |
niech sobie wsadza w D. juz dawno powinny byc dostepne lacza 2 Mbit w cenie 70 zlotych. to po prostu Polska. wstyd, ze w ogole jeszcze sa oferowane takie wynalazki jak 128 Kbit.
|
Pytanie po ile IP(zewnetrznych)przysluguje w opcjach 8 i 15
|
Ilość załączników: 1
A ja tam jestem happy ze swego transferku :taktak:
|
Cytat:
|
Witam !
Cytat:
Pozdrawiam ro29 |
Cytat:
wifi z uniwerku wraszawskiego 36mbit/24 mbit :) unsecured free ;p |
Cytat:
|
ja mam tylko 500 :)
pozatym 1gbit to lana maja a nie lacze do netu to u mnie jak bedzie dzialac dsl 15000 skoro mam max 100m kabala od centrali ? :D |
Witam
co do Neostrad 15M to nie edzie ona wszedzie dostępna. z powodu informacji poufnych powiem że tzw. internet z cyfrową telewizją przesyłany za pomocą neostrady bedzie działał do max 2km od centrali (po kablu) a odległosć według drogi może mieć tylko 1,5km, a ta neostrada a dokładniej ADSL bEdzie działał max do 2,5km przy dobrych łączach i niskim tłumieniu kabla oraz niskich szumach itp... czyli dobrze będzie działał do 1,5km |
co z tego ze gigant predkosc,skoro szary czlowiek w szarym miescie nadal nie ma przyzwoitej predkosci na kablu w rozsadnej cenie.
|
Ilość załączników: 1
Cytat:
|
Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 16:51. |