![]() |
||
Nagrywarki |
Pliki |
Dyski twarde |
Recenzje |
Księgarnia |
Biosy |
Artykuły |
Nagrywanie od A do Z |
Słownik |
FAQ
|
||
|
Off topic Forum poświęcone wszelkim innym tematom. |
|
Opcje związane z dyskusją | Tryby wyświetlania |
![]() |
#1 |
the one
CDRinfo VIP
Data rejestracji: 08.12.2002
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Internet mobilny - kilka pytań
Nie widziałem topicu na ten temat, więc założę osobny.
Swego czasu korzystałem z internetu mobilnego przez komórkę na zasadzie pakietów. Teraz mogę potrzebować go na trochę dłużej i do bardziej intensywnego użytkowania, stąd patrzę na inne oferty. Kilka pytań: - na co patrzeć przy ewentualnym wyborze modemu do komputera? (poza tym, że chciałbym na USB). Popatrzyłem na Allegro i można coś kupić już za około 100 zł, np: http://allegro.pl/nowy-modem-huawei-...249378531.html . Jest to coś warte? - czy są może modemy połączone z routerem? Tak, żeby po wetknięciu karty do jednego laptopa móc korzystać z internetu na różnych komputerach (przez Wi-Fi) i ewentualnie komórkach? - korzystałem czasami z internetu na laptopie przez łączenie z komórką. Czy da się to zrobić w odwrotną stronę? Oczywiście nie chodzi mi o stałe używanie, tylko sporadycznie w razie potrzeby, bo jednak w telefonie mam kartę jednego operatora, a jak widzę, inni mog mieć lepsze warunki przy np. ściągnięciu większego pliku.
#ads | |
CDRinfo.pl
Reklamowiec
Data rejestracji: 29.12.2008
|
|
![]() |
|
|
![]() |
||||
Dyskusja | Autor | Forum | Odpow. | Ostatni Post |
Kilka pytań dotyczących edycji i wklejania napisow do DVD | tymek | DVD-Video | 19 | 27.11.2006 19:06 |
kilka pytań o GAMECUBE-a | dwozny | Inne | 3 | 26.07.2006 15:30 |
Kilka pytan o pingwin ;) | mr_spock | Off topic | 34 | 06.12.2004 10:28 |
Kilka pytań | gazelek | Napędy optyczne CD | 2 | 12.11.2004 10:37 |
DVD2DVD-R kilka pytań do doświadczonych. | Liar | DVD-Video | 6 | 04.11.2004 07:31 |