![]() |
||
Nagrywarki |
Pliki |
Dyski twarde |
Recenzje |
Księgarnia |
Biosy |
Artykuły |
Nagrywanie od A do Z |
Słownik |
FAQ
|
||
|
Off topic Forum poświęcone wszelkim innym tematom. |
![]() |
|
Opcje związane z dyskusją | Tryby wyświetlania |
![]() |
#1 |
Nowy na forum
Data rejestracji: 07.12.2002
![]() |
Neverwinter Nights
Mam problem spalilem kumplowi NWN i dalem mu kay generator ,jak instalował to było bez problemu i zaakceptował wygenerowanego cd kay, ale jak chcielismy zagrac po LANie to tam cza zalożyc konto i jemu w tym momencie wywala komunikat,że Cd kay nieprawidłowy, probował inne ale dalej to samo, czy to wynika z tego ,że kazdy egzemplaz gry ma przypożadkowany konkretny jeden CD KAY, czy jest to spowodowane czyms innym i jakby mozna było temu zaradzić, bo na single zagra tylko jest problem z multi, ja mam CD KAY z orginału z jakiego kopiowałem i nie mialem takiego problemu, ale nie da sie grać na multi na tym samym CD KAY. Prosze o POMOC BO NIEWIEM CO ROBIĆ !!!!!!
|
![]() |
![]() |
#ads | |
CDRinfo.pl
Reklamowiec
Data rejestracji: 29.12.2008
|
|
![]() |
![]() |
#2 | |
Team Member
Zlotowicz
![]() Data rejestracji: 18.10.2002
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Re: Neverwinter Nights
Cytat:
Tak masz racje, do kazdego egzemplarza gry przyporzadkowany jest unikatowy (niepowtarzalny) CD-KEY W momencie gdy serwer odczyta 2 takie same klucze zabawa sie konczy ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Nowy na forum
Data rejestracji: 07.12.2002
![]() |
tzn. wiem ze jak serwer wykryje 2 takie same CD-KEY to temu co jako drugi sie dolacza nie pozwli wejść, ale tutaj on nawet nie moze załozyc konta swojego u siebie na kompie, czy momo ze razem z grą dolaczony jest CD-KEY to jeszcze na CD z grą znajduje sie taki sam CD-KEY i gra weryfikuje czy jest wpisany ten sam, w sumie nie wydaje mi sie aby tak było. Po prostu mam pytanie jak zagrać na multi po LANie na tej samej kopii gry ?? PROSZE O POMOc !!!!
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Wyjadacz ;)
Data rejestracji: 04.02.2003
![]() |
![]() ![]()
![]() |
#5 | |
Silent Hunter ;)