Powrót   Forum CDRinfo.pl > Różne > Off topic

Off topic Forum poświęcone wszelkim innym tematom.

Witaj Nieznajomy! Zaloguj się lub Zarejestruj

Zarejestrowani użytkownicy mają dostęp do dodatkowych opcji, lepszej wyszukiwarki oraz mniejszej ilości reklam. Rejestracja jest całkowicie darmowa!

Odpowiedz na post

Opcje związane z dyskusją Tryby wyświetlania
Stary 03.02.2003, 19:43   #1
Patyk
Nowy na forum

Data rejestracji: 07.12.2002
Patyk w tym momencie nie ma Reputacji dodatnich ani ujemnych <0  pkt>
Neverwinter Nights

Mam problem spalilem kumplowi NWN i dalem mu kay generator ,jak instalował to było bez problemu i zaakceptował wygenerowanego cd kay, ale jak chcielismy zagrac po LANie to tam cza zalożyc konto i jemu w tym momencie wywala komunikat,że Cd kay nieprawidłowy, probował inne ale dalej to samo, czy to wynika z tego ,że kazdy egzemplaz gry ma przypożadkowany konkretny jeden CD KAY, czy jest to spowodowane czyms innym i jakby mozna było temu zaradzić, bo na single zagra tylko jest problem z multi, ja mam CD KAY z orginału z jakiego kopiowałem i nie mialem takiego problemu, ale nie da sie grać na multi na tym samym CD KAY. Prosze o POMOC BO NIEWIEM CO ROBIĆ !!!!!!
Patyk jest offline   Odpowiedz cytując ten post

#ads
CDRinfo.pl
Reklamowiec

Data rejestracji: 29.12.2008

CDRinfo.pl is online  
Stary 03.02.2003, 19:49   #2
Bartez
Team Member
Zlotowicz

Data rejestracji: 18.10.2002
Bartez jest świetnie znany wszystkim <550 - 649 pkt>Bartez jest świetnie znany wszystkim <550 - 649 pkt>Bartez jest świetnie znany wszystkim <550 - 649 pkt>Bartez jest świetnie znany wszystkim <550 - 649 pkt>Bartez jest świetnie znany wszystkim <550 - 649 pkt>Bartez jest świetnie znany wszystkim <550 - 649 pkt>
Re: Neverwinter Nights

Cytat:
Patyk napisa***322;(a)
Mam problem spalilem kumplowi NWN i dalem mu kay generator ,jak instalował to było bez problemu i zaakceptował wygenerowanego cd kay, ale jak chcielismy zagrac po LANie to tam cza zalożyc konto i jemu w tym momencie wywala komunikat,że Cd kay nieprawidłowy, probował inne ale dalej to samo, czy to wynika z tego ,że kazdy egzemplaz gry ma przypożadkowany konkretny jeden CD KAY, czy jest to spowodowane czyms innym i jakby mozna było temu zaradzić, bo na single zagra tylko jest problem z multi, ja mam CD KAY z orginału z jakiego kopiowałem i nie mialem takiego problemu, ale nie da sie grać na multi na tym samym CD KAY. Prosze o POMOC BO NIEWIEM CO ROBIĆ !!!!!!
Po 1 CD-KEY a nie kay
Tak masz racje, do kazdego egzemplarza gry przyporzadkowany jest unikatowy (niepowtarzalny) CD-KEY
W momencie gdy serwer odczyta 2 takie same klucze zabawa sie konczy

Ranking dysków twardych
Bartez jest offline   Odpowiedz cytując ten post
Stary 03.02.2003, 20:27   #3
Patyk
Nowy na forum

Data rejestracji: 07.12.2002
Patyk w tym momencie nie ma Reputacji dodatnich ani ujemnych <0  pkt>
tzn. wiem ze jak serwer wykryje 2 takie same CD-KEY to temu co jako drugi sie dolacza nie pozwli wejść, ale tutaj on nawet nie moze załozyc konta swojego u siebie na kompie, czy momo ze razem z grą dolaczony jest CD-KEY to jeszcze na CD z grą znajduje sie taki sam CD-KEY i gra weryfikuje czy jest wpisany ten sam, w sumie nie wydaje mi sie aby tak było. Po prostu mam pytanie jak zagrać na multi po LANie na tej samej kopii gry ?? PROSZE O POMOc !!!!
Patyk jest offline   Odpowiedz cytując ten post
Stary 05.02.2003, 20:01   #4
shyja
Wyjadacz ;)

Data rejestracji: 04.02.2003
shyja zaczyna zdobywać reputację <1 - 49 pkt>
hehe, coś mi sie wydaje, że bedzie bananik dla kogoś
Stary 05.02.2003, 21:51   #5
ThanatoS
Silent Hunter ;)

Data rejestracji: 18.05.2002
ThanatoS zaczyna zdobywać reputację <1 - 49 pkt>
Cytat:
shyja napisa***322;(a)
hehe, coś mi sie wydaje, że bedzie bananik dla kogoś
Tak, dla ciebie . A powaznie nie widze tutaj przyczyny.
ThanatoS jest offline   Odpowiedz cytując ten post
Stary 05.02.2003, 21:58   #6
Ormianin
Komandor

Data rejestracji: 29.07.2002
Ormianin ma z czego być dumnym <1000 - 1499 pkt>Ormianin ma z czego być dumnym <1000 - 1499 pkt>Ormianin ma z czego być dumnym <1000 - 1499 pkt>Ormianin ma z czego być dumnym <1000 - 1499 pkt>Ormianin ma z czego być dumnym <1000 - 1499 pkt>Ormianin ma z czego być dumnym <1000 - 1499 pkt>Ormianin ma z czego być dumnym <1000 - 1499 pkt>Ormianin ma z czego być dumnym <1000 - 1499 pkt>Ormianin ma z czego być dumnym <1000 - 1499 pkt>
Cytat:
ThanatoS napisa***322;(a)
Tak, dla ciebie . A powaznie nie widze tutaj przyczyny.
hej, bez przesady... bo wlasciwe zaczynam czuc sie jak w panstwie policyjnym... nie dosc ze cenzura z kontrola jest pelnych obrotach, to jeszcze kazdy na kazdego... szkoda gadac, znam takie czasy prze 1989 rokiem
Ormianin jest offline   Odpowiedz cytując ten post
Stary 05.02.2003, 22:20   #7
ThanatoS
Silent Hunter ;)

Data rejestracji: 18.05.2002
ThanatoS zaczyna zdobywać reputację <1 - 49 pkt>
Cytat:
Ormianin napisa***322;(a)
hej, bez przesady... bo wlasciwe zaczynam czuc sie jak w panstwie policyjnym... nie dosc ze cenzura z kontrola jest pelnych obrotach, to jeszcze kazdy na kazdego... szkoda gadac, znam takie czasy prze 1989 rokiem
Widze ze nie zauwazyles, ze po prostu zartowalem.
ThanatoS jest offline   Odpowiedz cytując ten post
Odpowiedz na post

Twoje uprawnienia: