Powrót   Forum CDRinfo.pl > Różne > Off topic

Off topic Forum poświęcone wszelkim innym tematom.

Witaj Nieznajomy! Zaloguj się lub Zarejestruj

Zarejestrowani użytkownicy mają dostęp do dodatkowych opcji, lepszej wyszukiwarki oraz mniejszej ilości reklam. Rejestracja jest całkowicie darmowa!

Odpowiedz na post

Opcje związane z dyskusją Tryby wyświetlania
Stary 30.08.2005, 21:44   #1
rompelek14
Nowy na forum

Data rejestracji: 25.07.2005
rompelek14 w tym momencie nie ma Reputacji dodatnich ani ujemnych <0  pkt>
Unhappy Potrzebuje pomocy. CD-Rom.

Witam wszystkich. Mam problem. Otóż kolega podsunął mi myśl ściągnięcia z neta 7sins. Nigdy nic nie ściagałem ale dałem się namówić. Nie używam piratów wieć nie za bardzo mi to szło. Potem jak doszło co do czego okazało sie że muszę użyć programu star fuzk lub star nightmare (lub podobnie). Użyłem ale ze złym skutkiem. Otóż system nie wykrywa mi cd-romu . Dziwne jest to, że:
- widzi go bios
- napęd działa ( w innym kompie)
- szufladka do cdd się wysówa.
- no a najdziwniejsze jest to że zrobiłem w star.. Enable CD-Rom

Co robić prosze pomóżcie :\
rompelek14 jest offline   Odpowiedz cytując ten post

#ads
CDRinfo.pl
Reklamowiec

Data rejestracji: 29.12.2008

CDRinfo.pl is online  
Stary 30.08.2005, 22:37   #2
Yarozelsky
Gość

Jesli znikł ci twoj normalny cd rom to odinstaluj wszystkie starfacki i star nightmare potem reset i powinno byc ok
edit: jeszcze mozna przeczyscic rejest np. reg cleanerem z smieci

Ostatnio zmieniany przez Yarozelsky : 30.08.2005 o godz. 22:57
  Odpowiedz cytując ten post
Stary 30.08.2005, 23:28   #3
Morris
Coauctor delicti

Data rejestracji: 23.12.2002
Morris zaczyna zdobywać reputację <1 - 49 pkt>
Cytat:
Napisany przez Yarozelsky
Jesli znikł ci twoj normalny cd rom to odinstaluj wszystkie starfacki i star nightmare potem reset i powinno byc ok
Gdyby to jednak nie odniosło pożądanego skutku, to wywal jeszcze CD-Romka w Menedżerze urządzeń i po restarcie pozwól mu wykryć sprzęt.
PS: @Rompelek, czy Ty przypadkiem nie masz LG x 52? One mają wyjątkową tendencję do "znikania".
Stary 31.08.2005, 09:15   #4
Matievoo
Prison break

Data rejestracji: 27.11.2004
Matievoo zaczyna zdobywać reputację <1 - 49 pkt>
Dziwne to jest że jak dał w Starforce Nightmare Enable CD i Enable node że nie powróciły Stacje dysków CD.
Matievoo jest offline   Odpowiedz cytując ten post
Stary 31.08.2005, 11:21   #5
rompelek14
Nowy na forum

Data rejestracji: 25.07.2005
rompelek14 w tym momencie nie ma Reputacji dodatnich ani ujemnych <0  pkt>
w menadżerze wogóle nie ma tych cd-rómów. Zapomniałem dodać że są to dwa. Jeden do dvd-rw a drugi cd-rw. I rzeczywiście cd-rw to LG 52x24x52x. A te wszystkie star coś tam są odinstalowane juz dawno
rompelek14 jest offline   Odpowiedz cytując ten post
Stary 31.08.2005, 11:27   #6
andrzejj9
the one
CDRinfo VIP

Data rejestracji: 08.12.2002
andrzejj9 jest świetnie znany wszystkim <550 - 649 pkt>andrzejj9 jest świetnie znany wszystkim <550 - 649 pkt>andrzejj9 jest świetnie znany wszystkim <550 - 649 pkt>andrzejj9 jest świetnie znany wszystkim <550 - 649 pkt>andrzejj9 jest świetnie znany wszystkim <550 - 649 pkt>andrzejj9 jest świetnie znany wszystkim <550 - 649 pkt>
Cytat:
Napisany przez rompelek14
w menadżerze wogóle nie ma tych cd-rómów. Zapomniałem dodać że są to dwa. Jeden do dvd-rw a drugi cd-rw. I rzeczywiście cd-rw to LG 52x24x52x. A te wszystkie star coś tam są odinstalowane juz dawno
Morrisowi chyba chodziło o CD-Rom LG52.. to prawdziwie "legendarny" model

neverending path to perfection..
andrzejj9 jest offline   Odpowiedz cytując ten post
Stary 31.08.2005, 11:33   #7
ed hunter
Obyś nadepnął na LEGO!
Zlotowicz

Data rejestracji: 30.11.2004
ed hunter ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>ed hunter ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>ed hunter ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>ed hunter ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>ed hunter ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>ed hunter ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>ed hunter ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>ed hunter ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>ed hunter ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>ed hunter ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>ed hunter ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>
Cytat:
Napisany przez rompelek14
Odinstaluj kanał IDE, na którym są napędy (pewnie pomocniczy) i restart.

Ostatnio zmieniany przez ed hunter : 11.03.2020 o godz. 18:20
ed hunter jest offline   Odpowiedz cytując ten post
Odpowiedz na post

Twoje uprawnienia: