![]() |
Wyzej podal ten link Mensir67PL
test.zasieg.pl ;) |
Ilość załączników: 1
Cytat:
Panowie zawsze z nie wielka doplata mozna wykupic wyzszty transfer np. po 22 lub 24 a wradjowce duza role odgrywa sam sprzet uzyty do transmisji i odbioru a juz na sam kabel (antena = karta u abonenta) nie oszczedzac pytac co daj w kablu leza najczestsze przyczyny problemow i naj lepiej zeby w okolicy nie dzialalo za duzo operatorow |
Ja płace 49 złotych i mam tak:
od 1 w nocy do 14 - transfer 128 kbit od 14 do 1 -transfer 64 kbity Jaka może być maxymalna długoś kabla między anteną a kartą sieciową? Na raziem mam 10 metrów ale przydało by mi się jeszcze z 2 metry. Wiem że przy długich lub łączonych kablach transfer spada, ale o ile?? Czy przy 12 bedzie to odczuwalne?? |
hehe, ja nie rozumiem tych stronek testujących, mój wynik na nich jest zawsze niski, a jeżeli włącze ssanie zjakiegoś dobrego serwera to mam takie wyniki jak na obrazku nr.2, a co dokablato jamam ok 26m od użądzenia D-Link dokarty sieciowej :)
|
dzieki wszystkim za wypowiedz. musze poszukac na terenie pruszkowa jakiejs firmy co zaklada internet bo z tego co wiem to tylko radiowka mi zostaje w tym mieszkaniu.
|
Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 07:42. |