![]() |
Cytat:
Pozdrawiam |
Co ludzie nie wymyślą :D
|
Cytat:
/update - musiało być duże, jak w innych tematach ludzie zwracali uwage :) ale woitas jak ty miałeś mape Polski z pogądą w podpisie to było OK :D :P ;) pozdro dla modemowców :) |
www.1stwap.com o ile dobrze pamietam kiedys to umozliwial, ale juz nie umozliwia
jest tez www.wapster.pl :) |
powiem tyle:
zakaldasz jakies konto www np na onecie. uploadujesz sobie tam jakis rysuneczek w odpowiedniej rozdzielczosci przystosowanej do towjego telefonu. potem otwierasz wapa w telefonie, wpisujesz adress tego rysunku i po chwili na telefonie wywala ci: "odebrano obrazek" potem opcje i zapisujesz :) ja tak sobie juz robilem... jedyny minus to to, ze placisz za wapa to paredziesiat gorszy. z java to sama, umieszczasz pliczek *.jar i postepujesz tak samo jak w wypadku rysunku. z dzwnkami jeszcze nie probowalem, a dla logo to nie wiem czy bedzie dzialalo... |
Cytat:
|
Cytat:
100 jva games zajmuje po spakowaniu kolo 3MB :) tak, koszty mi zwrocisz...hyhy... przeliczajac logicznie: 0,01680 zl za 15 minut wysylania + koszty dodatkowe( ebergia elektryczna+zuzycie sprzetu) = 0,090 zl. hmm przeslesz mi przelewem? :D |
Cytat:
A tak serio to jesli to nie problem, to przypomne sie kiedys, kiedy juz ewentualnie te rzeczy by mnie interesowaly. Co prawda akurat dla mnie 3 MB to wcale nie tak malo, bo lacze sie (ciagle) przez modem, ale mysle, ze udaloby mi sie to sciagnac. Z gory dzieki :) |
Jest jeszcze coś takiego jak uziemnianie impulsów i wtedy można za darmochę się łączyć choś tego nigdy nie sprawdzałem
|
Cytat:
|
Cytat:
jak Ci sie juz przomni to mozesz mi powiedziec poprostu jakie gry Cie interesuja a ja postram sie wybrac... jedna gra zajmuje od 20kilo do max 64. chyba ze bedziesz mial Symbian OS to wtedy nawet 1,3MB gra moze zajmowac (np doom ;) ) |
Cytat:
|
Cytat:
ja mam jeden i te same gry od 5 miesiecy chyba... znudzilo mi sie juz stukanie na telefonie...moze dlatego ze nawet w gry PC nie chce mi sie grac :) czasami jak nie chce mi sie spac to odpalam gre Triple Pop i od razu zasypiam... ;) to samo z dzwonkami... skasowalem sobie orginalne, z wiadmych wzgeldow, wgralem ze 5 nowych i tyle... obrazki to samo... jeden na tapete i spokoj. wolalalbym miejsce przeznaczone na aplikacje grafike i dziwki miec na smsy, niestety nie mam "ruchomej pamieci" miedzy multimediami a smsami :( |
Cytat:
|
Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 19:48. |