![]() |
Witam!
zle poczatki, ale wybaczamy :) a powiedzcie mi, czy jest jakis sposob aby bez kabla przeslac pozniej takie dzwonki i inne gadzety do telefonu? moze jakos za pomoca Internetu? probowal ktos kiedys? jakby tak do maila wcisnac jakis pliczek i na tel przeslac? sa jakies mozliwosci? |
przepraszma za zdyt duzy obrazem i za reaklamowanie :( raczje to juz sie nie powtórzy
|
Cytat:
|
@DNBass I po co ta reklama?
|
dodam tyle ze przez modem kalbowy jest to mozliwe :DDDDD
|
gry java, tapety, dzownki mozna spokojnie zassac z P2P. ja juz zassalem... wszytko ladnie spakowane w pliczek .rar
|
powiem wam dokładnie o co chodzi.
zamawiamy sobie w tpsa: plan tp darmowe wieczory i weekendy za jedyne 85 zł lub plan tp darmowe weekendy za jedyne 70 zł :P następnie łączymy się z takim np. numerem: 032 7394777. a teraz proszę kasę (5 zł) na konto inteligo: 50 1020555811111 32384900011 :D |
|
heheh, najlepsza fotka jest w bonusie w podpunkcie 21....
padam ze smiechu... zauwazylem ze coraz wiec jest aukcji za mala gotwke, jednak nie majace rzeczywistej wartosci... i jestem pelen podziwu ze to ludzie kupuja... |
Bonus jest fajowy :). A może już ktoś kiedyś to zakupił i się z nami podzieli ?
|
Witam!
cos mi sie nie chce w to wierzyc... kto wie... ale bonusik fajny jest :) |
tak, jest to mozliwe... autor zaznacza ze trzeba w odpowiedni sposob wykorzytsac oferte tpsa. jednak nic nie wspomina o abonamecie :)
sa taryfy nocne oraz wekendowe... wiec placisz odpowiedni abonament i masz "za darmo" internet przez modem... powiem tyle: tez mam internet za darmo! przez 3 tygodnie w miesiacu! non-stop! jedyne co musze zrobic to zaplacic 50zl za kazdy pierwszy tydzien w miesiacu za ten internet. pozostale 3 tygodnie oczywiscie sa za darmo... :D :D :D |
w zyciu za darmo to mozna tylko wpie**** dostac ;)
a to zbyt piekne zeby moglo dzialac :( |
Internet za darmo ?
Witam serdecznie. Widziałem to na allegro i tu http://www.echostar.pl/~inspire/oferta/internet.htm
Czy zna ktoś sposób jak można mieć internet za free z modemu ? A link ALLEGRO to: http://onet.allegro.pl/show_item.php?item=22064127 FREE :kasa: :kasa: :kasa: :kasa: |
| Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 10:10. |