Powrót   Forum CDRinfo.pl > Różne > Off topic

Off topic Forum poświęcone wszelkim innym tematom.

Witaj Nieznajomy! Zaloguj się lub Zarejestruj

Zarejestrowani użytkownicy mają dostęp do dodatkowych opcji, lepszej wyszukiwarki oraz mniejszej ilości reklam. Rejestracja jest całkowicie darmowa!

Odpowiedz na post

Opcje związane z dyskusją Tryby wyświetlania
Stary 23.06.2010, 23:07   #1
ro29
Guru

Data rejestracji: 27.01.2005
ro29 niedługo stanie się sławny ;) <50 - 149 pkt>
Cytat:
Napisany przez nimal Podgląd Wiadomości
to jeszcze gdzies sa platne przelewy? a moze za samo posiadanie konta kaza sobie placic? wyrazy wspolczucia - zmiana banku przeciez zajmuje... jakies 5 minut
Oczywiście ... z mi znanych - BZWBK - przelew 0,50 zł lub 0,70 zł ( pierwszych 5 sms kodów jest darmowych za kolejne płaci się po 0,20 zł - więc dlatego w sumie przelew może kosztować 0,70 zł).
Coś mi się kojarzy, że w Millenium też chyba przelewy w niektórych typach rachunków są płatne - ale mogę się mylić - nie mam tam żadnego konta.

Za posiadanie konta - np. w Inteligo - zarówno w poprzedniej jak i nowej wersji - jak byś miał mniej niż średnio 100 zł na którymś z rachunków to konto jest płatne ...

Cytat:
Napisany przez nimal
(...)likwidacja konta w PKO to faktycznie moze byc udreka - juz to kiedys przechodzilem(...)
Akurat ja takie coś przechodziłem dwa razy - za pierwszym razem było to dawno temu i chyba rzeczywiście trwało ... choć żeby długo ?? Jakoś nie kojarzę ...
Drugi raz w 2005 roku ... jedna wizyta i po problemie ... mimi iż poprzedniego dnia wypłaciłem z bankomatu ... ale Pani trochę poklikała i konto zostało zamknięte ... najwięcej czasu pochłonęło stanie w kolejce

Pozdrawiam !

ro29 jest offline   Odpowiedz cytując ten post

#ads
CDRinfo.pl
Reklamowiec

Data rejestracji: 29.12.2008

CDRinfo.pl is online  
Odpowiedz na post

Twoje uprawnienia: