![]() |
||
Nagrywarki |
Pliki |
Dyski twarde |
Recenzje |
Księgarnia |
Biosy |
Artykuły |
Nagrywanie od A do Z |
Słownik |
FAQ
|
||
|
Off topic Forum poświęcone wszelkim innym tematom. |
![]() |
|
Opcje związane z dyskusją | Tryby wyświetlania |
![]() |
#586 |
Jukebox Hero
Data rejestracji: 17.09.2004
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Nie mam, ale ich oferta jakoś pamiętam mnie nie powaliła.
Nie bardzo też lubie "darmowe, jeśli coś zrobie" ![]() ![]() Przed założeniem obejrze jeszcze wszystkie aktualne oferty, ING też. |
![]() |
![]() |
#ads | |
CDRinfo.pl
Reklamowiec
Data rejestracji: 29.12.2008
|
|
![]() |
![]() |
#587 |
MiniDisc
Zlotowicz
![]() Data rejestracji: 01.02.2005
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Mam konto internetowe w ING - wszystkie bankomaty w Polsce za darmo
![]() - przelewy z konta - 0zł - prowadzenie konta - 0zł (przy transakcjach bezgotówkowych na kwotę chyba 300zł, a nie 100zł - nie jestem pewien) - program bankujesz-kupujesz Dodatkowo założyłem konto w mBanku, mają lepszą ofertę jeśli chodzi o inwestycje (giełda), niż ING i wiele innych banków. |
![]() |
![]() |
![]() |
#588 |
liniejący leming
Zlotowicz
Data rejestracji: 20.12.2001
na pewno 300zł
![]()
![]() |
#589 | |
Zamyślony
Data rejestracji: 21.01.2006
![]() |
Cytat:
![]() http://www.ingbank.pl/indywidualni/k...e/direct#tab=2 ![]()
![]() |
![]() |
#590 |
Guru
Zlotowicz
Data rejestracji: 16.01.2002
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Zetox to krętacz i Kampinos...
|
![]() |
![]() |
![]() |
#591 |
liniejący leming
Zlotowicz
Data rejestracji: 20.12.2001
ja mam nie Direct tylko Komfort, całe 10 lat
![]() nikt wtedy nie wiedział co to jest bankowość internetowa ![]() jak mówię, że 300 to 300 ![]()
c'est la vie !!! Ostatnio zmieniany przez Zetoxa : 20.10.2010 o godz. 19:46 |
![]() |
![]() |
![]() |
#592 | |
Zamyślony
Data rejestracji: 21.01.2006
![]() |
Cytat:
![]() ![]()
![]() |
![]() |
#593 |
Wyjadacz ;)
Data rejestracji: 07.11.2002
![]() |
W Inteligo nadchodzą zmiany, moim zdaniem nie wszystkie są dobre :-(
Będą nowe metody autoryzacji transakcji ![]() - token instalowany w telefonie, - sms (jeśli jest włączona usługa powiadamiania sms-em) - oczywiście znana karta zdrapka. Zmieniają się również opłaty ![]() "Informujemy, że 15 listopada 2010 roku zmienia się Tabela opłat i prowizji kont Inteligo, która obowiązywała od dnia 11 maja 2010 r. Zmiany wpływające na dotychczasową ofertę to m.in.: obniżenie do 0 zł opłaty za prowadzenie rachunku, niezależnie od salda, oraz zmiana wysokości opłaty za kartę płatniczą Inteligo. Jeśli suma transakcji bezgotówkowych, dokonanych kartą w miesiącu, wyniesie co najmniej 100 zł, opłata będzie równa 0 zł. Jeśli suma wydatków będzie niższa, miesięczna opłata wyniesie 4 zł." Więcej na http://mojeinteligo.pl |
![]() |
![]() |
![]() |
#594 |
Wyjadacz ;)
Data rejestracji: 07.11.2002
![]() |
Dla tych do mają konto w ing, zmiany od 29.11.2010 w TOiP a dokładnie
"Uprzejmie informujemy, że z dniem 29.11.2010 ulega zmianie TOiP w zakresie opłat dla kart wydawanych do rachunku (kart debetowych): -w części dotyczącej miesięcznej opłaty za użytkowanie karty wydawanej do rachunku w PLN - za wyjątkiem Konta VIP opłata będzie wynosić 7 PLN. Jednocześnie przypominamy, że opłata nie jest pobierana w przypadku dokonania transakcji bezgotówkowych na łączną kwotę minimum 100 PLN w każdym miesiącu rozliczeniowym (transakcje rozliczone przez Bank od 29 dnia danego miesiąca do 28 dnia następnego miesiąca). -w części dotyczącej opłaty za wypłatę gotówki w bankomatach sieci Euronet - dla Konta Klasycznego, Konta Student oraz rachunku oszczędnościowo-rozliczeniowego prowadzonego w euro, opłata ta zostaje zrównana z opłatą za wypłatę gotówki w bankomatach i kasach innych banków w kraju." |
![]() |
![]() |
![]() |
#595 |
Թ
Data rejestracji: 14.02.2003
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Tak sobie słucham w radiowej dobranocce, że PKO BP reaktywuje SKO i będzie nawet webaplikacja dostępowa
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#596 |
the one
CDRinfo VIP
Data rejestracji: 08.12.2002
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Ubezpieczenie medyczne w MBanku:
http://www.mbank.pl/indywidualny/ube...enia/medyczne/ Ktoś się może interesował? Wygląda całkiem przyzwoicie. Dla osób, które nie mają prywatne ubezpieczenia w pracy, wydaje się to całkiem niezłą ofertą. Chyba że.. jakieś haczyki?
![]() |
#597 |
Team Member
Zlotowicz
![]() Data rejestracji: 18.10.2002
Haczykiem mogą być kwoty, jakie są refundowane, z tego co niedawno pobieżnie przeglądałem. Ale również jestem ciekaw, co inni mają do powiedzenia w tym temacie
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#598 | |
the one
CDRinfo VIP
Data rejestracji: 08.12.2002
Jeszcze się przy okazji dopytam - przy płatności ryczałtu za wynajem mieszkania w MBanku (i w ogóle) zaznacza się PIT 28 czy PPE? Na internecie rozkłada się to mniej więcej pół na pół
![]() I.. jak już przy temacie jestem, to dopytam jeszcze o jedno (chociaż i tak się pewnie do urzędu przejdę). Czy przy samym ryczałcie uwzględnia się też kwotę wolną od podatku? Również znalazłem tu różne wersje. I jeszcze to: Cytat:
![]() |
![]() |
#599 |
Nowy na forum
Data rejestracji: 07.02.2011
![]() |
zgadzam się z melagiem też mam konto w ING i naprawdę warto. Wcześniej miałem w PEKAO SA nie polecam drogo drogo i jeszcze raz drogo
|
![]() |
![]() |
![]() |
#600 |
Guru
Data rejestracji: 05.11.2004
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Jako ze mbank wprowadza oplaty za nie uzywanie karty co miesiac
http://www.mbank.pl/blog/artykul,972...ia-2011-r.html pytam sie gdzie monza miec jeszcze konto i karte za darmo? Karta interesuje mnie tylko do wyplat z bankomatu, za reszte zaplace przelewem internetowym. Duzo pieniedzy w mbanku nie trzymam, bo oprocentowanie 0, nie pracuje juz w Polsce,ale troszke pieniadzy na transakcje przez allegro mam. Wiec nie interesuja mnie opcje typu: wyplac kilka razy w miesiacu a bedziesz mial obsluge karty za free. Mam jeszcze pare lokat(juz nie w mbanku ![]() Ostatnio zmieniany przez loki7777 : 02.06.2011 o godz. 20:23 |
![]() |
![]() |
![]() |
|
|