![]() |
||
Nagrywarki |
Pliki |
Dyski twarde |
Recenzje |
Księgarnia |
Biosy |
Artykuły |
Nagrywanie od A do Z |
Słownik |
FAQ
|
||
|
Off topic Forum poświęcone wszelkim innym tematom. |
![]() |
|
Opcje związane z dyskusją | Tryby wyświetlania |
![]() |
#1 |
Guru
Data rejestracji: 15.03.2002
![]() ![]() |
Internetowe Zakłady Bukmacherskie
Witam !
Chciałem zapytać czy znacie może jakies zakłady bukmacherskie oczywiscie sportowe, mieszkam w malym miescie gdzie niemam możliwosci obstawiania, wiec chciałbym sie zainteresowac internetowymi zakładami. Znacie moze jakies adresy ? może ktoś z was gra ? pzdr sayan_ssj
#ads | |
CDRinfo.pl
Reklamowiec
Data rejestracji: 29.12.2008
|
|
![]() |
![]() |
#2 |
Guru
Data rejestracji: 04.01.2003
![]() |
![]() |
#3 | |
.:Obey Your Master:.
Data rejestracji: 18.12.2003
![]() |
Cytat:
Chyba da się przez internet typować i wygrywać, ale jeszcze nie siedziałem nad tym. Poszukaj na www.google.com profesjonal i sts może tam się też da. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Merry F****** Christmas
Data rejestracji: 22.10.2002
![]() |
ja bym z tym uwazal. Moj kumpel gral w totka przez net, nie wiem dokladnie jaki adres, ale ciegle jakies reklamy dostaje w mailach.
W kazdym razie obstawialo sie liczy, a oplata bylo ogladanie reklam. W koncu wygral 20zl, wszystkie warunki spelnil, jakis list do filmy poslal i od kilku mies nikt sie do niego nie odzywa.
![]() |
#5 |
Wyjadacz ;)
Data rejestracji: 15.08.2002
![]() |
expekt i unibet sa wypłacalni tzn to co wygrasz to ci przeleją no konto( wiem bo sam gram)
ale na twoim miejscu bym sie dobrze zastanowił zanim sie zarejestujesz i wpłacisz tam jakiekolwiek pieniadze na 90% je stracisz (nie ze cie bukmacher oszuka tyko je przegrasz) jeśli myszlisz ze zrobisz z 5 zł np 100zł to sie gruuuuubo pomyliłeś, powiedzmy z 1000 zrobic 1100 jest nie lada wyczynem. co prawda jak ogladasz jakis mecz w tv i postawiłeś nawet symbolicze 1zł to od razu sie lepiej ogląda ![]() jezeli mimo to sie zdecydujesz to przy rejestracji wpisz ten numer 1067244 w pole osoba polecajaca (bukmacher - expekt) |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 | |
![]() |
Cytat:
No a jak super się mecz ogląda jak postawiłeś na niego 200 zł ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 | |
Wyjadacz ;)
![]() |
Cytat:
pare lat temu sts i inne profy były w powijakach i było sporo pomyłek w kursach i mozna było na jednym kuponie miec z 3-4 mecze z niezłym ako. teraz by miec ako 100 (5x100 =500) trzeba by postawić z 20 meczy na jednym kuponie. a prawdopodobienstwo wygrania takiego kuponu równa sie praktycznie 0. nawet jak stawiasz kursy w przedziale 1.10-1.20 (teoretycznie same pewniaki 100%). zrób sobie mały eksperyment stań sobie w sts-ie i policz sobie ile ludzi stawia kupon tasiemce za 2 zł , a ile powiedzmy za 500 i więcej. a potem. tych co przychodzą po wygrana. i z jakich kuponów. mozesz mi wierzyc ze bukmacherzy mają zyski właśnie z tych dwuzłotówkowców. np: teraz nie postawisz u bukmacherów naziemnych meczu pewniaka jako singiel tylko w kombinacji 3-4 meczy. tez na poczatku myslałem ze postawie sobie 2 zł na kupon z ako 20 i już mam z 2 40 zł nie ma szans by wybrać i zrobic dokładna analize ilus tam meczy. np: wczoraj mecz tenisa W. Moodie-B.Baker moodie 100% pewniak kurs-1.20 do 3.5 i jak myślisz kto wygrał? Ostatnio zmieniany przez seoman : 08.07.2004 o godz. 22:14 |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
odgrzewany user
Data rejestracji: 20.10.2001
![]() |
"jak stawiasz kursy w przedziale 1.10-1.20 (teoretycznie same pewniaki 100%)."
Właśnie przed chwilą moje konto na unibecie sie pomniejszyło po takim "pewniaku" ![]() Nie warto w to wchodzić, chyba że dla zabawy-ja przynjamniej żałuje. NAjgorzej jak się próbuje "odegrać" ... Pozdro F.
![]() |
![]() |
#9 | |
![]() |
Cytat:
Ale jedno pamiętam doskonale. Jak Chicago Bulls przegrało w sezonie tylko 10 meczów (w tym w ostatnim miesiącu chyba 3) to w połowie sezonu stawiając na Byki za każdą 1 zł można było wygrać 0,89 zł. To się nazywa pewniak!! |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Guru
![]() ![]() |
ja myśle tutaj raczej o zabawie
![]() tak jak ktoś napisał wczesniej, dużo lepiej sie oglada mecz jak sie obstawi chociażby 2zł.. bede miał czas, to przejże te adresy co podaliscie i może cos wybiore ![]() ![]() pzdr sayan_ssj
![]() |
#11 | |
Wyjadacz ;)
![]() |
Cytat:
poczekaj z zapisywaniem sie do olimpiady. moze brdzie promocja tak jak przed eu2004 dlo nowych kilentów w unibecie i w expie (200 zł za 100 zł) |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
Guru
![]() ![]() |
no ale teraz trzeba sie zastanowic
expekt czy unibet ?
![]() |
#13 | |
Wyjadacz ;)
![]() |
Cytat:
![]() minimalna wpłata u obu to 50 zł w expekcie wypłata bez prowizji od 10 zł w unibecie od 75 zł unibet ma z kolei troche wiekszą ofertę oraz lepszy livebetting kursy sa porównywalne. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
MiniDisc
Zlotowicz
![]() Data rejestracji: 01.02.2005
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Korci mnie, aby spr***243;bowa***263;, nie licz***281; na jakie***347; wielkie wygrane, ot tak dla zabawy.
Jaki internetowe zak***322;ady bukmacherskie polecacie ? Warunek - obs***322;uga przez polski bank. |
![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
noob
Data rejestracji: 26.02.2005
![]() |
betandwin.com - moim zdaniem najlepszy taki serwis, sam sie na nim dlugo bawilem ;P
|
![]() |
![]() |
![]() |
|
|