![]() |
kilka pytan bylo na wiedze a nie na inteligencje, wiec tego testu raczej nie trzeba za bardzo brac do siebie ;)
|
Ilość załączników: 1
Generalnie, mimo sceptycyzmu wbilem swoje wyniki ktore zdazylem zapisac przed TV (nie odpowiadalem na nie ponownie tylko wpisywalem zapisany wczesniej wynik bez zastanowienia, bo inaczej byloby to nieobiektywne) i normalnie odpowiedzialem na pozostale.
Wynik - nie ukrywam troche mnie zaskoczyl, bo test wydawal mi sie nieudany |
panowie pobawcie sie z mesa a nie komercja :D tv:D
|
Może sobie test dla zabawy zrobię, ale jeśli poziom pytań będzie równie żałosny, co rok temu, to chyba to sobie jednak daruję...
A pytanie o zdeformowane twarz znanych osób (bo rozumiem, że takie było) wbrew pozorom może również mierzyć poziom inteligencji. Bo wyróżniamy kilka rodzajów inteligencji (różne źródła podają od 7 do 9), wśród których można również wyróżnić jeden, który odpowiada właśnie za kojarzenie obrazowe. Ale, generalnie i tak wyniki tego typu testów nie mówią o niczym poza naszą zdolnością do ich rozwiązywania. Z inteligencją nie ma to nic wspólnego. |
Cytat:
Pod warunkiem, ze znasz osoby na zdjęciach a nie wszyscy muszą oglądać TV i znać ich z imienia i nazwiska. |
Ja takich testów wolę nie robić !
Bo mój wynik mógłby oscylować w granicach zera ! :buu: I jak potem żyć !? Aż mnie ciarki przechodzą ! :ysz: |
... ponieważ jestem inteligentny, nie zrobiłem tego testu :cool: || 8 )
|
Cytat:
pozdro ;) |
IQ 101 - a test do bani :nie:
|
No, test totalna kicha, co to ma współnego z inteligencją? Chyba raczej ze spostrzegawczością i pamięcią :) Mi wyszło tak czy siak 109.
|
Kiszka jakaś ten test, właśnie zrobiłem wyszło mi 90 :| Ja niestety nie oglądam TV, nie znam aktorów, nie jeździłem po polsce.. bzdura ten test... i o tym ma świadczyć moja inteligencja???
Po za tym 30% odpowiedzi strzelałem :P A adres testu to http://iq.pi.net/tvn2004/iqtest/iqtest.swf :P |
Mi wyszło że zgłupiałem o jakieś 15pkt w porównaniu z poprzednim narodowym testem, no cóż cieżki rok miałem ;)
Pozdro |
A ja będe na tyle inteligentny że się nie przebadam by się 40 punktów IQ nie przestraszyć :P
kiedyś mi 110 wyszło ale teki prawdziwy test był |
W/g tego dna mam 110 w/g normalnego trwającego ponad 90 minut testu u psychologa mialem 130 i komu wierzyć??? ten test to parodia nic więcej:) pozatym jest niemożliwością abyście mieli po 90 a tak pięknie pisali i logicznie:)
|
Ilość załączników: 1
Hmmm, test rzeczywiscie leci komercja, no ale coz... Jak widac - "sredniawym" ;-D
|
Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 21:09. |