![]() |
Ja ma wersje bez crc, albo nie spr :):o
|
Cytat:
normalnie rozpoczyna sie misje. mozliwe, ze macie wersje ze skopanym crackiem (podobnie bylo w przypadku Total Club Manager'a 2003). |
qrde sprawdziłem i mi też nie działa :(
wuchodzi do windy po tym jak dam start game i obejrzę intro :'( :'( |
Co za kicz :)
Bede ja meczyl do bolu. |
Cytat:
|
Ta gra to jeden wielki badziew.Nawet po zainstalowaniu oficial patcha nie działa.Podobno jakieś konflikty urządzen na USB,myszki Logitech.Ale ja tego nie mam,znaczy sie drukarke z USB wyłaczyłem.Byłem na oficjalnym forum gry http://www.dreamcatchergames.com/ubb...php?category=3 i okazało sie ,że bardzo dużo ludzi ma problemy a wydawca zwraca pieniądze za tego gniota sic! W Polsce ta gra ma być w styczniu 2003,jeżeli ją spolszczą a nie poprawią to bedzie wielkie g...o.
|
Lopus sprobuj uruchomic iron storm z oficjalnym patchem
do gry.Jest na wirtualnej w sekcji gry. Ja niestety nie moge teraz sprawdzic. ------------------------------------------ Czy ktos uruchomil te gierke na takiej lub podobnej konfiguracji: AMD XP 1700+,128 Ram (DDR),GF2MX400//64,Windows 98 SE. Glownie chodzi o grafike i ram. Minimum chyba dla tej gierki jest 256 Ramu ? |
mam obraz na HDD, sprawdzę i dzisiaj dam znać :)
|
Re: Iron Storm-problem >pomóż!
Cytat:
U kumpla chodzi czyli cos ze sprzetem (sterowniki ?)jest nie tak. Pozdro... |
Lubie cie:-D ale nie mam:'( Przepraszam:)
Na przyszlosc sie poprawie:P |
Iron Storm-problem >pomóż!
NIe chce mi bujnąć w/w giera,wylatuje do windy zaraz po wybraniu New game i intrze.Może ma ktoś sejva zaraz po starcie to bym prosił na skrzynke i spróbuje z load.
PS.próbowałem cracka no cd i patch i nic.. Czekam przy kineskopie ,zobaczymy kto mnie lubi :) |
| Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 05:30. |