![]() |
!!!witam!!!
a ja mam pytanie: czym sie laczycie(soft), ja FRITZ!web, malutki programik dolaczony do sterownika od mojego modemu isdn'owego, a ze mam karnet to rowniez za pomaca malego pragramu(tez ze sterownika) ISDNWatch, licze ile juz wysiedzialem jest tylko problem, ten progs(FRITZ!web i ISDNWatch wspol pracuja z soba...)liczy impulsy, a dla mnie NIE jest to wazne, dlatego musze kopiowac informacje czasowe(dlugosc polaczena) z ISDNWatch do arkusza Exela........ ....troche mnie to wkurza................ |
Re: ISDN i Dialog :)
Cytat:
|
Re: Re: ISDN i Dialog :)
Cytat:
opłata miesięczna ok. 100zł z vatem juz coś chyba 102zł niepamietam dobrze zobacze na najbliższym rachunku jak wyjdzie :P LEWAP nt/2k/xp narazie odpada jade na ME |
Re: Re: ISDN i Dialog :)
Cytat:
pakiet 30/60 -tj 30godz za 60zł lub inny pakiet8) |
ale w przypadku dialogu i cdi to opłata miesięczna za sam net wynosi coś ok. 110 pln
razem z najniższym abonamentem coś ok 130 pln |
Cytat:
Lewap to jest też tak że jak masz niższy abonament to opłata miesieczna za net też jest wieksza, ale to są różnice kilku złotych ja mam ten abonament nie najdroszy ale ten zaraz po nim :) pzdr |
Ja mam ISDN-a z TP.
Łączę się na jednym kanale (64 kb/s). Jak mój ojciec kupował to dostałem aparat i modem ISDN-owy gratis. Z tego co wiem, w Dialogu ISDN chodzi cienko... :P |
za porownywalne pieniadze (no, moze troche wyzsze) to jzu lepiej neo+ matki Tepsy zalozyc - stale, szybkie, JUZ bezawaryjne - jak tylko ktos moze zalozyc - nie radze zwlekac - bo warto
|
Cytat:
|
Cytat:
|
Cytat:
ATKAS0 Na końcu jest zero. |
Cytat:
poza tym CDI chodzi bdb ! i w porównaniu do isdn z tepsy jest super mega opłacalne !!!!!! |
Nie ma porównania TPSA z Dialogiem! Oczywiście wszystko przemawia za Dialogiem: jakość, cena. 8)
|
Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 03:37. |