![]() |
||
Nagrywarki |
Pliki |
Dyski twarde |
Recenzje |
Księgarnia |
Biosy |
Artykuły |
Nagrywanie od A do Z |
Słownik |
FAQ
|
||
|
Off topic Forum poświęcone wszelkim innym tematom. |
![]() |
|
Opcje związane z dyskusją | Tryby wyświetlania |
![]() |
#1 |
Wyjadacz ;)
Data rejestracji: 24.06.2002
![]() |
MSI gforce 4 ti 4200 vivo 128 ddr
Otóż nabyłem cosik takiego i zacząłem siębawić w zrzucanie dołączonym oprogramowaniem firmy Inter Video stare kasety vhs do plików i tu zasadzka kompresja do mpg w locie poprawna natomiast jak próbuję zrobić zrzut do avi zaczyna się slideschow moja konfiguracja:
msi 845 ultra (raid promise) p4 2,0 GHz 400 Mb ram ddr 60 Gb IBM (thailand) grafika jak w temacie sb audigy dvd pioneer 105s cdrw plextor 24x dysk podpiołem do raida i tu nasuwa się pytanie czy to nie przez udma nie wiem jak sprawdzić w jakim aktualnie trybie pracuje sprzęt pod raidem w biosie raid pokazuje U5 czyli wsio ok ale jak po windą ![]() taka dygresja 5 lat temu miałem kartę asusa riva tnt vivo zrzucałem najpierw do avi a później konwersja do mpg po włączeniu dma dla dysku zrzut do avi był poprawny przekopałem strony promise i msi i nie znalazłem rzadnego oprogramowania do konfiguracji raida pod windę proszę o rady w tej sprawie jak również namiary na jakiśalternatywny programik do zrzutów najlepiej w locie do mpg4 pozdro for all |
![]() |
![]() |
#ads | |
CDRinfo.pl
Reklamowiec
Data rejestracji: 29.12.2008
|
|
![]() |
![]() |
#2 |
Wyjadacz ;)
Data rejestracji: 24.06.2002
![]() |
jejku ludzie nik się w coś takiego nie bawił
![]() ![]() ![]() wczoraj wieczorem znowu kombinowałem z tym promisem ale klapa dzisiaj przełączam dysk do kontrolera na płytę główną napiszę jak coś pomoże a propos kontrolerów miałem jakiś miesiąc temu zoltrixa uata 133 raid na kości silicon image 0680 sprawował się bardzo dobrze i co najważniejsze ściągnąłem do niego malutki programik do zmiany trybu pracy pod winde cholernie wygodne narzędzie prośba do wszystkich o pomoc jest mi to na gwałt potrzebne jak macie jakiekolwiek informacje na ten temat to dajcie znać |
![]() |
![]() |
![]() |
|
|