![]() |
parafrazując Sapkowskiego "...coś się kończy, coś się zaczyna ..." ||
ale jako że wierzę w ludzką naturę (cokolwiek by to miało znaczyć :) ), to tylko zmienią się środki/metody bo na zmianę czegokolwiek więcej nie ma co liczyć :) pozdro ps. krazy8 jakoś tak dziwnie mało dostał bo przymierzali się do dużo więcej jako pokazóweczki czyźby im czegoś brakło ? :) |
z dużym zainteresowaniem bede sie przygladal rozwojowi wydarzen. czy jakies grupy pojda w slady failrlihta ?? czy oprocz razora beda jakies "spektakularne" akcje.
|
ja tych becwalow z riaa bsa tych calych z operacji korsarz
wykopalbym w pi..... przydaloby sie teraz zeby przez miesiac na calym swiecie jak najwiecej osob zrezygnowalo z kupowania jakichkolwiek plyt (audio, gry itp) niech szlag trafi cale te koncerny - wiele osob ktore sciagalo gierki przed premiera potem kupowalo oryginaly jezeli gra sie spodobala moj brat tez do takich osob nalezy najpierw obczai co i jak a potem zamawia oryginal albo wywala plyte jak gra shit jakis jakby dostali w plecy pare miliardow dolarow to moze w koncu by ktos gdzies zakumal a jak nie to pojda z torbami |
Razor 1911 dostal pake:( czyli siedzi:( czyli najlepszy team padl:(? mam nadzieje ze nie! |
piractow bylo zawsze i zawsze bedzie - inna sprawa ze mnie to wisi - bo i tak sie ulegalnilem - i teraz nie zaluje tej decyzji ani troche - osly dla oslow :)
szkoda chlopakow - dostali niby male wyroki - ale u nich czlowiek po 5 latach po odbyciu wyroku nie jest 'niekarany' tak jak u nas - oni maja to do konca zycia... inna sprawa ze DMCA to IDIOTYZM a fbi zamiast zajmowac sie piractwem komputerowym (de facto na zlecenie MS i innych koncernow) zajeloby sie sciganiem mordercow ktorych w stanach nie brakuje |
Cytat:
|
a i jeszcze http://izonews.com/
|
niech sie *******a dupozjady, niech sie lepiej zajma terrorystami i tym swoim ben ladenembo im w nastepny budynek *******na a wtedy jzu nie bede plakal tylko skal ze szczescia bo sie buce zamiast zajmowac tym co trzeba to biegaja za chlopakami co z tego ani grosza. A jak chca walczc z piractewem to niech ida na gielde komputerowa i Grubego Iwana zamnka .. ale chyba sie boja bo to jzu za wysokie progi nie to co 17 latek z myszka w reku
RiP FLT we will always remeber you. |
Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 01:23. |