![]() |
nom,a le czy Real Speak dorownuje jakoscia i "brakiem syntezy" do IVONY?
|
Cytat:
|
realspeak jest gorszy od tego :D
|
Ale to jest real speak oparty wlasnie na syntezatorze IVO. Przynajmniej tak mi sie wydaje, bo po co niby w tej paczce z oslokop.net bylby miedzy nnymi program IVO?
|
fajny ten glos wydobywany przez iwonke/jacka :) nawet nawet jak "zywy"a nie taki mechaniczny, jak z idei, ktory mowi jednym akcentem: masz...3 dni na wykonywanie połączeń.....i wszytsko na jedno kopyto. a ty ... calkiem fajnie.
milo by bylo miec takie cos dodane do playera, ktore by czytalo napisy jak czlowiek :) |
Taki lektor, ale prawie prawdziwy :P
W allplayer jest taka opcja, ale nie wiem z jakim syntezatorem to działa :P |
syntezator musi obsługiwać czytanie tekstu ze schowka.
|
;p
Raczej taki za $ ma takie coś :P |
Cytat:
|
Muszę przyznać, że program brzmi naprawdę rewelacyjnie. Jedyna uwaga, jaką mam, to jeszcze niedostateczne akcentowanie znaków na końcu zdania - przecinków, znaków zapytania itp. Ale ogólnie efekt bardzo dobry :)
|
Witam wszystkich.Temat umarl dosyc dawno-a ja szukam na emule IVONY i znalesc nie moge.
Bardzo prosze o podanie lina albo przynajmniej nazwy pod jaka wystepuje na osiolku. Z gory dziekuje. |
Witam
Minął jakis czas i chciałbym powrócic do tematu syntezatora mowy IVONA, może ktoś ma namiary gdzie , skąd go można sciągnąc, oczywiście skrakowanego. |
Cytat:
|
A czy ktos sie orientuje czy mozna z tego glosu ktory jest na stronie (Jacek) stowrzyc lektora w AllPlayerze? Sek w tym ze musze "przeczytac" kilka odcinkow South Park a sam tego nie zrobie bo pod wzgledem dykcji jestem ulomny ;-D!
|
Jestem zadowolonym użytkownikiem odtwarzacza Mp3. Słucham książek czytanych przez Agatę z syntezy mowy RealSpeak PL, które sam przerabiam TextAloud`em . Agata czyta mi w ten sposób od dwóch do trzech książek w ciągu tygodnia, najczęściej są one pobrane z portalu KIPPIN.
Do korzystania z opcji lektora w ALLPlayer V2.1 TEST 16 potrzebny jest poza syntezą mowy zainstalowany i uruchomiony program Unispiker 2.6 POWODZENIA Ewentualne pytania proszę na maila. Jak dam radę to pomogę. |
Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 00:06. |