![]() |
||
Nagrywarki |
Pliki |
Dyski twarde |
Recenzje |
Księgarnia |
Biosy |
Artykuły |
Nagrywanie od A do Z |
Słownik |
FAQ
|
||
|
Off topic Forum poświęcone wszelkim innym tematom. |
![]() |
|
Opcje związane z dyskusją | Tryby wyświetlania |
![]() |
#1 |
Nowy na forum
Data rejestracji: 18.06.2002
![]() |
Jak dostać sie do skrzynki ?
hej
jak moge dostac sie do skrzynki nie znajac hasla? poczta ta znajduje sie w skrzynce na serwerze a nie w kompie w outloocku. jak zdobyc haslo ![]() szukam jeszcze sniffera,ktorym moglbym sciagac poczte przychodzaca i wychodzaca .nie moge nic znalesc.prosilbym o linki oba przypadki dotycza kompa spoza mojej sieci. dzieki z gory za pomoc i jeszcze mala notka mam windowsa xp. pozdrawiam
#ads | |
CDRinfo.pl
Reklamowiec
Data rejestracji: 29.12.2008
|
|
![]() |
![]() |
#2 |
Stały bywalec ;)
Data rejestracji: 26.06.2002
![]() |
A tajemnica korespondencji
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Nowy na forum
Data rejestracji: 18.06.2002
![]() |
To jest sprawa powazna nawet bardzo.Gdybym nie musial bez potrzeby ,ot tak dla zabawy,tego bym nie robil.
Nie zycze Ci takiej sytuacji i nikomu innemu. Napisze Ci jeszcz ze mam juz teraz gdzies tajemnice czy prywatnosc. Sorrki Pozdrowienia i pomocy !!!!!!!!
![]() |
#4 |
Member of Blokers.net
Data rejestracji: 24.04.2002
![]() |
ja jednak tez powiem - a tajemnica korespondencji ?
zreszta nie spodziewasz sie ze ktoś na otwartym forum poinformuje Cię jak to się robi - a pozatym naruszenie tajemnicy korespondencji JEST KARANE !!!
![]() |
#5 |
Kocham Paskudy, Świntuszę
Data rejestracji: 30.03.2002
![]() |
snifery czesto pojawiaja si ena forach linuksowych (zabawne ze poczatkujacy programista zamiast napisac np. edytor tesktu pisze skaner portow albo jakis badziewny rezydentny porgam do skanowania portu klawiatury, zalosne), bez hasla ani rusz - na konto nie wejdziesz -> tu nie ma przepros
tak samo bez hasla nie odczytasz poczty (chyba ze admin jest glupi - zdarz sie czesto na uczelniach - ze cala poczta lezy w var/spool/mail z prawami 777...) ale musialbys miec konto na tym samym serwerze, sniffera tez musisz zarzucic na serwer bo wszystkie darmowe poczty loguja sie przez SSL i haslo idzie przez siec zaszyfowane (bez szans na zlamanie szyfru) moze byc na prawde ciezko poza tym tajenica korespondencji rzeczywiscie jest dosc powszechnie przestrzeganym prawem i nie wiem czy jesli ktos by umial ci pomoc to czy by sie zgodzil... ja nie umiem
![]() |
![]() |
#6 |
Bywalec
Data rejestracji: 12.11.2001
![]() |
pogadaj z adminem serwera - moja jedyna rada
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Forumator
Data rejestracji: 05.04.2002
![]() |
No wiec musisz zrobic to tak:
1) Po pierwsze odwiedz ten adres www.hackers-help.com 2) Z dzialu download sciagnac program PostScan 3) nastepnie...aaaaa przypomnialem sobie ze przeciez obowiazuje tajemnica korespondencji :-D Nie wiem jaka sytuacja zaistniala ale jakos nie lubie ludzi chcacych podgladac cudza poczte. Sorry ode mnie nie spodziewaj sie w tym temacie pomocy. Jesli to bardzo powazna sprawa to jedyna droga - kontakt z adminem.
![]() |
#8 |
Forumator
Data rejestracji: 05.04.2002
![]() |
Hej ja zazartowalem , nie ma takiej strony i takiego programu. Myslalem ze to jasno wynika z tresci poprzedniego posta...
![]() |
#9 |
OldBoy
Data rejestracji: 18.05.2002
![]() ![]() |
Sorry, nie umiem Ci pomóc. Sprawa jest moralnie nie czysta, niechciałbym aby ktos włamywał mi się do mojej skrzynki. 8)
|
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
MAJSTER zlotowy
Data rejestracji: 16.05.2002
![]() |
To da się zrobić, ale nikt tego za darmo nie zrobi, a żeby się włamać na jakiś serwer typu interia albo coś w ten deseń to jest to prawie nie do zrobienia, i wymaga ogromnych pieniędzy no i musisz znać kogoś kto to zrobi, jeśli chodzi o różne inne serwery np. uczelniane to jest to do zrobienia ale. Jeśli laska dorabia Ci rogi to znajdź sobie nową a nie trać czasu i pieniędy.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#11 | |
αρχή
Data rejestracji: 16.06.2001
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Cytat:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
Guru
Data rejestracji: 17.04.2002
![]() |
http://www.hackers.com
Może tam coś znajdziesz ![]() Jeżeli ta osoba ma ICQ / GADU -GADU lub inny komunikator z transferem plików i nie ma programu antywirusowego to możesz wysłać tej osobie np. klienta BO.exe (BackOrrifice) lub netbusa i namówić ją aby uruchomiła go u sibie. Potem powiesz, że plik był uszkodzony i daltego nie działa ![]() ![]() W back orrifice czy w netbus są odpowiednie narzędzia, plug-iny do mieszania w cudzym kompie. Ale jak wiadomo wszystko jest względne... Jakbyś ,ógł kopiować pliki z kompa tej osoby to mógłbyś sobie przegrać jej pocztę i skopiować do własengo foldeu przechowywania poczty i mógłbyś ja odczytać. BO może też przechwytywać znaki z klawiatury i wysyłać Ci na maila co i kiedy zostało naciśnięte. Dostałbyś wówczas hasło logowania się przez www na serwer poczty danej os. itd itp No i co najtrudniejsze przydałby Ci się IP tej oso. W starym ICQ była dziura i po wgraniu odp. patcha można było zobaczyć IP, a teraz już nie. Ale na pewno są programy do tego
lewap3@tlen.pl Ostatnio zmieniany przez +++LeWaP+++ : 01.08.2002 o godz. 12:59 |
![]() |
![]() |
![]() |
|
|