Forum CDRinfo.pl

Forum CDRinfo.pl (https://forum.cdrinfo.pl/)
-   Off topic (https://forum.cdrinfo.pl/f5/)
-   -   Jak poderwać dziewczynę? (https://forum.cdrinfo.pl/f5/jak-poderwac-dziewczyne-37807/)

bakupl 01.08.2004 23:02

Przecież wiem ;/

Ide się powiesić bo nie wytrzymuje :bicz::\

_Neoo_ 01.08.2004 22:58

taaaa niesamowite :| No to mała rada nie rzucaj takim mięchem w obecności kobiet, dziwczyn, no chyba że to lubią :| :\

bakupl 01.08.2004 22:53

Eeee... jutro Martunia wyjeżdza nad morze ;( kurfa... a chciałem ją zaprosić do restautracji... No niewiem. Musi mnie bardziej poznać...

PS: Polecam program Bluzgator 1.1 teksty są tam niesamowite! ;D

http://free.of.pl/b/bluzgator/index.html <-- chyba :D

_Neoo_ 01.08.2004 22:43

Cytat:

Napisany przez mr_spock
jak jestes romantykiem, to zacznij czytac poezje, spacerowac po plazy/lesie
do tego nie potrzeba drugiej osoby

...a kto wiem, może podczas takiego spaceru spotkasz inną miłośniczkę romantyki, zaczniecie rozmawiać, strać się żeby "przypadkiem" wasze spacery wypadały w tym samym czasie, może pewnego dnia ...........no tu już wysi swojąl wyobraźnię ;) <----to do Baku nie do spocka ;)

yahol 01.08.2004 22:42

Pisze powaznie.
Nie mam najmniejszeg pojecia!
...to jakos tak samo z siebie... i juz.
No moze przesadzam :D jakies kwiatki, spotkania, telefony....
....i co dalej? Qrde! Nie pamietam :)

mr_spock 01.08.2004 22:40

Cytat:

Napisany przez piotrek123
Idźcie na pizze i piwko:piwo:

a jak przyjdzie do placenia rachunku, to powiedz ze musisz do WC,
albo zepomniales portwela ;)

----
Podstawa, to nie szukac kogos na sile - przewaznie wtedy sa chybione wybory
a to, ze kazdy kogos ma nie jest zadnym argumentem
jak jestes romantykiem, to zacznij czytac poezje, spacerowac po plazy/lesie
do tego nie potrzeba drugiej osoby

bakupl 01.08.2004 22:32

Eeee... no spróbujemy... ale pisze całkiem poważnie. Wiele osób ma kogoś bliskiego tylko nie ja (chodzi o płeć przeciwną). A ja jestem raczej romantykiem

piotrek123 01.08.2004 22:31

Cytat:

Napisany przez Baku [pl]
Jak poderwać dziewczynę którą kocham, a Ona mnie tylko lubi. Prosze pomuźcie!

Idźcie na pizze i piwko:piwo:

Niebiessska 01.08.2004 22:17

Hmmmmm w sumie to boje sie dawac ci jakiekolwiek rady juz jedna przyjazn z forum mi sie przez to rozpadla bo niekazdy kto czeka na pomoc w takiej sprawie jest w stanie zaakceptowac co mu sie doradzi...
Ale ogolnie dziewczyny lubia chlopakow wesolych, szczerych, umiejacych zrezygnowac z meczu z kumplami po to zeby isc na spacer..no wiesz zeby czyla ze jest dla ciebie wazna,bardzo wazne:)
Strasznie drazni nas wulgarnosc, jak chlopak co drugie slowo wstawia k****i inne takie niezbyt mile przerywniki...(noo mowie o takich dziewczynach NORMALNYCH )
Ogolnie wystarczy jesli znajdziecie wspolny jezyk.. potem juz wszystko jest mozliwe..:)
Powodzenia zycze bo mimo wszystko dziewczyny to niezbadany gatunek :)

Pozdrawiam

_Neoo_ 01.08.2004 22:07

Cytat:

Napisany przez mr_spock
ostatecznie moze sie okazac, ze slub = zawod
wiec ja bym tego tak nie upraszczal ;)

Zwłaszcza jeśli przyczyną ślubu było np. taka mała Kinder niespodzianka ;)

nimal 01.08.2004 22:07

mr_spock - nie mowilem ze na jednym slubie sie zawsze konczy :D

mr_spock 01.08.2004 22:05

Cytat:

Napisany przez nimal
najpierw trzeba troche dorosnac (facet, Ty masz 15 lat jezeli mnie oczy nie myla i dane z Twojego profilu, masz jeszcze kupe czasu :) )
potem trzeba przezyc pare zawodow (lub nie)
potem sie bierze slub :P

ostatecznie moze sie okazac, ze slub = zawod
wiec ja bym tego tak nie upraszczal ;)

nimal 01.08.2004 22:02

najpierw trzeba troche dorosnac (facet, Ty masz 15 lat jezeli mnie oczy nie myla i dane z Twojego profilu, masz jeszcze kupe czasu :) )
potem trzeba przezyc pare zawodow (lub nie)
potem sie bierze slub :P

edit: nominacja do tematu roku jest mocna - 4 odpowiedzi w jedna minute i wszystkie w tym samym tonie :D

_Neoo_ 01.08.2004 22:02

Baku Forum jest od zadawania pytań, ale to też ma swoje granice. Net nie jest uniwersalnym rozwiązaniem wszystkich problemów, a na pewno nie pomoże w uczuciach. W końcu i tak wszystko zostanie skonfrontowane z rzeczywistością. Jeśli nie masz w realu nikogo z kim mógłbyś o tym pogadać to nie dobrze, a przez neta takich informacji nie da się przekazać.
Jak pewnie się domyślasz każda kobieta jest inna i nie ma uniwersalnej rady jak sprawić żeby coś do Ciebie poczuły (zresztą to nie jest wg mnie możliwe, jak powiedział Osioł "chemia nie teges" i jeśli tak jest to nic nie poradzisz). Do każdej powinno podchodzić się inaczej, no i oczywiście nie traktować ich jak kolejnej zdobyczy, bo po pierwsze na to nie zasługują (noo są wyjątki, ale moim zdaniem te wyjątki nie są warte uwagi, bo są zbyt puste żeby się nimi interesować), a po drugie to jest nie fair wzgledem nich.
Jedyne co mogę chyba powiedzieć to to, żebyś działał tak jak uważasz bo nawet jeśli ktoś da Tobie jakieś rady, a ty będziesz postępował wg nich, to później i tak wszystko się posypie bo wyjdzie prawdziwy ty (nie mówię o tym że jesteś zły, ale jeśli teraz ona do Ciebie nie czuje za dużo to póxniej to się roz******y i pewnie nie będziecie do siebie się odzywać, tak to niestety przeważnie bywa).

Więc działaj z wyczuciem, nic na siłę i pamiętaj że na prawdziwą miłość zawsze będzie czas i że nie zawsze to co wydaje nam się miłościa faktycznie nią jest. No i powodzenia......:)

luminat 01.08.2004 22:02

Temat roku.... hehe,
Nominacja gwarantowana, właśnie skopiowałem link do tego tematu, pod warunkiem, że nie zostanie usunięty...

Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 11:42.