![]() |
||
Nagrywarki |
Pliki |
Dyski twarde |
Recenzje |
Księgarnia |
Biosy |
Artykuły |
Nagrywanie od A do Z |
Słownik |
FAQ
|
||
|
Off topic Forum poświęcone wszelkim innym tematom. |
![]() |
|
Opcje związane z dyskusją | Tryby wyświetlania |
![]() |
#1 |
Capo di tutti capi
Data rejestracji: 24.09.2002
![]() |
Jak podzielic/wypalic plik 2 GB
Witam!
Poniewaz moj DriveImage 2002 podczas wypalania obrazu od razu na CD-R wywala blad, postanowilem sprobowac zrobic obraz partycji i umiescic go na innej partycji... udalo sie ![]() sa 2 pliki: MyBackup.002 482 KB MyBackup.pqi 2 GB poniewaz plik pqi zajmuje sporo miejsca na dysku, chcialem go wypalic na plytki, wiem, ze mozna jakos podzielic ten plik teraz pytanie: jak go podzielic/jakim programem i czy po wypaleniu na plytki (powiedzmy na 3 sie zmiesci), podczas przywracania partycji z obrazu DriveImage bedzie prosil o kolejne plytki? czy ktos juz tak robil? macie jakies pomysly, sugestie? jak to w ogole wykonac?
#ads | |
CDRinfo.pl
Reklamowiec
Data rejestracji: 29.12.2008
|
|
![]() |
![]() |
#2 |
Gość
|
A próbowałeś tego - patrz screen.
I jako miejsce docelowe ustawić inną partycję, tak jak to zrobiłeś w przypadku tego całego obrazu w jednym pliku. ?? |
![]() |
![]() |
#3 |
KiNgOfOcEaN
Data rejestracji: 06.09.2002
![]() |
Może spróbuj zrobić obraz w Ghoście. On ładanie dzieli obraz partycji i nagrywa go na płyty.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Capo di tutti capi
![]() |
Witam!
TOMMYx jesli chodzi Ci o te ustawienia podczas robienia obrazu to tak - probawalem tak ustawic i wszystkie ustawienia byly OK ale niestety ciagle wyskakuje blad (juz po nagraniu jak sprawdza cos tam) nie da sie tego obejsc ![]() ja teraz chce taki program, ktory podzieli mi ten plik na 3 czesci i zrobi tak, aby poniej podczas przywracania partycji DI2002 prosil o kolejne plytki
![]() |
#5 | |
Capo di tutti capi
![]() |
Cytat:
no wlasnie dzis probowalem... wedlug opisu z CDRINFO.pl i wyobraz sobie ze ja mam chyba jakiegos pecha... no zlosliwosc rzeczy martwych ![]()
![]() |
![]() |
#6 | |
Gość
|
Cytat:
Acha, spróbuj stworzyć obraz z podziałem na mniejsze pliki, ale bez kompresji. I spróbuj zrobić taki obraz przy odznaczonych opcjach, widocznych na powyższym screen'ie - prawa strona ( check for file..., verify disk..., verify file...). |
|
![]() |
![]() |
#7 | |
Capo di tutti capi
![]() |
Cytat:
kiedys juz mi to ktos (zdaje sie Zetoxa) opisywal i juz to probowalem... nic nie pomaga ![]() ja juz mam obraz 2 GB i chce go wypalic na cd-r tylko nie wiem jak podzielic ten plik? ps. uwierz mi, ze probopwalem juz wszystkich kombinacji ps2. blad wyskakuje gdy robi obraz od razu wypalajac na cd-r... zrobi obraz i cos sprawdza i prawie zawsze przy 50% - blad ( a opcje sprawdzania sa odznaczone)
![]() |
![]() |
#8 | |
Gość
|
Cytat:
Jak będę miał chwilę, to popróbuje u siebie i jak coś wymyślę, to dam Ci znać. A jak narazie, pozostaje Tobie tylko podzielić ten plik rar'em i zgrać na kilka CDRW. |
|
![]() |
![]() |
#9 |
Capo di tutti capi
![]() |
Witam!
dzieki ![]() ![]() zrobie tak i nagram na CD-R ale na wszelki wypadaek zostawie sobie ten obraz na dysku (przynajmniej do pierwszego przywracania partycji - jak pojdzie ok to obraz skasuje ![]()
![]() |
#10 |
liniejący leming
Zlotowicz
Data rejestracji: 20.12.2001
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
... nie pamiętam czy wtedy cię pytałem, ale czy masz wersję demo crackowaną, czy też pełną (made by Fosi), crackowane mogą robić niespodzianki
![]() |
![]() |
#11 |
Capo di tutti capi
![]() |
Witam!
oczywiscie retail ze stajni FOSI
![]() |
Opcje związane z dyskusją | |
Tryby wyświetlania | |
|