![]() |
Cytat:
|
A może to oznacza
1.coś od pimpusia(taki piesek) Pimpus moim stylem 2.albo,że chcesz komuś wypucować końcuwe :piwo: |
widze ze pimpujecie ostro... co za durne slowo ;)
|
Cytat:
|
ostatnio na MTV widziałem niemiecki odpowiednik PIMP MY FAHRRAD - odpicuj mi rower :D
|
NO wlasnie SLANG SLANGOWI nie rowny ale tak jak napisaliscie chyba na przykladach pimp my ride, pimp my worm, Pimp Handle itp ze to bedzie ze TWORZE SWOJ ZAJEFAJNY STYL chyba ;) Hehe na tej stronce Handle wlasnie mozna tam cos potworzyc ;) No wiec tak bede komus tlumaczyl jak ktos zapyta to odpowiem : STOP and LOOK ! JUST LOOK HOW I PIMP MY STYLE <banan> ;)))
Dzieki ! ;) |
PIMP MY STYLE = SUTENER MÓJ STYL by Translatica :rotfl:
|
|
no czyli tworzysz wlasny styl ;D
doszlismy wspolnie ;D |
właśnie :P
|
Lepiej nie ;) Samo PIMP oznacza alfons :D
Generalnie teraz jest w modzie PIMP MY costam :) Oznacza to zrobienie czegoś własnego, unikalnego itp. Np jest witryna http://www.codemasters.co.uk/worms/pimpmyworm/, gdzie mamy zrobić własnego robala z gry Worms :) |
Cytat:
|
może zamazać MY STYLE? :>
|
Cytat:
|
Jak to przetlumaczyc ?
Nie wiem jak to sobie przetlumaczyc. Mam napis na koszulce : PIMP MY STYLE !!! jak by to mozna bylo przelozyc na polski ??
PIMP to znam tylko z programu z MTV PIMP MY RIDE moze znacie gdzie tuningowali auta ludziom i to sie nazywalo PIMP MY RIDE ale PIMP MY STYLE jak by to przelozyc na POLSKI ??? |
| Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 16:14. |