![]() |
||
Nagrywarki |
Pliki |
Dyski twarde |
Recenzje |
Księgarnia |
Biosy |
Artykuły |
Nagrywanie od A do Z |
Słownik |
FAQ
|
||
|
Off topic Forum poświęcone wszelkim innym tematom. |
|
Opcje związane z dyskusją | Tryby wyświetlania |
![]() |
#1 |
Stały bywalec ;)
Data rejestracji: 18.09.2004
![]() |
kupno TV jaki wybrac (mały pokój)
Helo
![]() Mam zamiar zakupić TV jednak po zapoznaniu się z podstawami technicznymi, w dalszym ciągu mam dylemat czy LCD czy plazma, ale bardziej LCD (mniej żre prądu i nie wypali mi się na niej logo discovery chanel ![]() Ale teraz tak, myślałem o 32 calach czy to aby nie za dużo do pokoju o rozmiarze 3 na 4, obstawionego meblami a telewizor wisiał by na ścianie w odległości 2 metrów od kanapy? Poza tym kontrast i widoczność kontowa, czy zawieszony na ścianie TV i obraz na nim oglądany będzie dobrze widziany w pozycji lezącej i to bocznej ![]() A co wy macie w domu (pokoju) co się sprawdza, jaka marka jakie parametry czy 100Mhz czy 50 Mhz itp ![]() ja myślałem o ofercie sony kdl-32cx525 nti za 1800 w saturnie ale znajomy z pracy mówił że polskie oriony mają dużo lepszy kontrast a poszperałem po necie i są dużo tańsze od soniaczów a może zupełnie inna marka? A co do tego do czego będzie używany to głownie tv i filmy divx z komputera poprzez HDIM |
![]() |
![]() |
#ads | |
CDRinfo.pl
Reklamowiec
Data rejestracji: 29.12.2008
|
|
![]() |
|
|
![]() |
||||
Dyskusja | Autor | Forum | Odpow. | Ostatni Post |
Na dzien dzisiejszy jaki tuner tv polecacie? | SLAYER | Off topic | 22 | 01.03.2006 10:58 |
Jaki Tv | Yarozelsky | Off topic | 24 | 09.05.2005 10:44 |
Jaki tuner TV !? | kris68 | Off topic | 0 | 14.03.2005 11:55 |
Jaki program do ogladania tv? Mały, prosty bez tunera tylko VIDEO-IN | zYxMa | Off topic | 7 | 22.12.2004 18:25 |
Przystanek Woodstock w TV Trwam | CIAPEK | Off topic | 23 | 11.08.2004 20:08 |