Powrót   Forum CDRinfo.pl > Różne > Off topic

Off topic Forum poświęcone wszelkim innym tematom.

Witaj Nieznajomy! Zaloguj się lub Zarejestruj

Zarejestrowani użytkownicy mają dostęp do dodatkowych opcji, lepszej wyszukiwarki oraz mniejszej ilości reklam. Rejestracja jest całkowicie darmowa!

Odpowiedz na post

Opcje związane z dyskusją Tryby wyświetlania
Stary 29.08.2004, 12:12   #1
Zakrn
Q

Data rejestracji: 03.08.2003
Zakrn w tym momencie nie ma Reputacji dodatnich ani ujemnych <0  pkt>
Jak do serwisu?

Trochę się wstydzę... Ale mam takie pytanie. Chciałem oddać swojego nowego Lite-ONa do serwisu, robię to pierwszy raz i mam kilka pytań:

1. Czy nagrywarkę muszę odesłać do sklepu, w którym ją kupiłem, czy mogę odesłać do autoryzowanego dealera firmy bliżej mojego miejsca zamieszkania, albo jeszcze gdzieś indziej?
2. Jak dobrze uzasadnić odesłanie nagrywarki? Co dołączyć?
3. Czy można zasugerować wymianę na inny model lub na ten sam model, tylko, że nowy?
4. Czy można ew. wymienić nagrywarkę na model innej firmy (oczywiście za dopłatą)?
5. Czy jeśli zakupiłem model black, to może się zdarzyć, że po serwisowaniu dostanę do ręki zwykły biały?

Z góry dzięki za odpowiedzi!

#ads
CDRinfo.pl
Reklamowiec

Data rejestracji: 29.12.2008

CDRinfo.pl is online  
Stary 29.08.2004, 20:50   #2
Zakrn
Q

Data rejestracji: 03.08.2003
Zakrn w tym momencie nie ma Reputacji dodatnich ani ujemnych <0  pkt>
Proszę o pomoc raz jeszcze...
Stary 29.08.2004, 21:37   #3
grzeniu
XV1100

Data rejestracji: 19.02.2002
grzeniu ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>grzeniu ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>grzeniu ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>grzeniu ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>grzeniu ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>grzeniu ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>grzeniu ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>grzeniu ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>grzeniu ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>grzeniu ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>grzeniu ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>
Ad1. Mozesz sprzet dostarczyc do autoryzowanego serwisu, mysle ze wtedy bedzie to krocej trwalo niz przez sklep.
AD2. Piszesz/mowisz co sie dzieje, tak zeby cie zrozumieli
Ad4-6. Takie opcje mozesz wyjasniac dopiero gdy serwis uzna ze nie da sie naprawic i zapoda wymiane sprzetu. Watpie zeby serwis dal ci nagryware innej firmy niz twoja, przeciez to nie w ich interesie, taki wariant latwiej przewalczyc w sklepie bo im wsio ryba (jesli wyrownasz ewent. roznice w cenie).

Twoje uprawnienia: