![]() |
Cytat:
|
Cytat:
|
Cytat:
|
to byla emocjonalan zabarwiona rumem reakcja an predatora
powiem ze bylem tak wesoly ze zastanawialem sie gdzie daja tyle sniegu ze z choinki zostaje tylko taki maly czubek :) |
ufff już 2004 rok nie wiem dlaczego ten 1 styczeń to taki ponury dzień wszystkich głowy bolą! :)
|
Cytat:
|
no u mnie jest szystko ok :) 5 piw tylko i kaca brak :D
|
Najlepsza impreza na jakiej bylem. Powrotu nie pamietam (w sumie pol litra wodki, 9 piw i pol butelki szampana), podobnie jak nie pamietam panienki, ktora mieszka 30 kilometrow ode mnie i z ktora ponoc od sylwestra jestesmy para... Shit, ale zgryz...
|
no kacorka jako takiego niema, ale szyja boli - przewiało mnie chyba i nie moge prawie wogóle skręcac szyją.
a impra była TAAAKA :P |
glowa przestala bolec wiec sie troche bardziej rozpisze ;)
Cytat:
|
Ogolnie to nie zaluje ze robilem impre w domu, bawilem sie przednio bez zmartwienia ze cos zniknie z domu czy tez sie zepsuje. Moj the best sylwester w calej mojej sylwestrowej karierze :) Ogolnie z 7 piweczek + jakies kamikadze na parkiecie co jakis czas takze loozik dopiero co wstalem :)
|
Cytat:
http://www.alkomat.biz/testery/wirtualny.html wejdźcie stary dobry alkomat :) ciekawe kto dawkę śmiertelną przekroczył (ja) ale nie ma się z czego cieszyć :( teraz są konsekwencje ! mam przesytt ale cały ro się czeka! |
Cytat:
A Blaster worma około 3:00 w czterech rozwalaliśmy. Myśle że około półtorej godziny się mądrzyliśmy :) Powód do dumy Dużo alkoholu i ludzi. TYLKO TAKIE DOBRE IMPREZY w 2004 Pozdro forumowicze |
Cytat:
|
Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 00:44. |