Powrót   Forum CDRinfo.pl > Różne > Off topic

Off topic Forum poświęcone wszelkim innym tematom.

Witaj Nieznajomy! Zaloguj się lub Zarejestruj

Zarejestrowani użytkownicy mają dostęp do dodatkowych opcji, lepszej wyszukiwarki oraz mniejszej ilości reklam. Rejestracja jest całkowicie darmowa!

Odpowiedz na post

Opcje związane z dyskusją Tryby wyświetlania
Stary 13.08.2004, 18:19   #1
memorando
Młody żonkoś

Data rejestracji: 02.02.2003
memorando zaczyna zdobywać reputację <1 - 49 pkt>
mam problem pytaniue do ludzi z poznania

czy jest ktoś kto zna super pozna ń?? chc e mieć łącze netowe ale niewiem nawet gdzie jest icp net a ledwo do domu trafiam często taxi mnie podwozi bo się gubię hihi poda ktoś mi numery adresy providerów netu w poznaniu?? 502329161 proszę o smsa piszę z kafeji a niewiem już gdzie jestem

#ads
CDRinfo.pl
Reklamowiec

Data rejestracji: 29.12.2008

CDRinfo.pl is online  
Stary 13.08.2004, 18:26   #2
shuma02
Forumator

Data rejestracji: 06.12.2002
shuma02 zaczyna zdobywać reputację <1 - 49 pkt>
o pomoc z Ponzaniem pytaj kolege Nimal'a hehe
shuma02 jest offline   Odpowiedz cytując ten post
Stary 13.08.2004, 18:27   #3
CIAPEK
mów mi więcej :P
CDRinfo VIP

Data rejestracji: 17.02.2003
CIAPEK niedługo stanie się sławny ;) <50 - 149 pkt>CIAPEK niedługo stanie się sławny ;) <50 - 149 pkt>
Cytat:
Napisany przez shuma02
o pomoc z Ponzaniem pytaj kolege Nimal'a hehe
nie tylko
Kasprzak, Patrix chyba też i wiele innych....

nie załatwi wszystkiego "FLOTA", tak myślącego uważam za przegranego!
CIAPEK jest offline   Odpowiedz cytując ten post
Stary 13.08.2004, 18:28   #4
nimal
Author
Zlotowicz

Data rejestracji: 29.03.2003
nimal ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>nimal ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>nimal ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>nimal ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>nimal ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>nimal ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>nimal ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>nimal ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>nimal ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>nimal ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>nimal ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>
zalozmy ze jedziesz od kaponiery (to chyba wiesz co to jest )
wsiadasz w 11 i jedziesz Glogowska
po prawej zobaczysz parking i za nim przd skrzyzowaniam duzy salon mody slubnej - tramwaj tam staje, potem skreca w lewo
na pierwszym przystanku za zakretem wysiadasz - cofasz sie kawalek i skrecasz w prawo w Dmowskiego
pierwsza ulica ktora przetnie ta ulice to bedzie Potockiej
a na klaudyny Potockiej 25 masz ICP

nie powiem Ci jak wyglada ich budynek bo kozystam z uslug ich konkurenta - Echostaru

edit: simek poszedl

Ostatnio zmieniany przez nimal : 13.08.2004 o godz. 18:32
nimal jest offline   Odpowiedz cytując ten post
Stary 19.08.2004, 15:41   #5
memorando
Młody żonkoś

Cytat:
Napisany przez nimal
zalozmy ze jedziesz od kaponiery (to chyba wiesz co to jest )
wsiadasz w 11 i jedziesz Glogowska
po prawej zobaczysz parking i za nim przd skrzyzowaniam duzy salon mody slubnej - tramwaj tam staje, potem skreca w lewo
na pierwszym przystanku za zakretem wysiadasz - cofasz sie kawalek i skrecasz w prawo w Dmowskiego
pierwsza ulica ktora przetnie ta ulice to bedzie Potockiej
a na klaudyny Potockiej 25 masz ICP

nie powiem Ci jak wyglada ich budynek bo kozystam z uslug ich konkurenta - Echostaru

edit: simek poszedl
może spotkamy się? icp mam gdzieś obok powstań odkrylerm przypadkiem jak szukalem rondo kaponiery hihi a trafilem na rondo rataja pozatym za 16 dni mam neostradę więc kafeja raz na miesiąc styknie sorrki za błedy piszę na kafejkowej klawie za 15 zeta hihi:
Stary 19.08.2004, 15:55   #6
Kasprzak
...niepoprawny marzyciel.

Data rejestracji: 25.06.2002
Kasprzak zaczyna zdobywać reputację <1 - 49 pkt>
no tez jestem z Poznania
Ja akurat z Neostrady korzystam ale pelno ludzi z ICP - i chwalą icp. Ja zreszta nie mam nic do neo. Dziala dobrze i to sie liczy. Ale chcialem napisac to samo co nimal
pozdrawiam wszystkich!

ps.
Cytat:
rondo rataja
- nimal -
Stary 19.08.2004, 16:19   #7
nimal
Author
Zlotowicz

nimal ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>nimal ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>nimal ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>nimal ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>nimal ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>nimal ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>nimal ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>nimal ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>nimal ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>nimal ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>nimal ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>
pewnie glupia literowka ale fajnie wyszlo spotkac sie spoko, tylko gdzie kiedy i w jakim celu
Stary 19.08.2004, 17:19   #8
Monter
Użyszkodnik

Data rejestracji: 29.03.2001
Monter niedługo stanie się sławny ;) <50 - 149 pkt>
Poznaniak się zgłasza
ICP ma swoją stronę www a tam listę miejsc gdzie dociera ich usługa: http://www.icp.pl/zasieg.php (wybierz w "miasto" - poznań, opcji "operator" nie ruszaj, kliknij "szukaj" i dostaniesz listę ulic i osiedli z całego poznania).
W ICP jestem od prawie jej początków, i jak to przy powstawaniu mega sieci, bywały spore problemy. Dziś ich nie ma, ewentualne awarie są usuwane szybko i sprawnie a o planowanych wyłączeniach informuje się użyszkodników. Posiadam konto o nazwie Bronze (cennik i opis: http://www.icp.pl/oferta.php ) i płacę cały czas jedną stawkę 122zł brutto. Z początku za tą sumę miałem pocztę, konto www 50MB i łącze 128/64. Dziś w tej samej cenie www obsługuje PHP, a łącze jest 640/100. Co jakiś czas łącze się po prostu zwiększa w ramach tej samej opłaty.
Reasumując jeżeli mieszkasz w rejonie Nowego czy Starego Miasta, Grunwaldu, itp to nie powinno być problemu. Wyjątkiem są skrajnie wysunięte osiedla takie jak Sobieskiego itp, gdzie ICP nie dociera, tam jest dostęp radiowy z innej firmy. Jak masz jakieś szczegółowe pytania, zapraszam na PM. Nimal wysłał już smsa z danymi ICP z tego co widzę, wiec ja już nie spamuję
"Głupota, którą widzimy u drugich, na ogół podnosi nas na duchu"
Monter jest offline   Odpowiedz cytując ten post
Stary 25.08.2004, 11:45   #9
memorando
Młody żonkoś

Cytat:
Napisany przez nimal
pewnie glupia literowka ale fajnie wyszlo spotkac sie spoko, tylko gdzie kiedy i w jakim celu
qrcze rataj był i żył ale dlaczego nazywa się to rondo rataje czyżby były dwa rataje? qrcze dla mnie to rondo rataja i tyle hihi
Stary 25.08.2004, 11:51   #10
gallus
gÓru

Data rejestracji: 20.12.2003
gallus jak się przyłoży ma szansę zostać specem <150 - 249 pkt>gallus jak się przyłoży ma szansę zostać specem <150 - 249 pkt>gallus jak się przyłoży ma szansę zostać specem <150 - 249 pkt>
to ja się podłącze..., dlaczego Kaponiera?? był Kaponier.... czy co

gallus jest offline   Odpowiedz cytując ten post
Stary 25.08.2004, 11:54   #11
nimal
Author
Zlotowicz

a paru osob sie pytalem, w tym rdzennych poznaniakow i nikt nie wie w kazdym razie to Rondo Kopernika, moze jakies uwarunkowania histryczne sa, ale ja i historia to dopiero historia (a wlasciwie komedia )
Stary 25.08.2004, 23:27   #12
Kasprzak
...niepoprawny marzyciel.

Data rejestracji: 25.06.2002
Kasprzak zaczyna zdobywać reputację <1 - 49 pkt>
@Monter - u mnie w Antoninku (1 osiedle Poznania) nie da rady ICP :/)
A ty gdzie mieszkasz
A nimal?

podajcie dzielnice bo adresy to przesada
Stary 26.08.2004, 00:00   #13
forest
odgrzewany user

Data rejestracji: 20.10.2001
forest zaczyna zdobywać reputację <1 - 49 pkt>
Rondo Rataje to chyba od dzielnicy Rataje,a ta nazwa jak się nie myle pochodzi od wsi Rataje która została wchłonięta przez aglomeracje Poznania.... chyba że bredze...
A Kaponiera może .... http://pozfort.webpark.pl/nipter.html.
Trzeba chyba do prof.Miodka skrobnąć.
f

miał być edit ale nie ma

The only way to get smarter is by playing a smarter opponent
-Fundamental of Chess 1883

Ostatnio zmieniany przez forest : 26.08.2004 o godz. 00:15
forest jest offline   Odpowiedz cytując ten post
Stary 26.08.2004, 00:15   #14
grzeniu
XV1100

Data rejestracji: 19.02.2002
grzeniu ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>grzeniu ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>grzeniu ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>grzeniu ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>grzeniu ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>grzeniu ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>grzeniu ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>grzeniu ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>grzeniu ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>grzeniu ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>grzeniu ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>
Cytat:
Napisany przez forest
Rondo Rataje to chyba od dzielnicy Rataje,a ta nazwa jak się nie myle pochodzi od wsi Rataje która została wchłonięta przez aglomeracje Poznania.... chyba że bredze...
A Kaponiera może .... http://pozfort.webpark.pl/nipter.html.
Trzeba chyba do prof.Miodka skrobnąć.
f
Z rondem Rataje zgadza sie, nie ma nic wspolnego z M. Ratajem a nazwa jest od dzielnicy - wystarczy popatrzec w plan miasta.
Kaponiera - chmm nazwa chyba zwyczajowa, ale nie wiem skad sie wziela. 5 lat studiow nie wystarczylo zeby miec czas nad tym sie zastanowic.
Stary 26.08.2004, 08:30   #15
nimal
Author
Zlotowicz

@Kasprzak - mieszkam na Strzeszynie Grackim, zwanym tez Osiedlem Lietrackim - taka fajna sypialnia Poznania na mapach sprzed jakis 10 lat tam jest LAS nowe budownictwo,sami mlodzi (kolo 30) ludzie, male osiedle... cisza spokuj... po prostu bajka
Odpowiedz na post

Twoje uprawnienia: