Powrót   Forum CDRinfo.pl > Różne > Off topic

Off topic Forum poświęcone wszelkim innym tematom.

Witaj Nieznajomy! Zaloguj się lub Zarejestruj

Zarejestrowani użytkownicy mają dostęp do dodatkowych opcji, lepszej wyszukiwarki oraz mniejszej ilości reklam. Rejestracja jest całkowicie darmowa!

Odpowiedz na post

Opcje związane z dyskusją Tryby wyświetlania
Stary 24.09.2004, 14:12   #16
Weron
All Eyez On Me

Data rejestracji: 29.09.2001
Weron niedługo stanie się sławny ;) <50 - 149 pkt>Weron niedługo stanie się sławny ;) <50 - 149 pkt>
@pablocoo
zawsze formatuje dysk jak instaluje windowsa

@Wawelski
Czy chodzi o ustawienie w biosie?
Co jak co ale daty to ja tam napewno nie ustawialem.Powinna byc dobra od razu.Takie rzeczy to producent chyba ustawia.

#ads
CDRinfo.pl
Reklamowiec

Data rejestracji: 29.12.2008

CDRinfo.pl is online  
Stary 24.09.2004, 14:25   #17
Piterniel
Cichy mod

Data rejestracji: 16.03.2003
Piterniel jak się przyłoży ma szansę zostać specem <150 - 249 pkt>Piterniel jak się przyłoży ma szansę zostać specem <150 - 249 pkt>
Cytat:
Napisany przez Wawelski
A pewny jesteś, że po wymianie płyty ustawiłeś prawidłowo datę i czas PRZED instalacją windowsa?
Ja mam 30 stycznia 2002

Myśle, że miałem złą date ustawioną, ale nie wiem
Piterniel jest offline   Odpowiedz cytując ten post
Stary 24.09.2004, 14:42   #18
Bartez
Team Member
Zlotowicz

Data rejestracji: 18.10.2002
Bartez jest świetnie znany wszystkim <550 - 649 pkt>Bartez jest świetnie znany wszystkim <550 - 649 pkt>Bartez jest świetnie znany wszystkim <550 - 649 pkt>Bartez jest świetnie znany wszystkim <550 - 649 pkt>Bartez jest świetnie znany wszystkim <550 - 649 pkt>Bartez jest świetnie znany wszystkim <550 - 649 pkt>
13 września, 2003 - data Documents and Settings

13 września, 2003 - data WINDOWS

U mnie się zgadza

Ranking dysków twardych
Bartez jest offline   Odpowiedz cytując ten post
Stary 24.09.2004, 16:53   #19
CIAPEK
mów mi więcej :P
CDRinfo VIP

Data rejestracji: 17.02.2003
CIAPEK niedługo stanie się sławny ;) <50 - 149 pkt>CIAPEK niedługo stanie się sławny ;) <50 - 149 pkt>
Windows - 18 stycznia 2004
Documents and... - 18 stycznia 2004

systeminfo - u mnie nie dziala tzn. zaladuje dane i okienko sie same zamyka

[on win 2003]

nie załatwi wszystkiego "FLOTA", tak myślącego uważam za przegranego!
CIAPEK jest offline   Odpowiedz cytując ten post
Stary 24.09.2004, 17:01   #20
grzeniu
XV1100
Zlotowicz

Data rejestracji: 19.02.2002
grzeniu ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>grzeniu ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>grzeniu ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>grzeniu ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>grzeniu ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>grzeniu ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>grzeniu ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>grzeniu ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>grzeniu ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>grzeniu ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>grzeniu ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>
Ciapek - systeminfo uruchom z linii polecen, wtedy dziala.
U mnie by sie zgadzalo zgrubsza, pokazuje 5 lutego i tak to moglo byc.
Stary 24.09.2004, 17:05   #21
-Sid-The-Rat=>
Kocham Paskudy, Świntuszę

Avatar użytkownika -Sid-The-Rat=>

Data rejestracji: 30.03.2002
-Sid-The-Rat=> niedługo stanie się sławny ;) <50 - 149 pkt>
wawelski trafil w sedno - jesli ktos [tak jak weron] nie ustawia daty w biosie to potem ma takie kwiatki - bo niby jak producent ma dobrze te date ustawic? he?

moja plyta zawsze po wyjeciu baterii [ah ten overclocking extremalny] pokazuje 1 1 2000 i taka date ma windows jesli nie zechce mi sie tego zmienic [a mi sie nie chce]

jesli zas ustawisz to dobrze PRZED instalacja windy [np zmieniajac przy okazji kolejnosc bootowania napedow] to metoda 'na date utworzenia windows' jest dobra [w sumie dowolnego katalogu systemowego, zmieni sie najwyzej data MODYFIKACJI a to dwie rozne daty]

mozna zapytac czemu nagle potrzeba poznania wieku windy? jak nie pamietasz ile juz ci system stoi to spokojnie go przeinstaluj, bedziesz mial nowy komputer

ps. systeminfo to takie dosowe cos? to najpierw odpal konsole [cmd.exe] a potem odpal z niej systeminfo, bo inaczej sie wykona i zamknie [tak jak dokladnie kazde polecenie dosowe]
Stary 24.09.2004, 17:51   #22
Predi
Niezarejestrowany

Data rejestracji: 16.04.2002
Predi niedługo stanie się sławny ;) <50 - 149 pkt>
Cytat:
Napisany przez -Sid-The-Rat=>
ps. systeminfo to takie dosowe cos? to najpierw odpal konsole [cmd.exe] a potem odpal z niej systeminfo, bo inaczej sie wykona i zamknie [tak jak dokladnie kazde polecenie dosowe]
dokladnie

ale gdzies cos mi sie obilo, tylko nie pamietam gdzie i od kogo, ze jest jakis parametr ktory blokuje zamykanie okienka tzn uruchamiasz zwykle "uruchom" z menu start i wpisujesz np "systeminfo /costam" i okienko juz CI sie nie zamyka moze ktos cos wie?
Predi jest offline   Odpowiedz cytując ten post
Stary 24.09.2004, 18:32   #23
Weron
All Eyez On Me

Data rejestracji: 29.09.2001
Weron niedługo stanie się sławny ;) <50 - 149 pkt>Weron niedługo stanie się sławny ;) <50 - 149 pkt>
Cytat:
bo niby jak producent ma dobrze te date ustawic? he?
Kiedys sie zastanawialem.Skad windows wie, jaki jest czas i data.
Spytalem sie kolegi, ktory mnie poinformowal, ze z biosu.A date i czas w biosie ustawia juz producent.
Jak producent zas ma date dobrze ustawic?
Na to pytanie odpowiedz jest prosta....
Natomiast u siebie nigdy bateri nie wyjmowalem.Wiec napewno nie bylo zadnego resetu daty i zasu.A date i czas caly czas mam odpowiednia.Pozostaje tylko pytanie czy bios jest sam w stanie sobie date zaktualizowac?Jesli nie to nadal nie wiem w jaki sposob u mnie czas utworzenia w/w katalogow przypada na 2003/2004
Stary 25.09.2004, 11:45   #24
Zelea
I have got my own WORLD..

Data rejestracji: 03.11.2002
Zelea zaczyna zdobywać reputację <1 - 49 pkt>
Cytat:

mozna zapytac czemu nagle potrzeba poznania wieku windy? jak nie pamietasz ile juz ci system stoi to spokojnie go przeinstaluj, bedziesz mial nowy komputer

tak jak pisalem to taka ciekawostka poprostu

dzieki wszystkim

pozdro
pozdro
Zelea jest offline   Odpowiedz cytując ten post
Odpowiedz na post

Twoje uprawnienia: