Powrót   Forum CDRinfo.pl > Różne > Off topic

Off topic Forum poświęcone wszelkim innym tematom.

Witaj Nieznajomy! Zaloguj się lub Zarejestruj

Zarejestrowani użytkownicy mają dostęp do dodatkowych opcji, lepszej wyszukiwarki oraz mniejszej ilości reklam. Rejestracja jest całkowicie darmowa!

Odpowiedz na post

Opcje związane z dyskusją Tryby wyświetlania
Stary 12.05.2004, 09:59   #1
memorando
Młody żonkoś

Data rejestracji: 02.02.2003
memorando zaczyna zdobywać reputację <1 - 49 pkt>
prośba o pomoc w doborze sprzętu

jakie głośniki polecacie 5.1 w cenie do 1600 z kartą muzyczna w tej cenie zawartą, oraz jaki tuner tv z radiem w cenie do 350 zeta polecacie Graficzkę wziąć fx 5900 xt za 1029 czy już lepiej radeona 9800 pro od saphirka za 1300?? Proszę o konkretne wady wybranych przez was modeli i zalety...Zależy mi na jakości dźwięku a nie mocy!

#ads
CDRinfo.pl
Reklamowiec

Data rejestracji: 29.12.2008

CDRinfo.pl is online  
Stary 12.05.2004, 12:16   #2
Wawelski
Always newbie

Data rejestracji: 14.11.2003
Wawelski jest klejnotem wśród średnio znających się "w temacie" <250 - 349 pkt>Wawelski jest klejnotem wśród średnio znających się "w temacie" <250 - 349 pkt>Wawelski jest klejnotem wśród średnio znających się "w temacie" <250 - 349 pkt>Wawelski jest klejnotem wśród średnio znających się "w temacie" <250 - 349 pkt>
Jeżeli chodzi o taką kasę na głośniki, to ja wybrałem (kwota była trochę większa, ale to było ponad 2 lata temu) Teac PM2000 - polecam. Ale teraz, to chyba szukałbym okazji na allegro i złożył sprzęt stacjonarny (może trochę drożej, ale jeszcze lepiej). Do tego nic lepszego niż Sound Storm nie ma (jak przesyłasz cyfrowo, to nie mają znaczenia przetworniki - a karty z przetwornikami porównywalnymi do tych we wzmacniaczach stacjonarnych kosztują grube tysiące, więc przy połaczeniu cyfrowym żaden audigy7 czy szumblaster nie podskoczy).
Co do tunera i grafiki - ja bym, przy takiej kasie, to połączył i kupił AIW9800SE modowalnego (albo poszukałbym na allegro sprawdzonego, albo kupował przez internet, bo w ciągu 10 dni bez uzasadnienia możesz odesłać).
Stary 12.05.2004, 14:32   #3
memorando
Młody żonkoś

Data rejestracji: 02.02.2003
memorando zaczyna zdobywać reputację <1 - 49 pkt>
Cytat:
Napisany przez Wawelski
Jeżeli chodzi o taką kasę na głośniki, to ja wybrałem (kwota była trochę większa, ale to było ponad 2 lata temu) Teac PM2000 - polecam. Ale teraz, to chyba szukałbym okazji na allegro i złożył sprzęt stacjonarny (może trochę drożej, ale jeszcze lepiej). Do tego nic lepszego niż Sound Storm nie ma (jak przesyłasz cyfrowo, to nie mają znaczenia przetworniki - a karty z przetwornikami porównywalnymi do tych we wzmacniaczach stacjonarnych kosztują grube tysiące, więc przy połaczeniu cyfrowym żaden audigy7 czy szumblaster nie podskoczy).
Co do tunera i grafiki - ja bym, przy takiej kasie, to połączył i kupił AIW9800SE modowalnego (albo poszukałbym na allegro sprawdzonego, albo kupował przez internet, bo w ciągu 10 dni bez uzasadnienia możesz odesłać).
czyli sound storm a audigy 2 niczym się nieróżnią głośniki mam niechwalę się swoim sprzętem ale kasa poszla dobra co do tunera wezmę leadteka czekam na fon z hurtu czy doszedł grafikę wezmę poczekam...

Twoje uprawnienia: