![]() |
Cytat:
|
Cytat:
2. Cena jest taka, jak napisa***322;em. Mamy podpisan***261; umow***281; z Komputronikiem i wiem, jak to wygl***261;da. Od zysku, czyli r***243;wnie***380; naszej prowizji odliczany jest rzeczywisty koszt transportu (tzn to, co musimy dop***322;aci***263; do ka***380;dego zam***243;wienia) Edit: Normalna stawka dla cz***322;owieka z ulicy w DHL wynosi ok 30 PLN (a raczej powy***380;ej tej kwoty). |
Cytat:
|
Cytat:
Dlatego jest jak jest i ceny za transport takie, jakie s***261;. Je***380;eli kto***347; robi zakupy na ponad 500 z***322;, to transport wynosi tylko 5 z***322;. Nawet paczki pocztowe s***261; dro***380;sze. Coraz cz***281;***347;ciej s***261; tak***380;e promocje, w kt***243;rych zakupy powy***380;ej 300 z***322; wysy***322;ane s***261; za FREE. Aktualnie trwa taka promocja i ko***324;czy si***281; jutro. Zainteresowanych zapraszam do naszego sklepu. Tak wi***281;c moim zdaniem ceny za transport w sklepach Komputronika nie s***261; takie z***322;e, por***243;wnuj***261;c do innych. |
Witam !
Cytat:
I też ten sklep jakoś tak dziwnie wygląda - choć z góry nie zakładam, że to przekręt ... Cytat:
Pozdrawiam ro29 |
Cytat:
|
Cytat:
Co do polityki Komputronika - taką wybrali i na to jako ich partner nie mamy wpływu. To fakt, że ceny produktów są zazwyczaj droższe, niż u konkurencji. Jednak przy zamówieniach przez internet trzeba patrzeć na całościowy koszt, łącznie z transportem. I tu już nie zawsze w Komputroniku wychodzi drożej. Jeżeli ktoś płaci przelewem na konto (a można sobie na to pozwolić bez ryzyka, bo sklep ma swoją renomę), to koszty transportu są naprawdę niewielkie. |
Cytat:
No, ale wiadomo - kazdy ma jakas swoja politykeobslugi zamowien. |
Mnie juz DHL raz zawiodl - spoznienie ponad TYGODNIOWE! Tlumaczyli sie awaria sortowni czy cu tam.. :/
|
A do mnie jak DHL jecha***322; to im samoch***243;d nawali***322; :haha:
Musieli dzwoni***263; po drugi :D |
ciekaw jestem jak spisze sie jutro Stolica z dostarczeniem do mnie paczki..
wyslana w czwartek - mam nadzieje, ze jutro beda w standby ;) pozdro ;) |
Witam
Chce zamowi***263; czesci do Pc w sklepie apollo.pl kupowa***322; ktos juz tam ? Mozna im zaufa***263; ?:> no chyba ze zna ktos godny polecenia jeszcze anszy sklep ;p , Rozumiem ze za paczke placi sie przy odbiorze ? a nie przelewem ? Pozdrawiam |
Zamawialem stamtad plextora, placilem przelewem. Przyszedl bez problemow.
|
Ja kupowalem w apollo kilka rzeczy osobiscie i nie narzekam.
|
Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 21:06. |