![]() |
jade zaraz sprawdzic wyniki :blee::-o((:buu::(
:help: |
Cytat:
|
Cytat:
|
Cytat:
a bo myslalem ze na AGHu, bo ja wiem co sie dzieje wlasnie na geologi na AGHu :) chociaz nie studiuje akurat geologii. watrobe to chyba juz mam zapesuta, dlatego ostatnio odpuszczam sobie... |
Żałuje ze nie na AGHu. Mentalnosć geologiczna ta sama litry te same ale przed mgr bylby jeszcze inż :-) a tak to nie ma. haha. Szanuj wątrobe bo to wazna rzecz i jest równie ważna w dalszych latach. Zasada to nie zapominac o zakąsce a spirytus pic na wdechu a po kielichu robic wydech :-) sprawdza sie...
|
Spirytus... heh, przychodze na impreze a tu mi polewaja kieliszka smirnoffa, no to pyk, no to kolejnego, no to pyk, no to za chwile znowu pyk!
jak patrze a tu kamien z czajnika na dnie butelki... heh, tylko po tym poznalem ze to spirol byl... a o co chodzi z tym wdeche i wydechem? "na oszczednego"? malo na dlugo? :) a juz "kokolki" w zyciu do ust nie wezme, nawet do reki... ble... ;) |
Cytat:
Po drugie picie na wdechu nie pomaga wątrobie :-) Wiec tak spirytus i niedobre wódki pijemy następująco: 1. kieliszek w góre 2. wdech 3. wlanie kieliszka 4. wydech oparów No i najwazniejszy ten wydech oparow bo o one sa niedobre nieraz i wszystko psują:) Tak to nie zaciagasz ich do środka znow. Nie ma ze łykniesz a potem to z wdechem zaciagniesz i ci sie "niedobrze zrobi" toksyczne gazy na zewnącz a to co dobre do srodka. Powodzenia Temat troche zszedl w bok ale cóż... Temat jest chyba po kielichu... |
Cytat:
:ysz: :blee: |
tak... dobre pytanie....
dobrze tez ze retoryczne pytanie lepiej na nie nie odpowiadac umowmy sie ze sie nie da odpowiedziec |
@ wczoraj, godz. 14:37 tzn poniedzialek
Cytat:
|
To może ja sie pochwale jak mi poszło. No moze nie wszystkim bo z polskiego marnie: 2. Na nic więcej nie liczyłem ale mi wystarczy. Matma łączona z egzaminem na polibude pisemny na 4, ustny na 5 ;) Praca dyplomowa na 6 8) Ustnego z polskiego jeszcze nie miałem.
|
Cytat:
z polaka pisemnego 3, a z geografi 4. Ustne dopiero 25 i 28 maj :) |
Cytat:
|
Cytat:
|
a dla mnie wszystko jedno 8)
|
Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 21:05. |