![]() |
Cytat:
..................:) |
oczywiście ze strony cdrinfo.pl
to było gdy miałem jeszcze modem i dzięki tp sa mogłem coś ciekawego poczytać oraz zwiekszyć swe możliwości i umiejętności (wy)palacza |
w 2 klasie liceum - czyli 5 czy 6 lat temu... od tego czasu bywalem tu keidy tylko mialem dostep do netu... forum wygladalo zupelnei inaczej - choc szata graficzna serwisu byla podobna (CHWALA ci zalogo za brak zmian!)
aktywny jestem od roku i miesiaca - jak dlugo jeszcze to potrwa - nie wiem... jak pewnie czesc pamieta mialem jakis czas temu powazna ochote rzucic to w diably i przyajc ciepla posadke administracyjna - ale... sami wiecie jak sie rzuca forum... |
ja trafilem ze stronki glownej, ssalem swoje pierwsze sofciki do smazenia.. a tu patrze forum... no to hop...
|
Cytat:
|
U mnie sprawa prosta - jak stałem się posiadaczem nagrywarki, postanowiłem pogłębić swoją wiedzę z tego zakresu. Wyszukiwarka - cdrinfo.pl - forum ... i tak do dzisiaj
|
Witam !
Ja znalazłem adres cdrinfo zdaje sie w jakiejs gazecie komputerowej ale nie jestem pewnien - wiem ze było to juz po tym jak kupiłem pierwsego RICOHA, na poczatku na forum byłem jako nie zarejestrowany napisałem jakies 20 postów i mi sie spodobało wiec załozyłem moje konto;) I tak jestem;) :) |
wypalam muze-prawie wyłącznie.Iluż płytek bym nie zniszczył,gdybym tu trafił wcześniej.
Edukacyjnie Forum dało mi więcej niż stronka główna:idea: teraz walor towarzyski forum jest równie wazny,lak nie ważniejszy:) |
ja tu trafiłem ..
a było to tak: - jak zapytalem qzyna jaką nagrywarke kupic .. bo niemiałem o tym żadnego pojecia. to on mi polecił to forum. wczesniej trafiłem na forum niż na główny serwis :) ciekawy topic jak dlamnie historie ludzkie :) |
Jak trafiłeś(aś) na forum???
Piszcie tutaj jak trafiliście na to forum i co was do tego skłoniło.
Ja trafiłem tu po raz pierwszy jakiś czas temu. Adres cdrinfo znałem od dawna tylko nigdy jeszcze nie wchodziłem na forum. Do wejścia na nie skłonił mnie problem z nagrywarką. Po wypaleniu 20 płyek coś dziwnego zaczeło się dziać. W sumie to dobrze bo inaczej bym tu chyba nie trafił. A byłoby czego żałować. |
| Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 00:00. |