![]() |
||
Nagrywarki |
Pliki |
Dyski twarde |
Recenzje |
Księgarnia |
Biosy |
Artykuły |
Nagrywanie od A do Z |
Słownik |
FAQ
|
||
|
Off topic Forum poświęcone wszelkim innym tematom. |
![]() |
|
Opcje związane z dyskusją | Tryby wyświetlania |
|
![]() |
#1 |
Wyjadacz ;)
Data rejestracji: 06.02.2003
![]() |
Jak trafiłeś(aś) na forum???
Piszcie tutaj jak trafiliście na to forum i co was do tego skłoniło.
Ja trafiłem tu po raz pierwszy jakiś czas temu. Adres cdrinfo znałem od dawna tylko nigdy jeszcze nie wchodziłem na forum. Do wejścia na nie skłonił mnie problem z nagrywarką. Po wypaleniu 20 płyek coś dziwnego zaczeło się dziać. W sumie to dobrze bo inaczej bym tu chyba nie trafił. A byłoby czego żałować. Ostatnio zmieniany przez lipek16 : 17.04.2003 o godz. 20:32 |
![]() |
![]() |
#ads | |
CDRinfo.pl
Reklamowiec
Data rejestracji: 29.12.2008
|
|
![]() |
![]() |
#2 |
Guru
Data rejestracji: 15.03.2002
![]() ![]() |
ja tu trafiłem ..
a było to tak: - jak zapytalem qzyna jaką nagrywarke kupic .. bo niemiałem o tym żadnego pojecia. to on mi polecił to forum. wczesniej trafiłem na forum niż na główny serwis ![]() ciekawy topic jak dlamnie historie ludzkie ![]()
![]() |
#3 |
MAJSTER zlotowy
Zlotowicz
Data rejestracji: 23.06.2002
![]() |
wypalam muze-prawie wyłącznie.Iluż płytek bym nie zniszczył,gdybym tu trafił wcześniej.
Edukacyjnie Forum dało mi więcej niż stronka główna ![]() teraz walor towarzyski forum jest równie wazny,lak nie ważniejszy ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Guru
Zlotowicz
Data rejestracji: 02.01.2002
![]() |
Witam !
Ja znalazłem adres cdrinfo zdaje sie w jakiejs gazecie komputerowej ale nie jestem pewnien - wiem ze było to juz po tym jak kupiłem pierwsego RICOHA, na poczatku na forum byłem jako nie zarejestrowany napisałem jakies 20 postów i mi sie spodobało wiec załozyłem moje konto ![]() I tak jestem ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Wymiatacz
Data rejestracji: 24.10.2002
![]() |
U mnie sprawa prosta - jak stałem się posiadaczem nagrywarki, postanowiłem pogłębić swoją wiedzę z tego zakresu. Wyszukiwarka - cdrinfo.pl - forum ... i tak do dzisiaj
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 | |
Wyjadacz ;)
Data rejestracji: 06.02.2003
![]() |
Cytat:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Gość
|
ja trafilem ze stronki glownej, ssalem swoje pierwsze sofciki do smazenia.. a tu patrze forum... no to hop...
|
![]() |
![]() |
#8 |
Kocham Paskudy, Świntuszę
Data rejestracji: 30.03.2002
![]() |
w 2 klasie liceum - czyli 5 czy 6 lat temu... od tego czasu bywalem tu keidy tylko mialem dostep do netu... forum wygladalo zupelnei inaczej - choc szata graficzna serwisu byla podobna (CHWALA ci zalogo za brak zmian!)
aktywny jestem od roku i miesiaca - jak dlugo jeszcze to potrwa - nie wiem... jak pewnie czesc pamieta mialem jakis czas temu powazna ochote rzucic to w diably i przyajc ciepla posadke administracyjna - ale... sami wiecie jak sie rzuca forum...
![]() |
![]() |
#9 |
Dobry Człowiek
Data rejestracji: 30.07.2002
![]() |
oczywiście ze strony cdrinfo.pl
to było gdy miałem jeszcze modem i dzięki tp sa mogłem coś ciekawego poczytać oraz zwiekszyć swe możliwości i umiejętności (wy)palacza |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 | |
.:Esin Member:.
CDRinfo VIP
Data rejestracji: 31.12.2002
![]() ![]() |
Cytat:
![]() ![]() .................. ![]()
![]() |
![]() |
#11 |
I have got my own WORLD..
Data rejestracji: 03.11.2002
![]() |
mi stronke polecil kumpel on czesto chodzil do cafe a ja dopiero co powoli zaczynalem sie integorwac z komputerem
![]() na poczatku wchodzilem Tu i tylko czytalem za kazdym razem jak tylko szedlem do cafe to oczywiscie bylo cdrinfo.pl ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
#12 |
User
Data rejestracji: 25.09.2002
![]() |
ja tam jako nalogowy komputerowiec jeszcze na modemie (tpsa rules) zagladalem sobie na www.chip.pl www.tweak.pl i www.cdrinfo.pl zeby wiedziec co w trawie piszczy.
jak tylko dostalem nowego kompa z wypalara to zaczalem czesciej zagladac na www. na forum zagoscilem jak tylko mialem stale na stale (bo byly z nim problemy ![]() i tak juz zostalo siedze tu i siedze jako kolejna ofiara sekty internet oraz jej malego odlamu cdrinfo ![]() ![]()
![]() |
#13 |
Koordynator
CDRinfo VIP
Data rejestracji: 03.03.2003
![]() |
jak trafilem na forum ... zobaczylem jak tata cos grzebie na cdrinfo.pl ... wiec pozniej wszedlem na forum i tak jyz jestem 1 miesiac i 2 tygodnie
![]() wogole tego nie zauje nauczylems sie za*****e duzo ... gdyby mnie tu nie bylo to nie wiem ... bym byl palącym lamerem ... milo jst pomagac innym i milo jak sie komus pomaga .. nie wiem ile tu jeszcze bede goscil oby jak najdluzje pozdro
![]() |
#14 |
...niepoprawny marzyciel.
Data rejestracji: 25.06.2002
![]() |
ja trafilem na serwis ogolnie cdrinfo.pl gdy kupilem nagrywarke i bylem zielony i nic nie kumalem. Gdybym dopiero dzisiaj zaczal sie uczyc z forum a nagrywarke mam od 2 lat to wiecej mialbym skopanych niz nagranych plytek.
FORUM NAUCZYLO MNIE BARDZO DUZO. CHWALA WSZYSTKIM ZA POWSTANIE TAKIEGO FORUM I CALEGO SERWISU. ps.jak sie zarejestrowalem na poczatku byl super klimat. Zagladalem 3-4 x dziennie!!!! na modemie!!!! A teraz zdarzylo sie ze nie zagladnalem przez 1dzien. To smutne ale prawdziwe. Lecz mysle ze sie to zmieni!
![]() |
#15 |
Pingwin specjalista.
Data rejestracji: 22.06.2002
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
ja na strone główną trafiłem jakieś 3 lata temu, ale nie myślałem o forum
![]()
![]() |
|
|