![]() |
||
Nagrywarki |
Pliki |
Dyski twarde |
Recenzje |
Księgarnia |
Biosy |
Artykuły |
Nagrywanie od A do Z |
Słownik |
FAQ
|
||
|
Off topic Forum poświęcone wszelkim innym tematom. |
![]() |
|
Opcje związane z dyskusją | Tryby wyświetlania |
|
![]() |
#1 |
Młody żonkoś
Data rejestracji: 02.02.2003
![]() |
laptop i jaki czy normalny komp??:(
a więc dzielę kompa z żoncią i przez niego się żremy myślę kupić albo laptopa albo jakiś komp dla niej poradźcie jaki zestaw dla niej normalny albo jaki laptop względnie podawajcie wasze typy częsci do desktopa i lapa
![]() p.s mogę wywalić max 12000 kasy ![]()
#ads | |
CDRinfo.pl
Reklamowiec
Data rejestracji: 29.12.2008
|
|
![]() |
![]() |
#2 |
I have got my own WORLD..
Data rejestracji: 03.11.2002
![]() |
o to moze sie ugadamy...
![]() bo sluchaj memorando... za jakies 2 tygodnie mniej wiecej (nie znam dokladnej daty ale moge sie dowiedziec w ciagu kilku godzin...) wraca moj brat z USA... wiec jak bys byl zainteresowany laptopem to powiedz jaki bys chcial a taki moze moj brat przywiezc z USA... on myslal kupic taki wypasiony... ktory napewno by Ci sie oplacilo kupic... (fakt robie mala reklame... ![]() bedzie taniej bedzie to noweczka z gwarancja... TOSHIBA SATELLITE P25 - S607 on myslal o takim... nie ma go dostepnego na polskim rynku... Tutaj jeden koles na allegro go chce sprzedac... http://allegro.pl/show_item.php?item=30851202 ale jesli powaznie myslisz nad zakupem... to rozwaz moja propozycje... tylko dobrze by bylo zebys sie zdecydowal w ciagu naprawde szybkiego czasu... pozdrawiam jak cos zawsze mozemy porozmawiac na gg... lub cos w tym stylu... ![]()
![]() |
#3 | |
peace 4 us ;)
Data rejestracji: 25.10.2003
![]() |
Cytat:
chyba pomysliłeś się o jedno zero, bo nie byłbyś taki smutny ![]() @zelea: a ile chcesz za lego laptopa ![]()
"Always be nice to people on your way up. Because you will meet the same people on the way down." - Wilson Mizner ![]() ![]() Ostatnio zmieniany przez Memphisus : 20.09.2004 o godz. 21:35 |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 | |
Wyjadacz ;)
Data rejestracji: 15.01.2002
![]() |
Cytat:
![]()
![]() |
![]() |
#5 | |
Młody żonkoś
Data rejestracji: 02.02.2003
![]() |
Cytat:
![]()
![]() |
![]() |
#6 | |
I have got my own WORLD..
Data rejestracji: 03.11.2002
![]() |
Cytat:
ja bym powiedzial 8500 ale to zawsze mozna ponegocjowac... jak ktos chetny to zapraszam... na gg lub maila... fakt jest taki i sprzet to jak dla mnie niesamowity wypas... ![]()
![]() |
![]() |
#7 |
.: AT90S2313 :.
Data rejestracji: 09.09.2002
![]() |
chciałbym miec tyle kasy na sprzet ehhhh.... marzenia
![]() ps. zobaczcie na tą maszynke http://www.oqo.com/ niezła rodzielczość przy tak niewielkim ekranie ![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
|
|