Powrót   Forum CDRinfo.pl > Różne > Off topic

Off topic Forum poświęcone wszelkim innym tematom.

Witaj Nieznajomy! Zaloguj się lub Zarejestruj

Zarejestrowani użytkownicy mają dostęp do dodatkowych opcji, lepszej wyszukiwarki oraz mniejszej ilości reklam. Rejestracja jest całkowicie darmowa!

Odpowiedz na post

Opcje związane z dyskusją Tryby wyświetlania
Stary 10.05.2006, 19:08   #1
Matefusz
Guru

Data rejestracji: 10.10.2004
Matefusz jest klejnotem wśród średnio znających się "w temacie" <250 - 349 pkt>Matefusz jest klejnotem wśród średnio znających się "w temacie" <250 - 349 pkt>Matefusz jest klejnotem wśród średnio znających się "w temacie" <250 - 349 pkt>
Jak usunąć kolor tła w ikonach na pulpicie?

Witam. Ostatnio zaczęły mnie denerwować moje ikony na pulpicie. Mianowicie ich kolor tła. Wiem jak zmienić kolor tła ale nie wiem jak go się pozbyć. Może jakiś wpis w rejestrze? Poniżej obrazek jakby niektórzy niewiedzieli o co mi chodzi Pozdrawiam
Dołączone obrazki
-2.jpg 
Matefusz jest offline   Odpowiedz cytując ten post

#ads
CDRinfo.pl
Reklamowiec

Data rejestracji: 29.12.2008

CDRinfo.pl is online  
Stary 10.05.2006, 19:29   #2
nimal
Author
Zlotowicz

Data rejestracji: 29.03.2003
nimal ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>nimal ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>nimal ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>nimal ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>nimal ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>nimal ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>nimal ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>nimal ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>nimal ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>nimal ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>nimal ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>
primo - jaki system operacyjny?
nimal jest offline   Odpowiedz cytując ten post
Stary 10.05.2006, 19:31   #3
radosio
vel Shah

Data rejestracji: 01.11.2005
radosio niedługo stanie się sławny ;) <50 - 149 pkt>
Cytat:
Napisany przez Matefusz
Witam. Ostatnio zaczęły mnie denerwować moje ikony na pulpicie. Mianowicie ich kolor tła. Wiem jak zmienić kolor tła ale nie wiem jak go się pozbyć. Może jakiś wpis w rejestrze? Poniżej obrazek jakby niektórzy niewiedzieli o co mi chodzi Pozdrawiam
witam

Mój komputer -> Właściwości -> Zaawansowane -> Opcje wydajności -> Efekty wizualne

powinno pomóc
radosio jest offline   Odpowiedz cytując ten post
Stary 10.05.2006, 19:33   #4
nimal
Author
Zlotowicz

Data rejestracji: 29.03.2003
nimal ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>nimal ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>nimal ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>nimal ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>nimal ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>nimal ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>nimal ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>nimal ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>nimal ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>nimal ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>nimal ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>
radosio - ale tylko w win xp i 2k3
nimal jest offline   Odpowiedz cytując ten post
Stary 10.05.2006, 19:35   #5
radosio
vel Shah

Data rejestracji: 01.11.2005
radosio niedługo stanie się sławny ;) <50 - 149 pkt>
Cytat:
Napisany przez nimal
radosio - ale tylko w win xp i 2k3
oczywiscie masz racje, nadal nie wiemy jaki kolega ma system
radosio jest offline   Odpowiedz cytując ten post
Stary 10.05.2006, 19:47   #6
Matievoo
Prison break

Data rejestracji: 27.11.2004
Matievoo zaczyna zdobywać reputację <1 - 49 pkt>
Matefusztaki topic już był jak byś poszukał to byś się dowiedział odpowiedzi na twoje pytanie.
Matievoo jest offline   Odpowiedz cytując ten post
Stary 10.05.2006, 20:08   #7
Eliasz
Prorok na F.O.R.U.M.

Data rejestracji: 01.01.2002
Eliasz zaczyna zdobywać reputację <1 - 49 pkt>
Cytat:
Napisany przez Matievoo
Matefusztaki topic już był jak byś poszukał to byś się dowiedział odpowiedzi na twoje pytanie.
byl w stylizacji windowsa - sam pytalem. Chociaz padlo kilka podpowiedzi to nie udalo mi sie rozwiazac tego problemu wiec dalem se spokoj.
Ten post NIE powstał w celu przekręcenia licznika o kolejną cyferke - copyright by nie Nimal ani nie Gallus a Eliasz
__________________________________________________ _______________
Eliasz jest offline   Odpowiedz cytując ten post
Stary 10.05.2006, 20:52   #8
Matefusz
Guru

Data rejestracji: 10.10.2004
Matefusz jest klejnotem wśród średnio znających się "w temacie" <250 - 349 pkt>Matefusz jest klejnotem wśród średnio znających się "w temacie" <250 - 349 pkt>Matefusz jest klejnotem wśród średnio znających się "w temacie" <250 - 349 pkt>
Posiadam dwa kompy. Na jednym jest XP na drugim w2k3 Problem już rozwiązałem. Mój komputer -> właściwości -> Zaawansowane -> wydajność -> użyj cieni dla etykiet ikon pulpitu. pozdrawiam i sorki że zaśmieciłem
Matefusz jest offline   Odpowiedz cytując ten post
Odpowiedz na post

Twoje uprawnienia: