![]() |
||
Nagrywarki |
Pliki |
Dyski twarde |
Recenzje |
Księgarnia |
Biosy |
Artykuły |
Nagrywanie od A do Z |
Słownik |
FAQ
|
||
|
Off topic Forum poświęcone wszelkim innym tematom. |
![]() |
|
Opcje związane z dyskusją | Tryby wyświetlania |
![]() |
#1 |
Stały bywalec ;)
Data rejestracji: 30.07.2003
![]() |
Jak wejść w Menu Serwisowe TV Sony ?
Konkretnie chodzi o model SONY KV 29 FX 66 K.
#ads | |
CDRinfo.pl
Reklamowiec
Data rejestracji: 29.12.2008
|
|
![]() |
![]() |
#2 |
Wyjadacz ;)
Data rejestracji: 15.02.2003
![]() |
Moze tak:
Wylacz w stand by nacisnij display. na pilocie przycisk "5" przycisk "vol+" power albo txt |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
..::Blue Machine::..
Data rejestracji: 12.11.2003
![]() |
a cos jest fajnego w menu servosowym tv? moze jakies funkcje ukryte? np drukowanie biletow na przeloty kosmiczne? albo funkcja komorki- romowy za friko z calym swiatem niezaleznie gdzie wezmiesz swoj TV
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Guru
Data rejestracji: 14.06.2002
![]() |
Polecam www.elektroda.pl
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Stały bywalec ;)
Data rejestracji: 30.07.2003
![]() |
Próbowałem jak radził BERRAA ale nie poszło.
![]() |
#6 |
Dobry Człowiek
Data rejestracji: 30.07.2002
![]() |
a ktoś wie czemu TV Philips nie przeszukuje całego pasma częstotliwości (100 do 800 MHz) tylko 470-800 MHz
![]() co dziwne kanały wstrojone przed tą usterką na częst. 100-470 MHz są nadal
![]() |
#7 | |
Bywalec
Data rejestracji: 09.03.2004
![]() |
Cytat:
http://www.elektroda.pl/rtvforum/topic19679.html link do trybów servisowych ![]()
Drum ' n ' Bass Electronic helper ![]() specyfikacja : audio ,akustyka początkujacy na cdrinfo.pl Ostatnio zmieniany przez DNBass : 18.03.2004 o godz. 12:35 |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8 | |
Wyjadacz ;)
Data rejestracji: 30.12.2002
![]() |
Cytat:
![]() Ostatnio zmieniany przez Voytek : 18.03.2004 o godz. 16:45 |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#9 | |
Dobry Człowiek
Data rejestracji: 30.07.2002
![]() |
Cytat:
"mam olbrzymi problem z ponownym wstrojeniem kanałów w moim TV Philips 21PT440B/58P (SMD 1.1E) Made in Poland, zakupionym w 1997 r. Otóż nie mogę przeszukać całego pasma MHz, strojenie odbywa się na w menu OSD na ekranie za pomocą pilota, do tej pory wciśnięcie klawisza "szukaj" powodowało przeszukanie pasma w zakresie ok. 110MHz do 800MHz, jeżeli TV znalazł program automatycznie zatrzymywał się na wybranej częstotliwości i można było zaprogramować dany kanał, a od kilku dni przeszukuje się pasmo tylko w zakresie od 427MHz do 800MHz. W związku z tym nie mogę ustawić kanałów które nadaje TV Kablowa poniżej 427MHz. Telefonowałem do autoryzowanego serwisu, człowiek odpowiedział mi, że mogła paść pamięć w TV, głowica lub włączył ktoś nieświadomie Menu Hotelowe (w instrukcji obsługi nie ma nic o tym napisane). Co do strojenia ciekawostką jest, że wybierając w menu strojenie dokładne (trzeba cały czas trzymać wciśnięty przycisk pilota) można bardzo pomału przeszukiwać całe pasmo od ok. 110MHz w górę, jednak to trwa za długo (10MHz to czas ok 5 minut) - w ten sposób przeszukanie pasma 110-427MHz zajmie parę godzin. A i jeszcze coś - stacje wstrojone wcześniej (przed tymi problemami) na zakresie 110-427 są cały czas w pamięci i poprawnie odbierają."
![]() |
![]() |
#10 | |
..::Blue Machine::..
Data rejestracji: 12.11.2003
![]() |
Cytat:
zloozuj, usmiechnij sie, policz do 10 albo 11 i nie pokazuj dupska ![]() moze jutrzejszy dzien bedzie lepszy? |
|
![]() |
![]() |
![]() |
|
|