![]() |
||
Nagrywarki |
Pliki |
Dyski twarde |
Recenzje |
Księgarnia |
Biosy |
Artykuły |
Nagrywanie od A do Z |
Słownik |
FAQ
|
||
|
Off topic Forum poświęcone wszelkim innym tematom. |
![]() |
|
Opcje związane z dyskusją | Tryby wyświetlania |
![]() |
#1 |
thorgal to ciota
Data rejestracji: 12.04.2002
![]() |
Pytanie o HP deskjet 3420.
Cześć.
Jak w tytule, proszę o jakieś opinie - czy ktoś zetknął się z tą machiną ?? Jeśli tak to czy warto ?? Wiem, wiem nie spodziewam się cudów za 350 zł ale czy do domowego użytku wystarczy ?? I jak z drukiem w kolorze ?? Co jest na wyposażeniu a co trzeba dokupić ?? Aha - ten HP pracuje pod USB 2.0 a ja mam w kompie tylko 1.1 tak więc czy konieczny jest zakup kontrolera czy pójdzie na starszym interfejsie (tylko wolniej). Pozdrawiam, Marcin |
![]() |
![]() |
#ads | |
CDRinfo.pl
Reklamowiec
Data rejestracji: 29.12.2008
|
|
![]() |
![]() |
#2 |
Costam
Data rejestracji: 20.05.2002
![]() |
Nie jest konieczny zakup kontrolera. Drukarka ta żre strasznie duzo tuszu. Ma male pojemniki, co wiaze sie z duzymi kosztami eksploatacyjnymi. Oczywiscie jakosc wydruku jest dobra ale za duza cene. Lepiej kup sobie hp 845c , ma duze pojemniki i jakosc tez nie najgorsza. Polecam z dolnej polki.
![]() |
#3 |
thorgal to ciota
![]() |
Hmmm...
cześć
dzięki za szybką odpowiedź, ale mam pytanie - czy w zestawie jest kabel usb ?? i jeśli nie muszę kupić kontrolera to tak po prostu wciskam wtyczkę usb 2.0 do gniazda usb 1.1 ?? a i co z drukiem w kolorze ?? czy na wyposażeniu jest tusz do takowego druku ?? pytam poniewaz do tej pory uzywalem starej igłówki i nie mam bladego pojęcia o drukarkach. pozdrawiam, MArcin |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Costam
![]() |
W drukarkach hp, akurat w tym modelu co podales jest kabel usb, pasuje on do kazdej wtyczki usb, nie ma sie czego obawiac. Co do tuszu to jak juz mowilem duzo go zuzywa. HP daje do swoich drukarek tak zwane kartdridze startowe, nie sa one do pelna nalane. Jest tak we wszystkich drukarkach hp i prawdopodobnie innych firm takze. Tak jak juz mowilem lepiej kupic 845c z punktu ekonomicznego jest lepsza, a jakosc wydruku tez jest nienajgorsza jezeli uzywasz odpowiedniego papieru.
![]() |
#5 |
Guru
Zlotowicz
Data rejestracji: 02.01.2002
![]() |
Witam !
Zgadzm się 845 c to reborn starszego modelu / tak jak 920 jest następcą 930 / 845 to sprawdzona i obra konstrukcja / widziałem w M1 w promocji chyba za ok 300 pLN ale dokładnie nie pamiętam. Co do wyposarzenia hP to mash zawsze na pudełku napisane nawet po polsku co jest a co nie ma tzn drukarka , kartridze , kabel , instrukcja , stery ... |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
thorgal to ciota
![]() |
Hmmm...
Hmmm, to mam jeszcze jedno pytanie - bo zastanawiam się ewentualnie nad Canonem S-300, co sądzicie ??
Pozdrawiam, Marcin |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Costam
![]() |
Nie lubie canonow ze wzgledu na to ze strasznie ciezko napelnia sie ich kartdridze
![]()
![]() |
#8 | |
Team Member
CDRinfo VIP
Data rejestracji: 20.06.2000
![]() |
Re: Hmmm...
Cytat:
Cena Z45 to ok. 320PLN, szybkością znacznie przewyższa HP 940C, która kosztuje ok. 550PLN.
![]() |
![]() |
|
|