![]() |
Cytat:
przeniesc folder....jego sie ruszyć nie da !! :) ....ani jego ani nic co jest 'poziom wyżej'.... ee chyba sobie daruje...wkońcu to puste foldery, ukryje to g**** i tyle dobrze, że to na C: siedzi to sie kiedyś formata walnie tak czy siak poleci - ja tu rządze a nie komp ;) |
Spróbuj poprzez linie polecen. Wejdz do katalogu w ktrorym jest ten katalog (czy plik) i daj polecenie ".del" (zostaw w tym katalogu tylko to co chcesz usunac!)
|
Uruchomieś w końce te usługi ?:)
|
Cytat:
|
Start > Uruchom > servicem.msc
Szukasz usług wszystkich co w końcówce nazwy mają (RPC) i usługe Serwer. Klikasz na każda usługe prawym i URUCHOM. Po tej operacji powinieneś mieć już aktywne zakładki gdy klikniesz prawym na folder i właściwości. |
Ilość załączników: 2
Są takie dwa programiki o nazwach procexpnt.zip oraz WhoLockMe104.zip. Po uruchomieniu pokazują jakie odpalone foldery [czytaj też pliki] są używane przez jakie procesy. Przyznam, że raz nie mogłem wywalić pliku z ikonką okienka dosowego. Myślałem, że reset kompa pomoże...a tu to samo... tryb awaryjny tez zawiódł. Przy pomocy jednego z w/w programów zobaczyłem, że ów plik używany był przez proces explorer :|. A przecież jak sięwinda odpala to od razu explorer jest też odpalany. Wystarczyło zakończyć ten proces, wejść do Total comandera i go po prostu usunąć. Czyż to jest nie prostsze od zabawy prawami dostępu, bawieniem się msconfigiem i modyfikacjami w rejestrze ?
|
Cytat:
A kombinacje jakie tutaj sa wyczyniane to, az strach na to patrzec.Nie wiadomo w ogole czy ten biedny system to przezyje. :P |
formac c:?? format d:?? :>
|
Cytat:
Kod:
# dd if=/dev/random of=/dev/hda |
Patrix wyprobowales moze moj sposob ?
|
Cytat:
próbowałem też metoda cd/cd.. potem 'del folder' pytanie czy na pewno t/n ...t no i potem 'dir' a folder ma sie oki :/ Cytat:
zaraz sprawdze inne metody to wyedytuje posta update: Cytat:
oj dzięki, że Twoja metode jako pierwszą wypróbowałem hehe pamietam robiłem już takie zabiegi ale te 'kill' i z głowy wyleciało :) folderu już nie ma @Piterniel thx na pewno Twoja metoda też działa... ale metoda Werona nie mieszała w sys ;) PS na koniec napisze....nie spodziewałem sie tego po win2k3, gry zabiłem explorera, wywaliłem co trzeba to zrobiłem restart.... sys uruchamia sie ponownie a tu zonk BLUESCREEN :| portował mnie backup z zeszłej niedzieli :P |
Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 19:50. |