![]() |
||
Nagrywarki |
Pliki |
Dyski twarde |
Recenzje |
Księgarnia |
Biosy |
Artykuły |
Nagrywanie od A do Z |
Słownik |
FAQ
|
||
|
Off topic Forum poświęcone wszelkim innym tematom. |
![]() |
|
Opcje związane z dyskusją | Tryby wyświetlania |
![]() |
#46 |
Gość
|
A pewnie że było, ale cza przyznać topik był zabawny, a i Piterniel najprawdopodbniej sobie trochę przemysli i zmieni swoje zachowanie. i jak powiedział Wilkołak topik czeka na trumne
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Ostatnio zmieniany przez cybermat16 : 29.12.2003 o godz. 17:33 |
![]() |
#ads | |
CDRinfo.pl
Reklamowiec
Data rejestracji: 29.12.2008
|
|
![]() |
![]() |
#47 |
Cichy mod
Data rejestracji: 16.03.2003
![]() ![]() |
No mógłbyś chociaż 1 wymienić. Ale przecież na końcu tego Topicu 100 postów przeprosiłem
![]()
![]() Ciekawy blog LiTEa <-- Click ![]() ![]() Jak używac google ? | Lite-on 52327S | BenQ DW1640@EW164B Zanim zadasz pytanie - przeczytaj! [v1.0] | Jak odwiesic CD w Nero? Typ folderow w XP, rejestr | Konto w XP do gier TIMEOUT w autostart | O-T-W-I-E-R-A-M-Y |
![]() |
![]() |
![]() |
#48 |
Bywalec
Data rejestracji: 21.08.2003
![]() |
Ja jestem tylko ciekawy kto sie zarejestrował na Wilkołaka (dziś zarejestrowany i ma tylko 4 posty, z czego wszystko jest na tym topic-u), bo chyba nie miał odwagi pod swoją ksywą postawić takiego Topic-u.
To jest już chamstwo - istne podrzucanie świni drugiemu. Chyba mamy tu drugiego Piterniela tylko, że sie lepiej maskuje. Choć na chama mozna porównać adresy IP... - wszystko jest do zrobienia. Jaki Piterniel jest, taki jest, ale ktoś tu niedawno wspomninał coś o tolerancji, a tutaj jakieś samosądy sie odprawiają. Kto Wam dał prawo do tego? Co poniektórzy sie zachowują jakby byli spragnieni jakiejś "pseudo sensacji" w stylu wywalenie Piterniela z forum. Chyba powinno Wam bardziej zależeć na tym zeby zrozumiał co robi źle i więcej tego nie robił, a nie zeby go zgnoić i zbanować. Paranoja...
![]() |
#49 | |
Stary użytkownik
Zlotowicz
Data rejestracji: 09.06.2002
![]() ![]() ![]() ![]() |
Cytat:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#50 |
Bywalec
Data rejestracji: 21.08.2003
![]() |
Ta, a nawet jak ktoś sie świerzo rejestruje na tak ściśle ukierunkowane forum, to pierwszą rzeczą co robi, napewno nie jest wizyta na OffTopic. Przeważnie tacy ludzie szukaja jakiś informacji odnoście tematu CDR.
![]() |
#51 |
Kocham Paskudy, Świntuszę
Data rejestracji: 30.03.2002
![]() |
coz... az sie dziwie ze mnie to nie ruszylo... teraz juz wiem kto i czemu zarejestrowal sie ajko wilkolak
jesli ktos z was bedzie chcial to zrobic raz jeszcze - radze podac falszywy adres email - a nie taki ktory jest tez jednoczesnie ksywa innego usera ![]() nie bede za to bil - ale oczekuje ze autor przyzna sie do tego sam - inaczej sam to zrobie ![]()
![]() |
![]() |
#52 |
Cichy mod
Data rejestracji: 16.03.2003
![]() ![]() |
A do kiedy ma czas ?
![]() Ciekawy blog LiTEa <-- Click ![]() ![]() Jak używac google ? | Lite-on 52327S | BenQ DW1640@EW164B Zanim zadasz pytanie - przeczytaj! [v1.0] | Jak odwiesic CD w Nero? Typ folderow w XP, rejestr | Konto w XP do gier TIMEOUT w autostart | O-T-W-I-E-R-A-M-Y |
![]() |
![]() |
![]() |
#53 | |
Maciek: Reaktywacja
CDRinfo VIP
Data rejestracji: 18.11.2002
![]() |
Cytat:
![]() ![]()
![]() |
![]() |
#54 |
Kocham Paskudy, Świntuszę
Data rejestracji: 30.03.2002
![]() |
do jutra rana
![]() |
![]() |
#55 | |
Guru
Data rejestracji: 31.08.2003
![]() |
Cytat:
Ale z ciebie goscioo... blech... nie masz o czym pisac, to czytaj... blech... A tak na marginesie, siedzisz 3 dni na krzyz (lub skrzyz, nie wiem) i juz sie sadzisz, wyzywasz usera od pedalow... blech... nie chce mi sie do ciebie juz pisac... |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#56 |
MAJSTER zlotowy
Zlotowicz
Data rejestracji: 23.06.2002
![]() |
No nizła brazylijska telenowela się szykuje.
Czekam na nowe odcinki - prosze mnie nie zawieść ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#57 | |
Stary użytkownik
Zlotowicz
Data rejestracji: 09.06.2002
![]() ![]() ![]() ![]() |
Cytat:
Ostatnio zmieniany przez SEBAw : 29.12.2003 o godz. 19:25 |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#58 |
User
Data rejestracji: 25.09.2002
![]() |
![]()
o_O
![]() |
#59 |
niezwykły
Data rejestracji: 07.02.2003
![]() |
wkurzające wiecie co powyzywajcie sie na gg a nie na forum żałosne albo zróbcie solo i wtedy się okarz(ż)e kto jest mocniejszy
![]() |
#60 |
Hit me if you can!
Data rejestracji: 27.05.2002
![]() |
No proszę nie ma mnie kilka godzin, a tu już pojawił się jakiś nowy wątek sprawy
![]()
![]() Ostatnio zmieniany przez _Neoo_ : 29.12.2003 o godz. 19:31 |
![]() |
![]() |
![]() |
|
|