Forum CDRinfo.pl

Forum CDRinfo.pl (https://forum.cdrinfo.pl/)
-   Off topic (https://forum.cdrinfo.pl/f5/)
-   -   Jak wywaliś Piterniela z forum (https://forum.cdrinfo.pl/f5/jak-wywalis-piterniela-forum-29378/)

cybermat16 29.12.2003 17:30

A pewnie że było, ale cza przyznać topik był zabawny, a i Piterniel najprawdopodbniej sobie trochę przemysli i zmieni swoje zachowanie. i jak powiedział Wilkołak topik czeka na trumne :D :D :D :D :D :D :D :)

Piterniel 29.12.2003 17:31

No mógłbyś chociaż 1 wymienić. Ale przecież na końcu tego Topicu 100 postów przeprosiłem ;)

..::Krzywy::.. 29.12.2003 17:34

Ja jestem tylko ciekawy kto sie zarejestrował na Wilkołaka (dziś zarejestrowany i ma tylko 4 posty, z czego wszystko jest na tym topic-u), bo chyba nie miał odwagi pod swoją ksywą postawić takiego Topic-u.

To jest już chamstwo - istne podrzucanie świni drugiemu. Chyba mamy tu drugiego Piterniela tylko, że sie lepiej maskuje. Choć na chama mozna porównać adresy IP... - wszystko jest do zrobienia.

Jaki Piterniel jest, taki jest, ale ktoś tu niedawno wspomninał coś o tolerancji, a tutaj jakieś samosądy sie odprawiają. Kto Wam dał prawo do tego? Co poniektórzy sie zachowują jakby byli spragnieni jakiejś "pseudo sensacji" w stylu wywalenie Piterniela z forum. Chyba powinno Wam bardziej zależeć na tym zeby zrozumiał co robi źle i więcej tego nie robił, a nie zeby go zgnoić i zbanować. Paranoja...

SEBAW 29.12.2003 17:41

Cytat:

Napisany przez ..::Krzywy::..
Ja jestem tylko ciekawy kto sie zarejestrował na Wilkołaka (dziś zarejestrowany i ma tylko 4 posty, z czego wszystko jest na tym topic-u), bo chyba nie miał odwagi pod swoją ksywą postawić takiego Topic-u.

W tym momencie ma 5 napisanych postów. A co do twojej wypowiedzi to sie zgadzam. Jak taka osoba może kierowac forum, jak jest nowym użytkownikiem???

..::Krzywy::.. 29.12.2003 17:51

Ta, a nawet jak ktoś sie świerzo rejestruje na tak ściśle ukierunkowane forum, to pierwszą rzeczą co robi, napewno nie jest wizyta na OffTopic. Przeważnie tacy ludzie szukaja jakiś informacji odnoście tematu CDR.

-Sid-The-Rat=> 29.12.2003 18:02

coz... az sie dziwie ze mnie to nie ruszylo... teraz juz wiem kto i czemu zarejestrowal sie ajko wilkolak

jesli ktos z was bedzie chcial to zrobic raz jeszcze - radze podac falszywy adres email - a nie taki ktory jest tez jednoczesnie ksywa innego usera :) powiedzmy ze jest to dobry trop...

nie bede za to bil - ale oczekuje ze autor przyzna sie do tego sam - inaczej sam to zrobie :)

Piterniel 29.12.2003 18:04

A do kiedy ma czas ?

Y@nkee_PL 29.12.2003 18:07

Cytat:

Napisany przez -Sid-The-Rat=>
coz... az sie dziwie ze mnie to nie ruszylo... teraz juz wiem kto i czemu zarejestrowal sie ajko wilkolak

jesli ktos z was bedzie chcial to zrobic raz jeszcze - radze podac falszywy adres email - a nie taki ktory jest tez jednoczesnie ksywa innego usera :) powiedzmy ze jest to dobry trop...

nie bede za to bil - ale oczekuje ze autor przyzna sie do tego sam - inaczej sam to zrobie :)

sid, dawaj tu tego hojraka :chytry: :cisza: :D

-Sid-The-Rat=> 29.12.2003 18:17

do jutra rana

-Kowalik- 29.12.2003 18:34

Cytat:

Napisany przez Wilkołak
Piterniel pisał że chciałby aby taki temat się pojawił, no to jest, kto chciałby aby Piterniel wywalić z forum, niech się dopisze ^_^ Ale będzie ubaw ^_^

Ale z ciebie goscioo... blech... nie masz o czym pisac, to czytaj... blech...
A tak na marginesie, siedzisz 3 dni na krzyz (lub skrzyz, nie wiem) i juz sie sadzisz, wyzywasz usera od pedalow... blech... nie chce mi sie do ciebie juz pisac...

brzuszki 29.12.2003 19:01

No nizła brazylijska telenowela się szykuje.
Czekam na nowe odcinki - prosze mnie nie zawieść :)

SEBAW 29.12.2003 19:07

Cytat:

Napisany przez brzuszki
No nizła brazylijska telenowela się szykuje.
Czekam na nowe odcinki - prosze mnie nie zawieść :)

Wchodź często to będziesz w temacie.

Pawel_k 29.12.2003 19:14

o_O

paja 29.12.2003 19:22

wkurzające wiecie co powyzywajcie sie na gg a nie na forum żałosne albo zróbcie solo i wtedy się okarz(ż)e kto jest mocniejszy

_Neoo_ 29.12.2003 19:23

No proszę nie ma mnie kilka godzin, a tu już pojawił się jakiś nowy wątek sprawy ;)

Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 19:23.