![]() |
||
Nagrywarki |
Pliki |
Dyski twarde |
Recenzje |
Księgarnia |
Biosy |
Artykuły |
Nagrywanie od A do Z |
Słownik |
FAQ
|
||
|
Off topic Forum poświęcone wszelkim innym tematom. |
![]() |
|
Opcje związane z dyskusją | Tryby wyświetlania |
![]() |
#1 |
Maciek: Reaktywacja
CDRinfo VIP
Data rejestracji: 18.11.2002
![]() |
![]()
mam taki maly probem
![]() jak mam podlaczone sluchawki do karty dzwiekowej to mam zamienione kanaly, tzn. to co powinienem slyszec w prawej sluchawce slysze w lewej i na odwrot, strasznie mnie to wkurza w gierkach typu FPP, bo po prostu glupieje i nie moge odpowiednio zareagowac na to co slysze ![]() ![]() mialem rozne sluchawki i z kazdymi to samo jak sie za to zabrac ![]() HELP !!! POZDRAWIAM.
#ads | |
CDRinfo.pl
Reklamowiec
Data rejestracji: 29.12.2008
|
|
![]() |
![]() |
#2 |
Guru
Data rejestracji: 17.04.2002
![]() |
masz płyte MSI
czy ten model ma wbud. k. dźwiękową ? ciekawe... jakbys miał tak z cd-audio to wiem chyba o co chodzi, ale jak z dźwiękiem z gier, programów to ciekawe ![]() gdzieś musi być jakaś opcja swap channels ...
![]() |
#3 |
CDRinfo VIP
![]() |
plyta to MSI K7T Pro2, ma zintegrowana AC'97, ale jej nie uzywam, za to uzywam karty TANGO (YMF724) firmy Yamaha
jak uzywalem przez chwile AC'97 to bylo to samo tak sie dzieje ze sluchawkai i to nie wazne czy w grach czy jak slucham mp3 bo z glosnikami to nie ma problemu bo zawsze mozna zamienic miejscami ![]() ![]() ![]()
...yea-ea-ea-ah, yea-ea, I feel hardcore yea-ea-ea-ah, yea-ea, always hardcore... The firmware page - stronka z BIOSami do napędów optycznych Ostatnio zmieniany przez Y@nkee_PL : 18.12.2002 o godz. 11:27 |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Guru
![]() |
a może masz źle uszy osadzone na głowie ??
![]() ![]() a tak poważnie to tak było od zawsze z tymi kanałami ? może jest jakis program do twojej karty, którym da sie robić swap channels ? R<->L jakis uniwersalny jaki masz sys. op.? patrzyłes na innym ? ciekawe to? ostatecznie możesz zrobić przedłużacz mini-jack z odwróconymi kanałami ![]()
![]() |
#5 |
CDRinfo VIP
![]() |
dzialo sie tak zaczynajac od Win98 SE, Millenium, XP Pro, XP Pro +sp1
niewazne jaki system uzywam sterow ktore posiada juz WinXP, wiec nie instalowalem tych od Yamahy, ale i tak nic tam nie bylo do zamiany kanalow, a stery i tak byly do bani bo to byly te pierwsze do XP (WDM) i zarazem ostatnie ![]() z tym jack'iem to ciekawe, ale tak sie zastanawiam czy nie ma jakiegos programu ktory bylby uruchamiany w tle i mial opcje SWAP CHANNEL (albo Reverse Stereo), a takiez przeciez opcje sie spotyka w programach i niektorych grach, ale z grami to rzadko ![]()
![]() |
#6 |
Guru
Zlotowicz
Data rejestracji: 02.01.2002
![]() |
Witam !
A jakbyś zrobił sobie takia "przejsciówkę" która zmieniała by kanały. Tzn bierzesz 10 cm kabla wtyczke mini jack i gniazdko mini jack i łaczysz odwrotnie tzn na krzyz ! Nie wiem jak to wytłymaczyć ale spróbuje. Rozkreczas i gniazdkoi wtyczkę biezesz dwu zylowy kabel i / rozpatrujemy jedna zyłe / jeden koniec zyły łaczysz z obudową a drugi z bolcem we wtyczce / a druga zyła to samo, Nie wiem moze sie myle ale to powinno odwrócić kanaly. |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Łaskobójca
Data rejestracji: 24.04.2001
![]() |
odwrócić słuchawki i po kłopocie
![]()
![]() |
#8 | |
Guru
Zlotowicz
![]() |
Cytat:
Tak ale niektre słuchawki sa profilowane / np ja mam Sennheiser HD 270 / i jak założysz je odwrotnie to raz ze sa nie wygodne a dwa dzwiek sie wydobywa na zewnatrz muszli. / sa to słuchawki zamknete / |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#9 | |
Łaskobójca
Data rejestracji: 24.04.2001
![]() |
Cytat:
![]() pozdrófka
![]() |
![]() |
#10 | |
Guru
Zlotowicz
![]() |
Cytat:
No dokładnie ... ![]() ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
CDRinfo VIP
![]() |
raczej wole wariant elektryczny
![]() po tych sluchawkach co ja mam uszy odpadaja jak sie je odwroci ![]() dzieki za wasz wklad w moj problem. POZDRAWIAM i do nastepnego problemu ![]()
![]() |
#12 |
The Dark Admin Rises
CDRinfo VIP
Data rejestracji: 05.12.2000
![]() |
tylko male sprostowanie - kabelek musi byc 3-zylowy wlasnie po to zeby miec stereo
a czy sprawdzales na innych sluchawkach pewnie nie ma na innych tak wiec zakladalbym ze masz we wtyczce odwrocone kable
![]() |
![]() |
#13 | |
Guru
![]() |
Cytat:
coś cłkiem zdupczone, może płyta fabrycznie taka ?? ![]() zrób przejściówkę i tyle L, P, masa - 3 żyły albo kup przedłużarz do słuchawek mini-jack za 7zeta i przelutuj w jednej z końcówek kabelki L<>P
![]() |
![]() |
#14 |
Guru
Zlotowicz
![]() |
Witam !
Czyli wychodzi na to ze na karcie sa źle przylutowane kabelki - skoro co by nie podłacył to gra odwrotnie ... ja bym to reklamował ! |
![]() |
![]() |
![]() |
#15 | |
Guru
![]() |
Cytat:
![]() |
![]() |
|
|