Powrót   Forum CDRinfo.pl > Różne > Off topic

Off topic Forum poświęcone wszelkim innym tematom.

Witaj Nieznajomy! Zaloguj się lub Zarejestruj

Zarejestrowani użytkownicy mają dostęp do dodatkowych opcji, lepszej wyszukiwarki oraz mniejszej ilości reklam. Rejestracja jest całkowicie darmowa!

Odpowiedz na post

Opcje związane z dyskusją Tryby wyświetlania
Stary 09.01.2006, 02:00   #1
Pindel
Nowy na forum

Data rejestracji: 14.11.2005
Pindel w tym momencie nie ma Reputacji dodatnich ani ujemnych <0  pkt>
"Zdjecia z filmu":)

Czy wie ktoś jakim programem zrobic "zdjecia z filmu"? Probowalem juz Scroll LK, ale wyszlo tak, ze po wklejeniu do programu graficznego ovrazek byl malutki, a wokol niego wielka czarna ramka i dodatkowo gdy wylaczylem video cos sie stalo z obrazkiem i generalnie byl kwas? Bede wdzieczny za pomoc.
Pindel jest offline   Odpowiedz cytując ten post

#ads
CDRinfo.pl
Reklamowiec

Data rejestracji: 29.12.2008

CDRinfo.pl is online  
Stary 09.01.2006, 02:04   #2
zorg
Caliente

Data rejestracji: 30.09.2002
zorg jak się przyłoży ma szansę zostać specem <150 - 249 pkt>zorg jak się przyłoży ma szansę zostać specem <150 - 249 pkt>zorg jak się przyłoży ma szansę zostać specem <150 - 249 pkt>
powerdvd !
Dołączone obrazki (kliknij, aby powiększyć)
&quot;Zdjecia z filmu&quot;:)-snap3.jpg  
Stary 09.01.2006, 02:20   #3
Pindel
Nowy na forum

Thx, zaraz poszukam power dvd i sprobuje cos zrobic.
Stary 09.01.2006, 08:20   #4
nimal
Author
Zlotowicz

Data rejestracji: 29.03.2003
nimal ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>nimal ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>nimal ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>nimal ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>nimal ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>nimal ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>nimal ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>nimal ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>nimal ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>nimal ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>nimal ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>
jak napisano - powerdvd (klawisz c jesli dobrze pamietam)
sporo playerow ma tez taka opcje (tych darmowek)
imho najelpiej, jesli ci zalezy, otworzyc film (albo pojedynczego voba w ktorym jest intresujaca nas scena) w virtual dubie, zaznaczyc fragment dookola tego co chcemy przechwycic suwakami czasu i zapisac jako pokaz slajdow bmp - lapie wszystki klatki po kolei, wiec mozemy spokojnie wybrac najlepsza zamiast "celowac" przy przechwytywaniu innymi programami (bo np przewijanie w innych programach czesto odbywa sie tylko od jednej do drugie klatki kluczowej a nie po kazdej klatce)
nimal jest offline   Odpowiedz cytując ten post
Stary 09.01.2006, 15:27   #5
Blackegg
Szperacz

Data rejestracji: 26.06.2005
Blackegg zaczyna zdobywać reputację <1 - 49 pkt>
Ja proponuje Irfanview!! Nie trzeba strzelac fotek tylko wystarczy klatki interesujace nas wypakować z filmu podajac programowi od ktorej do ktorej klatki ma wypakować!! Uzyskujemy w ten sposob pliki .jpg w orginalnym rozmiarze filmu
Stary 09.01.2006, 18:34   #6
joujoujou
Ͼ Ͽ
Zlotowicz

Data rejestracji: 15.05.2004
joujoujou ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>joujoujou ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>joujoujou ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>joujoujou ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>joujoujou ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>joujoujou ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>joujoujou ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>joujoujou ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>joujoujou ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>joujoujou ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>joujoujou ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>
Cytat:
Napisany przez Blackegg
Ja proponuje Irfanview!! [...]
Gdzie Ty to widzisz, bo nie mogę dostrzec.
Problemy i porady wyłącznie na forum.
Prywatne wiadomości lub przez komunikatory będą ignorowane.
joujoujou jest offline   Odpowiedz cytując ten post
Stary 09.01.2006, 19:07   #7
Piterniel
Cichy mod

Data rejestracji: 16.03.2003
Piterniel jak się przyłoży ma szansę zostać specem <150 - 249 pkt>Piterniel jak się przyłoży ma szansę zostać specem <150 - 249 pkt>
Cytat:
Napisany przez joujoujou
Gdzie Ty to widzisz, bo nie mogę dostrzec.
Też nie moge znaleść
Piterniel jest offline   Odpowiedz cytując ten post
Stary 10.01.2006, 10:41   #8
Blackegg
Szperacz

Data rejestracji: 26.06.2005
Blackegg zaczyna zdobywać reputację <1 - 49 pkt>
O tu:
Dołączone obrazki (kliknij, aby powiększyć)
&quot;Zdjecia z filmu&quot;:)-schowek02.jpg  
Stary 10.01.2006, 18:49   #9
joujoujou
Ͼ Ͽ
Zlotowicz

joujoujou ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>joujoujou ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>joujoujou ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>joujoujou ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>joujoujou ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>joujoujou ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>joujoujou ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>joujoujou ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>joujoujou ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>joujoujou ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>joujoujou ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>
Cytat:
Napisany przez Blackegg
O tu:
[...]
Rzeczywiście!
Masz u mnie reputka, ale później bo na razie
Cytat:
Dałeś(aś) za dużo reputacji w ciągu ostatnich 24 godzin Spróbuj ponownie później.
Stary 10.01.2006, 19:42   #10
ed hunter
Obyś nadepnął na LEGO!
Zlotowicz

Data rejestracji: 30.11.2004
ed hunter ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>ed hunter ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>ed hunter ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>ed hunter ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>ed hunter ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>ed hunter ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>ed hunter ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>ed hunter ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>ed hunter ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>ed hunter ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>ed hunter ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>
zara, zara...to do gifów chyba jest
ed hunter jest offline   Odpowiedz cytując ten post
Stary 10.01.2006, 19:58   #11
joujoujou
Ͼ Ͽ
Zlotowicz

Cytat:
Napisany przez ed hunter
zara, zara...to do gifów chyba jest
Sprawdziłem na mpegu i poszło!

Zapisuje do .bmp
Stary 10.01.2006, 20:27   #12
Piterniel
Cichy mod

Data rejestracji: 16.03.2003
Piterniel jak się przyłoży ma szansę zostać specem <150 - 249 pkt>Piterniel jak się przyłoży ma szansę zostać specem <150 - 249 pkt>
Ja próbowałem wcześniej na AVI, ale nie poszło dlatego się pytałem gdzie to jest
Piterniel jest offline   Odpowiedz cytując ten post
Stary 10.01.2006, 21:44   #13
joujoujou
Ͼ Ͽ
Zlotowicz

Cytat:
Napisany przez Piterniel
Ja próbowałem wcześniej na AVI, ale nie poszło dlatego się pytałem gdzie to jest
Dziwne, bo na .avi też powinno iść, zobacz co miałem w I.V. media playerze po próbie ekstrakcji (tym przyciskiem)

pliku .wmv

Dołączone obrazki
&quot;Zdjecia z filmu&quot;:)-extr.gif &quot;Zdjecia z filmu&quot;:)-error.gif 
Stary 10.01.2006, 22:21   #14
ed hunter
Obyś nadepnął na LEGO!
Zlotowicz

Data rejestracji: 30.11.2004
ed hunter ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>ed hunter ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>ed hunter ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>ed hunter ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>ed hunter ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>ed hunter ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>ed hunter ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>ed hunter ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>ed hunter ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>ed hunter ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>ed hunter ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>
Cool

Cytat:
Napisany przez joujoujou
Sprawdziłem na mpegu i poszło!

Zapisuje do .bmp
że zapisuje do bitmapy to kurna wiem

ale ździwko, że mpega wzieło....

chociaż kiedyś przeszło mi przez myśl czy to czasem czegoś więcej nie może (ta opcja)

po programach freeware/GPL można się spodziewać wszystkiego dobrego i czasami niespodzianek /:\
ed hunter jest offline   Odpowiedz cytując ten post
Stary 11.01.2006, 00:51   #15
Pindel
Nowy na forum

Dzieki wszystkim za pomoc!
3-majcie sie!
Odpowiedz na post

Twoje uprawnienia: