![]() |
||
Nagrywarki |
Pliki |
Dyski twarde |
Recenzje |
Księgarnia |
Biosy |
Artykuły |
Nagrywanie od A do Z |
Słownik |
FAQ
|
||
|
|||||||
| Off topic Forum poświęcone wszelkim innym tematom. |
![]() |
|
|
Opcje związane z dyskusją | Tryby wyświetlania |
|
|
#1 |
|
Nowy na forum
Data rejestracji: 06.06.2002
![]() |
Czy ktos moze mi podpowiedziec jak wykonac nakladke PL na WinOna 5 w wersji U.K. serwis pak z naszej ulubionej strony CDRINFO niestety nie pomaga prosze o info na priw :marczer@future-net.pl
|
|
|
|
| #ads | |
|
CDRinfo.pl
Reklamowiec
Data rejestracji: 29.12.2008
|
|
|
|
|
|
#2 |
|
liniejący leming
Zlotowicz
Data rejestracji: 20.12.2001
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
... chyba nie do końca cię kumam, to proste, instalujesz winonka 5.0 (choćby z serwera bgn'a), nakładasz SP 5.02 i na to wszystko nakładasz polską wersję made by Yurox , prościej się nie da.
|
|
|
#3 |
|
Nowy na forum
Data rejestracji: 06.06.2002
![]() |
gdyby tak bylo nie pytalbym na forum ja podejrzewam ze jes to kwestia jaki instalator jest uzyty w Winonie moja wersja instaluje sie jako German vers.a po zainstalowaniu wspomnianego przez ciebie SP2 robi sie ! tylko ver.UK niestety a na naszej ukochanej stronce cdrinfo nie serwuja winonka50pro lecz tylko niestety sp-aki i troche gadzetow ja zassalem tego winona z linku pokazanego na postach "wroclaw" cos tam
Ostatnio zmieniany przez oko : 18.07.2002 o godz. 09:04 |
|
|
|
|
|
#4 |
|
liniejący leming
Zlotowicz
Data rejestracji: 20.12.2001
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
... nieuważnie mnie czytasz, zainstaluj tę wersję winka wraz z SP 5.02 który też tam jest i nałóż polską nakładkę 5.02pl z CDRInfo, musi działać bo u mnie działa. Nie przestrasz się, że instalator jest po niemiecku, winonek będzie po zainstalowaniu jak najbardziej brytyjski :cool:
|
|
|
#5 |
|
Forumator
Data rejestracji: 21.11.2001
![]() |
Yo! Zetoxa. Może mu nie hulać, bo ma złego seriala, takiego, że musi być *****. A tak być nie może. Ja też tak miałem, zanim pewien dobroczyńca mi nie pomógł
![]() Pozdrófko!!!!!
|
|
|
#6 |
|
WeldMaster
Data rejestracji: 16.08.2001
![]() |
W wypadku użycia cracka masz automatycznie 2 pliki tylko do odczytu:winoncd.exe i jeszcze jeden nie pamiętam,musisz odhaczyć na archiwalne i dopiero podmieniac obojętnie Cacka czy Juroxa.
|
|
|
|
![]() |
|
|