![]() |
||
Nagrywarki |
Pliki |
Dyski twarde |
Recenzje |
Księgarnia |
Biosy |
Artykuły |
Nagrywanie od A do Z |
Słownik |
FAQ
|
||
|
Off topic Forum poświęcone wszelkim innym tematom. |
![]() |
|
Opcje związane z dyskusją | Tryby wyświetlania |
![]() |
#1 |
^_^ czekam na bana ;)
Data rejestracji: 05.03.2004
![]() |
Mysz optyczna-pomóżcie z wyborem
Ostatni wpadłem na pomysł aby kupić sobie nową myszke. Uzbierałem na ten cel 200zł
![]() ![]() Co byście mi polecili. ?? Mycha ma służyćdo gry w Quake 3 i do pracy z windows. |
![]() |
![]() |
#ads | |
CDRinfo.pl
Reklamowiec
Data rejestracji: 29.12.2008
|
|
![]() |
![]() |
#2 |
.:Esin Member:.
CDRinfo VIP
Data rejestracji: 31.12.2002
![]() ![]() |
chcesz dać 200zł za myszkę ...
![]() Ja kupilem ostatnio optyczną ...za 45zł w TESCO ![]()
![]() |
#3 |
Ismail Delivered
Data rejestracji: 29.08.2003
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
He ja za myszkę mediatecha dałem 45zł i chodzi i na Windowsie i na quaku super.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
^_^ czekam na bana ;)
![]() |
[QUOTE=Maciej]chcesz dać 200zł za myszkę ...
![]() Ja kupilem ostatnio optyczną ...za 45zł w TESCO ![]() Bardzo fajnie ale napisz co to za mycha ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Team Member
![]() Data rejestracji: 14.05.2002
![]() ![]() ![]() |
Qrde 200 zł na mysz optyczną do grania w Quake'a
![]() Rozwalisz ją po miesiącu... Ja mam A4Tech'a za 49 zł kupionego w Media i nienarzekam ![]()
![]() |
![]() |
#6 |
Merry F****** Christmas
Data rejestracji: 22.10.2002
![]() |
polecam MX310 - ta sama optyka co w wyzszych modelach MX'a, ale sama mycha o wiele tansza.
Mam ja od maja - dostalem na urodziny od dziewczyny ![]() gram sporo w FPP i jeszcze mnei nei zawiodla. W zaleznosci od sklepu masz na nia 3 albo 5 lat gwarancji. jedyne co, to troche sie napis logitech zciera... ale to drobiazg
![]() |
#7 | |
^_^ czekam na bana ;)
![]() |
Cytat:
I o to mi chodziło. Odpowieź zgodna z tematem. TXH-reputka za to ![]() Kiedy podajecie modele myszek to moge prosic o nazwe modelu lub zdjątko. ![]() Czekam na dalsze opinie i wypowiedzi. Dziś widziałme samsunga za 97 zł optyk i bezprzewodowy. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Darkly dreaming...
Data rejestracji: 10.08.2004
![]() |
Ja tak jak MacGyver ma A4TECH i spisuje sie bardzo dobrze (OPTO 315)
Dalem cos kolo 50 zeta Slyszalem ze dobra jest Razor Viper (i przy okazji odpowiednio droga ![]() A planujesz kupic bezprzewodowa czy z kablem? |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Wymiatacz
Data rejestracji: 06.06.2004
![]() |
Ja polecam mysz A4TECH Navigator Opto 325 WOP-35. Mam ją i musze powiedzieć, że jest bardzo dobra i co najważniejsze niedroga. Jak ją kupowałem to dałem 65 zł, teraz jest pewnie jeszcze tańsza. / http://www.a4tech.com.pl/
|
![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
Merry F****** Christmas
![]() |
thx za reputke
![]() zapomnialem dopisac, ze logitechy MX'y nie sa uzywane przez profesjonalnych graczy... bo zaczyna szalec na "metalowej podkladce" (nie wiem co to, ale podobno popularna swrod graczy) mi tam sie MX'em swietnei gra. Microsofty sa b. dobre, w sumie niedrogie i chwalone przez graczy, ale tu zadnego modelu nie podam bo nie znam ![]() a jak bedziesz juz kupowac myche, bo zwroc uwage, zeby nie miala zbednych swiatelek po bokach itd (microsofty niektore tak maja) - na poczatku to wyglada bajerancko, ale potem zaczyna ostro denerwowac
![]() |
#12 |
Forumator
Data rejestracji: 06.12.2002
![]() |
ja sie bawie bez przewodowym Microsoftem.
zasieg super, choc na codzien chodzi tylko o sasieg nie wiekszy od pol metra, przyciski Wroc i Dalej, kolko oprocz 'skrolowania' w dol przechyla sie rowniez w prawo i lewo do 'scrolowania' horyzontalnie. polecam. |
![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
.:Obey Your Master:.
Data rejestracji: 18.12.2003
![]() |
Mam również mysz za 50 zł A4Tech OPTO 315 i działa bez zarzutu od pół roku. Przeżyła Dooma, Splintera i parę innych gier, w tym oczywiście kolejny raz Diablo 2 i Sacred'a.
Ona poprostu się nie psuje!! |
![]() |
![]() |
![]() |
#14 | |
^_^ czekam na bana ;)
![]() |
Cytat:
A coś innej firmy?? Tylko macie A4techy? (nawiasem mówiąc ja też mam a4t tyle ze kulkowa za 25zł:F) Razer sie nie nadaje do windowsa, dlatego odpada. A co do kabla to mi to rybka. Nie zalezy mi na bezprzewodowej poniewaz trzeba kupowac baterie lub akumulatory. Ale to bez różnicy. A i metalowaej podkładki za 150zł nie kupie ![]() EDIT Tu są orientacyjne ceny: http://www.tomsoft.com.pl/lista.php?HTMLid_kat=105 Ostatnio zmieniany przez kodziu : 01.09.2004 o godz. 23:11 |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
Merry F****** Christmas
![]() |
http://www.tomsoft.com.pl/produkt_ak...HTMLid_kat=105
![]() http://www.tomsoft.com.pl/produkt_ak...HTMLid_kat=105 przez jakis czas chcialem ja kupic, ale potem w Media Markt sie nie pobawilem i zrezygnowalem... nienajlepsze wykonanie... osobiscie lubie A4tech'a mialem przed dlugi okres, ale troche im brakuje do logitecha
![]() |
|
|