![]() |
||
Nagrywarki |
Pliki |
Dyski twarde |
Recenzje |
Księgarnia |
Biosy |
Artykuły |
Nagrywanie od A do Z |
Słownik |
FAQ
|
||
|
Off topic Forum poświęcone wszelkim innym tematom. |
![]() |
|
Opcje związane z dyskusją | Tryby wyświetlania |
|
![]() |
#1 |
...niepoprawny marzyciel.
Data rejestracji: 25.06.2002
![]() |
generalnie mozesz sprobowac CMSów czyli tych portali ktore wystarczy wypelniac..
ale nowym doswiadczeniem bedzie jak nauczysz sie htmla wpisz w google html, cms, kurs html (pawel wimmer ma dobry kurs) i wyskoczy pelno kursow.. www.webhelp.pl tez znajdzeisz duzo poradnikow
#ads | |
CDRinfo.pl
Reklamowiec
Data rejestracji: 29.12.2008
|
|
![]() |
![]() |
#2 |
dupa a nie
Zlotowicz
Data rejestracji: 06.08.2004
![]() ![]() |
HTML warto znać, nawet w systemach portalowych od tego się nie ucieknie.
A co do zdjęć to na mojej stronie (w podpisie) zobacz "Galerię modeli" , ciekawy skrypt i fajnie się administruje.
![]() |
#3 |
Stały bywalec ;)
Data rejestracji: 26.11.2003
![]() |
Zarejestrowałem się już na dwóch serwisach, friko.pl i rocafella.pl
I mam zamair założyć sobie u nich galerie flash... znalazłem na allegro taki szablon http://www.allegro.pl/show_item.php?item=62536678 Czy spotkaliście się może z podobnym szablonem ale darmowym ![]() Jakieś strony z darmowymi szablonami(najlepiej PL) ![]() I najważniejsze jak wgrać taki szablon, mam zainstalowanego totalcomandera i łącząc się z ftp. mam wpisać friko.pl czy mój_nick.friko.pl Może ktoś mi to łopatologicznie wyjaśnić, może jest gdzieś jakis manual, wyjaśnienie... Dla wiekszości to trywialne pytania ale chyba każdy kiedyś stawiał pierwsze kroki, byłbym wdzięczny gdyby ktoś wytłumaczył mi jak krok po kroku, zmajstrować taką stronkę od momentu łączenia się z ftp do oglądania gotowej. Pozdrawiam Wojtek. |
![]() |
![]() |
![]() |
|
|