![]() |
||
Nagrywarki |
Pliki |
Dyski twarde |
Recenzje |
Księgarnia |
Biosy |
Artykuły |
Nagrywanie od A do Z |
Słownik |
FAQ
|
||
|
Off topic Forum poświęcone wszelkim innym tematom. |
![]() |
|
Opcje związane z dyskusją | Tryby wyświetlania |
![]() |
#1 |
KiNgOfOcEaN
Data rejestracji: 06.09.2002
![]() |
Jaka dystrybucja Linuxa na Athlona 64
Jaka dystrybucja Linuxa na Athlona 64? Jakoś nie mogę się doszukać pewnych informacji a najbardziej mnie interesuje czy jest może Slackware, który obsługuje 64 bitowe procki.
|
![]() |
![]() |
#ads | |
CDRinfo.pl
Reklamowiec
Data rejestracji: 29.12.2008
|
|
![]() |
![]() |
#2 |
Głupi Yasio
Data rejestracji: 27.05.2003
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Z cala pewnoscia - Fedora 64 - jest edycja na A64 bity.
Powyższa wypowiedz, wyraża jedynie moja opinię w dniu dzisiejszym. Nie może on służyć przeciwko mnie ani w dniu jutrzejszym, ani każdym innym następującym po tym terminie. Ponadto zastrzegam sobie prawo zmiany poglądów bez ostrzeżenia i podawania przyczyn. ****************************************** Monarchista, podstępnie knujący przeciwko Republice i demokracji! |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Wyjadacz ;)
Data rejestracji: 19.11.2003
![]() |
A zna ktoś linka zkąd można podrać Mandraka 10.1 official pod Athlona 64 bitowego
![]()
LUDZIE NIE POWINNI SIE WYPOWIADAC NA TEMAT NA KTORY NIE MAJA POJECIA Pomyśl dobrze, zanim ocenisz kogoś i wydasz wyrok. I pamiętaj, amatorzy zbudowali Arkę Noego, a profesjonaliści zbudowali Titanica ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Głupi Yasio
Powyższa wypowiedz, wyraża jedynie moja opinię w dniu dzisiejszym. Nie może on służyć przeciwko mnie ani w dniu jutrzejszym, ani każdym innym następującym po tym terminie. Ponadto zastrzegam sobie prawo zmiany poglądów bez ostrzeżenia i podawania przyczyn. ****************************************** Monarchista, podstępnie knujący przeciwko Republice i demokracji! |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
BA/\//\/ED
Data rejestracji: 27.04.2003
![]() |
Choćby gentoo... Polecam...
![]() |
#6 |
Forumator
Data rejestracji: 06.12.2002
![]() |
doczepie sie jesli pozwolicie do Waszego tematu.
czy do AMD 64 musialbym miec specjalna wersje Windy XP ?? A co z Pentium IV HT ?? tak sie przymiezam do albo jednego lub do drugiego, i nie wiem czy bede musial poszukac za innna wersja Windy XP czy nie... dzieki |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Głupi Yasio
Nie. XP Pro obsluguje juz 64 bity i HT.
![]() |
![]() |
![]() |
|
|