![]() |
||
Nagrywarki |
Pliki |
Dyski twarde |
Recenzje |
Księgarnia |
Biosy |
Artykuły |
Nagrywanie od A do Z |
Słownik |
FAQ
|
||
|
Off topic Forum poświęcone wszelkim innym tematom. |
![]() |
|
Opcje związane z dyskusją | Tryby wyświetlania |
![]() |
#1 |
Gość
|
Jak ZmusiĆ Do ....
Mama RADKA 8500 noi mam beret... Mianowicie mam kabel do TV z wtyczką S-VIDEO (do grafy) i EURO (do TV) mianowicie podłaczam to wszystko i jest opka ....ALE..mam CZARNO -BIAŁY OBRAZ...wiem czemu mianowicie radeon myśli ze mam telewizje KOMPATYBILNĄ z S-VIDEO ..ale mój Thomson nie obsługuje S-VIDEO ale Composite tylko na GF miałem coś takiego że wybierałem sobie jaki sygnał ma wychodzić (composite czy S-VIDEO) na radeonie jakgdyby AUTOMATYCZNIE wykrywa sobie i niemogę tego zminić ...a można jakoś to wymusić ?? (system mam naturalnie PAL-B)
|
![]() |
#ads | |
CDRinfo.pl
Reklamowiec
Data rejestracji: 29.12.2008
|
|
![]() |
![]() |
#3 |
Gość
|
Mialem podobny problem z R9000, a rozwiazalem go kupujac nowy kabelek, S-Video => Czincz (nie wiem jak to sie pisze)
![]() |
![]() |
![]() |
#4 | |
Gość
|
Cytat:
![]() |
|
![]() |
![]() |
#5 | |
Guru
Zlotowicz
Data rejestracji: 02.01.2002
![]() |
Cytat:
Chyba takie cos jest raczej nie mozliwe / ale moge sie mylic / Sygnał na SVideo i Composite idzie po zupełnie innej czestotliwosci chociaz wcale bym sie nie zdziwił jakby sie taki soft znalazł ![]() PS: Golomb i jak wyszło z ta karta z Allegro ?? to jest to co miało byc czy cos innego ?? jak to chodzi ?? |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 | |
Gość
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() |
![]() |
#7 | |
Guru
Zlotowicz
![]() |
Cytat:
GOLOMB - nie waz mi sie tego ruszac !!! ![]() PS: Fajne ze zakup udany ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8 | |
Gość
|
Cytat:
KABELEK S-VIDEo-Composite podłączyłem do radeona puźniej przejśćiówkę Chinch-S-video podłączyłem do końcówki tamtego kabelka. I to wszystko do TV .... Działa mam color ..ale jakośc &^&*^(pewnie dlatego że CIOŁEM kabelek s-video...) JAK TO MOŻNA WYMUŚIĆ ... ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
![]() |
#9 |
Guru
Zlotowicz
![]() |
Witam !
Mam pytanko czy na karcie masz napewno WYJSCIE S Video czy moze takie podobne do niego ?? S Video ma 4 piny a to w przejsciówkach ma 9 pinów bez takiego plastikowego wprowadzenia. Normalne ze bedzie kijowy obraz - z tegoco napisales wnioskuje ze polączyłes kabelek S Video ze zwykłym czyli jest rożnica w sygnale i sie kaszani Muszisz napidac jak wyglada wyjscie na karcie ... czy to NAPEWNO svideo |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Guru
Zlotowicz
![]() |
Witam !
Załczam jak wyglada SVIDEO - wtyczka i gniazdko Sorki za jakosc ale trzymałem to nad skanerem przez i skan robiony przez poryskowane pudełko od cd zeby skanera nie podrapac |
![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
Guru
Zlotowicz
![]() |
a tak wyglada wtyczka od przejsciówki od karty / moduł VIVO /
Gniazdka nie pokaze bo nie mam cyfraka a karty nie wyciagne ![]() |
![]() |
![]() |