![]() |
Cytat:
|
teac W58E - 13 miesięcy - ok.3000 cd - ciągle nagrywa
teac W512 - 9 miesięcy - ok. 1000 cd - ciągle nagrywa teac W524 - 3 miesiące - ok. 500 cd - ciągle nagrywa liteon (24x ale nie pamiętam inicjałów) - 3 miesiące - ok. 300cd - nie nagrywa od tygodnia yamaha (8x też krótka pamięć) - 15 miesięcy - ok. 400cd - nie nagrywa od 12 miesięcy więcej nagrywarek nie pamiętam |
nareszcie jakas sensowa wypowiedz :>
no... nareszcie jakas sensowa wypowiedz :> no o takie mi wypowiedzi na temat nagrywarek chodzilo..
|
Re: hm
Cytat:
mam liteon 40125s bardzo sobie ją chwalę . Spełnia moje wszystkie oczekiwania . kopjuje wszystkie popularne zabezpieczenia . Ma przystępna cene:) .wrazie czego można ją przerobić na 48x:) . No cóż dlaczego ci podałem link . otóż dlatego iż tam można przeczytać jakie urządzenia mają wady a jakie zalety . Która najszybciej kopjuje oraz która łamie dobrze i sprawnie zabezpieczenia . To by było na tyle. Pozdrawiam tomgoo. |
hm
no tak jak myslalem beda mnie ludzie do linkow odsylac :> i po drugie bardzo bym prosil o nie pisanie "moja jest najlepsza" i tyle... jak juz ktos tak pisze to niech napisze jaka to nagrywarka i uzasadni mi dlaczego akurat ta a nie inna mi chodzi o opinie kogos kto juz jakis czas bawi sie nagrywarkamia odsylanie do linkow to duzo nie da bo ja sie wogule na tym nie znam :> no cos niecos tam kumam... mi czeba wiadomosci dlaczego ta a nie inna... a moje wymagania sa takie zeby szybko palily cd, byly bez awaryjne, i nie robily problemow... w testach tego raczej nie pisza... ble
|
Witam !
--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- To by było na tyle ~! Pocztytaj sobie testy i użyj wyszukiwarki Polecam także artykół z naszej stronki ! http://www.cdrinfo.pl/cdr/porady/poc...agrywarka.php3 A najlepsza nagrywarka to taka która zaspokaja nasze wymagania ! |
Moja również, czyli Litek:-D ;p
|
Moja jest najlepsza:-D :-D :-D :-D
|
Liteon, LG z żadną z tych nagrywarek nie miałem problemu !!! Jak nie masz za dużo kasy wybierz jedną z nich. Obojętnie co wybierzesz - będzie to dobry wybór. 8)
|
Cytat:
|
o boshe to pytanie było przewijan na forum miliony razy.
No cóż ale ty masz taryfe ulgową bo to twój pierwszy post. Na tym forum większość ludzi chwali co ma . Najlepiej zrobisz jak przeczytasz testy sprzętu np.na cdrinfo Oto link. http://www.cdrinfo.pl/testy.php3 Ps najlepsze są liteony:P |
jaka kupic nagrywarke?
niedlugo planuje sobie kupic nagrywarke...tak patrzac po cennikach mysle sobie kupic: LG GCE-8320B 32/10/40 BOX + burnproof jest nawet nie droga bo 275.00 zł, a LG z tego co slyszalem robi dobre nagrywarki... ostatnio cos mi kolega mowil ze te nowe nagrywarki LG sa bardzo awaryjne itd i lepiej kupic: Teac W540E 40/10/48 BOX + burnproof ale ona jest juz drozsza o 100 zl bo kosztuje 380.00 zł, teraz to juz zupelnie nie mam pojeca jaka wybrac... moze ktos mi doradzic ktora jest lepsza?
z gory dziekuje |
| Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 22:00. |