![]() |
Cytat:
|
... nie kupiłem, tylko dostałem w nagrodę od M$ śliczny, błyszczący, w pudełeczku, windows 2003 server standard edition pl 8)
|
Cytat:
|
Ił 2 Sturmovik- Forgotten battles.
Pozdro |
... a podlizałem się ostro, czyli ułożyłem hasełko reklamowe, które wygrało w konkursie, ale jeszcze go M$ nie prezentował, grunt, że nagroda wypłacona :kasa: :taktak:
|
no to ostatnio zrobilem spis DVD i wyszlo ... na 288 filmof 188 to oryginaly 8)
|
Ostatnio legalnie kupione przeze mnie płytki to oryginalne Verbatimy.
Wcześniej - a7n8x deluxe ;) |
Cytat:
|
Ostatnio to psy2 ale nie wiem czy to mozna liczyc bo byly dolaczone do claudi, a wczesniej to kasety manetofonowe ale to chyba inna kategoria.
rotfl |
Przed chwilą kupiłem w MM film dvd Stalingrad, wkładam do odtwarzacza i widzę że jakość filmu jest taka jak na vcd, k.u.r.w.a co oni tam sprzedają:klnie:.Jakieś przegrywajki z vcd czy jak:klnie:? Fakt że płyta kosztowała 25 zeta ale no ku... jak tak można:sciana:.
Oprócz tego obraz jest przesunięty o jakieś 3-4cm w lewo.Szok |
Ja w zyciu kupilem TYLKO dwie oryginalne plytki CD (obciach ;/):
DVD Budka Suflera - koncert i jakies 3 lata temu - Devil Inside (czy cos takiego) - taka gierka - z gazety extra gry chyba :D :D :D pozdro ;) |
muza - Bjork "Greatest hits" i TOOL "Lateralus"
film - "Requiem for a dream" i Matrix "Rewolucje" giera - painkiller pozdr.:) |
Cytat:
1. Chopin preludia opus 28 Tzimon Barto 2. Górecki 3 symfonia wykonanie Katlewicz 3. kwartety beethovena kronos quartet 4. Szostakowicz 5 symfonia Mutti 5. Arvo Part składanka 6. Brahms komplet symfoni dyrygent-Mutti Pozdrawiam:) .ps 24 maja to kupiłem brakowalo mi tej muzyki. |
komp: Battlefield Vietnam
DVD: Przystanek Alaska - Kompletny pierwszy sezon (pamietacie to ?? bomba serial) Annie Hall - z Woody Allen'em, Oscar w 1977 roku. muza: Evanescence - Fallen |
Cytat:
A w sprawie topicu: Muzyka: Sarah Brightman - Harem - absolutna rewelacja! Film: Hero - bardzo dobry Gra: PainKiller - ujdzie ;) |
Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 16:33. |