![]() |
||
Nagrywarki |
Pliki |
Dyski twarde |
Recenzje |
Księgarnia |
Biosy |
Artykuły |
Nagrywanie od A do Z |
Słownik |
FAQ
|
||
|
Off topic Forum poświęcone wszelkim innym tematom. |
|
Opcje związane z dyskusją | Tryby wyświetlania |
![]() |
#1 |
Bywalec
Data rejestracji: 21.02.2004
![]() |
Jaka pamięć RAM do NF7-S2(G)? -> Gothic 3
Witam, mam płytę główną firmy ABIT, model NF7-S2 bądź NF7-S2(G). Przydałaby mi się dodatkowa pamięć, nie ukrywam, że głównie dla świeżutkiego prezentu urodzinowego GOTHICA 3. Reszta mojego sprzętu powinna płynnie pociągnąć. Ktoś powiedział mi jednak, że ta płyta jest przystosowana tylko do tych starych pamięci. To prawda? Nie znam się. Do jakich pamięci w takim razie jest przystosowana i jakich nie mogę kupić? Chodzi o to, że DDR2 DIMM nie będą chodzić? A po drugie to jaką pamięć mi polecacie, tzn. jakiej firmy i jaki model? Interesują mnie Dual-Channel 2x1024MB lub 2x512MB, ale wtedy kupię raczej 3 szt. 512MB więc pewnie bardziej się opyla 2x1024. Zaznaczam, że zależy mi na w miarę niskiej cenie, ale też na tym, żeby sprzęt nie sprawiał problemów. I jeszcze pytanie, jak wchodzę w zakładkę Pamięć na Allegro to adekwatnie do kategorii są podkategorie typu -> PC3200 (400MHz) lub Pamięć ECC. Ja mam PC3200 (200 MHz Kingstona DDR-SDRAM 2x256MB. A może nie muszę kupować aż 2x1024 bo to zależy od szybkości, jak to jest? Podkreślam, że kupuję pamięć pod kątem GOTHICA 3.
|
![]() |
![]() |
#ads | |
CDRinfo.pl
Reklamowiec
Data rejestracji: 29.12.2008
|
|
![]() |
|
|