![]() |
nastapiła wielka zmiana planow
jako ze teraz mieszkam w akademiku a komp tam jest niezbedny bo net jest za free postanowilismy zlozyc kompa (brakowalo obudowy, klawiatury i monitora - monitor zalatwili kumple z pokoju).
poprzednie plany kupna samej zasilki ulegly zmianie i....... kupilem http://www.chieftec.pl/dragon/MA-01B-D.jpg troche kosztowalo ale uwazam ze warto - oczywiscie stoi w domu a do akademola poszedl codegen pozdrwm Nikita_Bennet |
Ekstra ile dales i co ma ciekawego w srodku ??
|
coz dalem troche
wyszlo 530 zl ze standardowa zasilka 360W+passive pcf.
co ma? sa opisy na twojepc.pl - wersja middle a ja mam big'a zajrzyj na www.chieftec.pl mi sie podoba - w koncu duzo miejsca i celek 1,1 kreci sie na 1,5 na standardowym chlodzeniu, jest miejsce na chlodzenie wodne (moje obecne marzenie). duzo miejsca na cd-rom'y (zatoki 5,25x6), mozna zapakowac 6 twardzieli i wszystkie beda chlodzone bo jest miejsce na wentylatorki. kupa miejsca w srodku. mozna na tym siasc i nie bac sie ze sie rozleci :cisza: zarabisty sposob zamykania bocznej blachy - dla mnie przydatny - klapka z przodu dobrze wykonana i funkcjoalna. obecnie przeciag robia w niej dwa wentyle 80x80 oraz 120x120, puszczone na 7 volta - w zupelnosci wystarczaja a mozna zapakowac wiecej. jak znajde chwile i pobawie sie ja naprawde to cos jeszcze dopisze bo ciezko cos powiedziec po kilu dniach uzytkowania. pzdrwm Nikita_Bennet |
Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 23:43. |