![]() |
jeżeli juz proponujecie SAV'a, to raczej 8.0 (jadę na niej) niż 9.0, troszkę starszy i przez to jeszcze mniej zamula niż "dziewiątka" (choć 9.0 niewiele zamula).
|
Są też darmowe Antywiry np AVG ze strony grisoft.com. Obacna wersja 7 (free edition) jest już bardzo rozbudowana. Ja mam używam i sobie chwalę, co kilka dni jest nowa baza wirusów.
|
Cytat:
|
ja polecam NOD32 lub mks_vir 2005 oba testują 60 GB w +- 10 minut i sa skuteczne!
|
A ja tam mam darmowego avasta i nie nażekam :D
A jeżeli nie go towybrałbym SAV9, chyba, że jest jakiaś nowsza wersja... :) |
Zainstalowałem NOD32 i żąda do aktualziacji hasła :( ma może ktoś działające hasło do aktualziacji :> Jak ktoś ma i byłby tak miły i się z nim podzielił to zapraszamna PW :)
|
Ja polecam Panda Antywirus Platinium. Bardzo szybki, skuteczny i nie pochłaniający ramu.
|
@mgit zwracam uwagę, że wspominając o crackach łamiesz postanowienia regulaminu forum (§8) || ;p
[czepiam się || :fiu: ] |
Cytat:
|
Ja przetestowałem już Pandę Platinum 7, Nortona AV 2005 i Kaspersky Personal 5 i ostatecznie pozostałem na tym ostatnim.
Zaraz po zainstalowaniu wykrył mi kilka wirusów, które przeoczył Norton. Chyba jedyny jego minus (przy moim Celku 900mhz i 256 RAMU) to to, że skanowanie 60 gb robił całą noc :\ czyli jakieś 12 godzin. Ale i tak go lubię :D Bo nie pożera tyle pamięci co Norton, daltego polecam. Co do Pandy - skończyła mi się licencja ale też był fajny i nie mulił kompa. |
Chyba wybiore KAV w werjsi Personal, na personal mam licencje jeszcze na rok :D
Norton antyVirus 2005 PL troche kompa muli :) mialem go zainstalowanego przez tydzień :) |
Ja nie polecam KAV u mnie jak chodził to miał ogromne problemy z usuwaniem wirusów, tzn. wykrywać wykrywał pieknie tylko nie usuwał.
Teraz uzywam Nod32 i jest śiwetny a na update są sposoby... || |
AVG tak szczerze to najmiej zamulajacy program antyvirusowy, ciekawym rozwiazaniem jest tez AntiVirenKit 2004 Prof.
|
Ja też polecam SYMANTEC ANTIVIRUS CORPORATE EDITION. Mam wersję 9.0.2.1000 i prawie nie dostrzegam że "coś" pracuje w tle. :)
|
Polecam Noda32 lub Avasta<- darmowy.
|
Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 18:01. |