![]() |
||
Nagrywarki |
Pliki |
Dyski twarde |
Recenzje |
Księgarnia |
Biosy |
Artykuły |
Nagrywanie od A do Z |
Słownik |
FAQ
|
||
|
Off topic Forum poświęcone wszelkim innym tematom. |
![]() |
|
Opcje związane z dyskusją | Tryby wyświetlania |
![]() |
#1 |
Kocham Agnieszke T. !!!
Data rejestracji: 24.02.2003
![]() |
Windows 2000
Cześć. Mam problem i niewiem jak go rozwiązać. Musiałem przeinstalować windowsa 2000 i zrobiłem to, tyle tylko że teraz windows jest na prtycji G czyli ostatniej u mnie a na C i D sa dane. Dyski E i F to napedy. Może ktoś wie gdzie można zmienić te litery odpowiadając partycjom i czy to nie bedzie miec wplywu na prace windowsa ?
|
![]() |
![]() |
#ads | |
CDRinfo.pl
Reklamowiec
Data rejestracji: 29.12.2008
|
|
![]() |
![]() |
#2 |
Freedom Fighter
Data rejestracji: 23.05.2001
![]() |
Panel sterowania>>Narzedzia administracyjne>>Zarzadzanie komputerem>>Zarzadzanie dyskami
Prawym na interesujacym cie dysku/partycji/napedzie P.S Systemowego dysku niestety nie zmienisz w ten sposob. Pozdro MinX
![]() |
#3 |
Kocham Paskudy, Świntuszę
Data rejestracji: 30.03.2002
![]() |
u mnie win2k jest od zawsze na dysku innym niz C; - taki rodzinny zwyczaj - na tym kompie jest na E - na starym byl na G:
mozna to zrobic dlatego ze w2k jest dorobine inteligentny - ze starymi windozami bylo gorzej
![]() |
![]() |
#4 |
Kocham Agnieszke T. !!!
Data rejestracji: 24.02.2003
![]() |
Dziękuje za podpowiedzi. Teraz win2k jest na G:, kolejne partycje to H: i I:. Może sie przyzwyczaje, ale na pewno tak bo niemam wyboru
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|
|