![]() |
||
Nagrywarki |
Pliki |
Dyski twarde |
Recenzje |
Księgarnia |
Biosy |
Artykuły |
Nagrywanie od A do Z |
Słownik |
FAQ
|
||
|
Off topic Forum poświęcone wszelkim innym tematom. |
![]() |
|
Opcje związane z dyskusją | Tryby wyświetlania |
|
![]() |
#1 |
Bywalec
Data rejestracji: 10.08.2002
![]() |
|
![]() |
![]() |
#ads | |
CDRinfo.pl
Reklamowiec
Data rejestracji: 29.12.2008
|
|
![]() |
![]() |
#2 |
Always newbie
Data rejestracji: 14.11.2003
![]() ![]() ![]() ![]() |
Przeczytaj wreszcie z ***322;aski swojej ten temat na elektrodzie (link w trzecim po***347;cie w niniejszym w***261;tku). Zwr***243;***263; uwage na post jdjan1. Poczytaj te***380; o mocy czynnej i pozornej.
![]() |
#3 |
Bywalec
![]() |
Przeczytałem, uwagę zwróciłem. Tak samo dobra metoda jak i moja. Obie obarczone podobnym błedem. I tam i tu potrzebny jest przyrząd, czy watomierz czy multimetr. Obojętne który zastosuje, otrzyma przybliżone wyniki. Nie wydaje mi się że autor tematu potrzebuje super dokładnych wyników. Poprostu chce się zorientować czy pracujący sprzęt nie wywali mu dziury w budrzecie, czyli w portfelu rodziców.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 | |
Bywalec
![]() |
Cytat:
Przecietnego pytającego nie interesuje moc bierna, pozorna, czynna, współczynnik mocy, sprawność, cosinus itp. Jego interesuje ile wybuli z grubsza za prąd zeżarty przez komputer albo zestaw. Wszystko inne ma sens kiedy klient jest zorientowany w tematyce, ale wtedy nie zada takiego pytania bo odpowie na nie sam. EOT |
|
![]() |
![]() |
![]() |
|
|